Jump to content
BulForum.com

Избори 2005

Marti G

Коя ще е партията с най много гласове в предстоящите избори?  

236 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

в България има вече големи шансове да пробиеш само да имаш пари.

Всички говорят, но никой не върши нищо. За пример мога да дам и себе си.

И аз искам да ми е хубав живота, но нали първо трябва да си го направя такъв. Никой няма да дойде и да ти каже "Ти ме кефиш, ще те направя богат" (Шанс 1 на 1 000 000).

И аз искам да замина за щатите и да искарам някои лев, обаче си попълних данните за зелена карта чак дне с,а утре е последен ден и то що? от мързел и то заради една снимка. Накрая си казах: бе дай аз да си изкарам тая снимка пък и да не мога после да замина поне знам че съм опитал, а не да съжалявам цял живот.

П.П. А за гласуването предполагам, че БСП ще е вече с най-много гласове. Само от тях още нищо отдавна не сме видяли. Не че ги подкрепям, но виждам накъде вървят нещата.

Вашите предположения на това, което сте прочели във вестниците ли се основават? Говоря за "прогнозите" на социолозите? Как така решихте, че БСП ще е на първо място? Идете да гласувате и няма да са на първо ;). И да не отидете - пак няма да са на първо.

Odi profanum vulgus.

Ще спечелят тези, които обещаят най-много.

И така ще бъде и занапред, което много говори за нас като народ.

Не се оповавам на вестниците а просто гледам това което става по телевизията и около мен.

Ами кой друг ще е. НДСВ вече достатъчно ги оплюха че нищо не правят дори и да се опитват, пък и тоя мълчалив цар...вече стана смешен. СДС като се разцепиха още по-зле. Надето Михайлова и нямат кой знае колко доверие, пък и да вземем факта че в България още не са приели да ги управлява жена, а тя не показва че може да е силна жена. Само приказва като някоя свекърва. Костов вече го изкараха най-корумпирания от парламента, добре че хванаха малко и Софиянски, поне някой да го измести от първото място. А за ДПС не виждам просто какво изобщо да кажа. За него гласуват само малцинствата като турци и роми. Та кой остава? От както се издигна Първанов, той много спомага да изкарат БСП най-невинните и до някъде успява. Я си спомнете кой друг президент са го хвалили след втората година мандат, аз поне незнам освен желю ама и той накрая се изложи. А щом президента е "печен", значи и при партията от която е ще е така. Поне така разсъждават повечето хора.

На земята има повече малоумни от колкото умни

Да ви кажа честно, както гледам накъде вървят нещата в новия парламент няма никоя партия да има мнозинство. Така смятам че може би този парламент ще се основава на взаимни компромиси и консенсус по по-важните въпроси. И най важното - онези фурнаджийски лопати от ДПС няма да са толкова важни и няма да се правят на голямата работа.

Поради тази причина Випри призовавам: Хора гласувайте! Всеки Наш глас намалява шансовете на дребни мошенници като ДПС!

Великият Георги Парцалев беше казал: "В България ако на всеки ъгъл застане по един идиот, ще останат идиоти без ъгли"

И най важното - онези фурнаджийски лопати от ДПС няма да са толкова важни и няма да се правят на голямата работа.

За жалост въпросните фурнаджийски лопати играят много важна роля във всяко едно правителство след десети ноември.

А за самото ДПС мисля,че в конституцията ни пише,че не може да съществуват партии на религиозна,етническа или каквато и да е друга основа освен политическа.Те затова и наскоро май направиха някаква пререгистрация на пратията си и вкараха някой-друг българин в ръководството за цвят.

Това е най-глупавата тема във форума за тази година :)

Докъде стигнахме, да обсъждаме политиците, айде моля ви се.

Всички са маскари, не го ли знаете????????.

Или още сте заблудени!

Kaji im go v liceto Karamane!!!

Absoljutno sym solidaren s teb

Da ne govorim che edva li ima kompetentni lica tuk po tezi vyprosi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...