Jump to content
BulForum.com

Избори 2005

Marti G

Коя ще е партията с най много гласове в предстоящите избори?  

236 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Аз ще гласувам за НДСВ защото те са пичовете които правят всичко възможно да се пооправим а всички тези данъци нововъведени не са толкова по тяхно желание но просто като няма пари в хазната няма с какво да оправят държавата.

На тоя свят само мерси-то е за без пари.

Аз си мисля,че за да може някоя партия да постигне нещо,трябва да й се гласува доверие и да й се дадат 2 мандата...Но българинът с вродения си нихилизъм казва' те само ни грабят и нищо не правят...',което е жалко наистина,толкова негативен народ сме-мислим,че само лошо ни се случва :cry

Дано не съм обидил никой,пишете 1ин глас за НДСВ и от бабката :D

Смятам, че на тия от НДСВ и 5 мандата да имат, няма да оправят държавата.

Ти и 10 мандата да им дадеш на нашите политици, те пак нищо няма да направят.Ще си спят по заседанията и тва си е. И това се отнася не само за НДСВ а и за всички останали партии.

Е ако ни мислиш доброто, недей се кандидатира :P

Остани си нормален човек, да те уважаваме поне :P  :punk

Абе чак да има много тука дето да ме уважават едва ли ама... Политиката не е още за мен. Най-вероятно никога няма да е защото това което ми е интересно е интересно само отстрани. Спокойно само почакайте. Аз знам какво ви е бъдещето...на добре е.

И от мен един глас за НДСВ-то. Царят е единствения човек от когото съм чул, че управлението е жертва.

Всички други казват, че и той се е качил да се налапа.

Абе аз съм на мнение,че трябва да сме президентска република.Само така ще се оправим....

А не лапат ли сега управляващите :)

Баси и заблудените дето сте :)

И не стига че лапат, но и са толкова прости и арогантни.

Едно време поне крадяха без да се показват.

А сега в очите ти казват, че ще те оберат и че добровлно трябва да си дадеш и мило и драго :).

Просто наглост на NNNNN-ta степен :)

Лапат естествено, всички ще лапат. И ние ако се качим и ние ще лапаме. Нали това ни е психологията. Тогава какво очакваме. Че като са от листата на НДСВ и няма да го правят ли? Ами те пак са от същия народ. Затова може би Симеон каза, че трябва да си сменим чипа.

Abe spored men SDS,BSP i NDSV ve4e si izpqha pesenta i moje bi nqma da e losho nqkoi nezavisim kandidat da izdignem makar 4e pak toi ot svoq strana shte e redom do nqkoq ot tezi tri politi4eski sili....tai 4e ve4e mi e vse taq koi shte pobedi no vse pak e vajno da premislim dobre glasa si shtoto posle nie shte sme si sami vinovni i nqma da imame pravo da obvinqvame toq i oniq.....

Не прочетох цялата тема (сега), просто защото знам какво съдържа. Всички бистрят политиката. Това ти, онова ти. Като има толкова компетентни - айде качете се вие горе на черешата. Всеки казва "някой трябва да направи нещо", но никой не допълва "и този някой съм аз" (Тери Пратчет). Като не ти харесва нещо - погрижи се по въпроса, недей лай. Както каза изключително уважаваната от мен кака juji кучетата си лаят, кервана си върви. Само дето и тя лае. И аз лая. Само че аз лая по вас :)) Шибаното е, че с власт се сдобиват некадърни копелета, които са нахални и се врат навсякъде. А тези, които са кадърни и имат малко сиво в кратуните си седят в ямата с лайната, защото навън е студено, а лайната излъчват топлина. Щото е по-лесно така. Ако не ти харесва нещо - промени го, или си трай. Лаят кучетата, които ги е страх. Тези, които не ги е страх си седят мирно и кротко и чакат някой глупак да влезне в двора и да направят някой-друг фраг.

А иначе реално по темата, не знам дали съм споделял, но се казвам Петър Стоянов и съм решил да стигна по-далеч от адаша си и да стана цар.

Проблем?!

Скорпионе, ще застана твърдо зад теб, ако обявиш за незаконен софтуера със затворен код:)

Иначе на тия избори според мен ще спечели БСП. Ако не ме домързи да си домъкна задните части до избирателната секция ще гласувам или за тях или за НДСВ (честно казано още се двоумя между двете, защото от една страна смятам, че правителство на БСП ще се справи по-добре с управлението на страната от НДСВ, а и ще има пълната подкрепа на президента, но от друга страна ми е ясно, че НДСВ се нуждае от втори мандат за да си довърши работата - проблемът при тях е недостигът на кадри). Не казвам, че БСП или НДСВ са много цвете за мирисане, но поне според мен за много по-малко зло за България от СДС, ДПС, ДСБ, ССД и др. подобни

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...