Marti G Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Коя ще победи?Дали Монката ще е пак премиер?Коя е вашата пaратия?Кои ще са новите управляващи?Тук можете и да гласувате. Който няма да гласува моля да гласува за "други"! автор Мартин Боризанов Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Не знам кой ще победи, но мен от всички кандидати, царя най-много си ме кефи... Аз бих гласужал за него. Е все пак има още много време, а пък и не съм въобще по политиката, ама аз съм за царя Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Монката според мен ще си ходи в Испания.Пък може и тук да си остане, нали си взе повечето собственост. То малко излиза, че за който и да гласуваш все ще сме прецакани, ама трябва да се гласува...Според мен БСП ще спечелят тези избори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Монката според мен ще си ходи в Испания.Пък може и тук да си остане, нали си взе повечето собственост. <{POST_SNAPBACK}> Абе може и да си е взел, ама направи доста и за другите, докато преди него онея само лапаха и не се сещаха за никой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 4eno kazano nito edna ot tiq po-izvestnite partii ne iskam da spe4eli, no zasega mi se struva 4e Stani6ev ima nai-golemi 6ansove da vzeme vlastta, no ot druga strana v momenta carq se propagandira prekaleno mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Абе може и да си е взел, ама направи доста и за другите, докато преди него онея само лапаха и не се сещаха за никой! <{POST_SNAPBACK}> Прав си, направи доста и за другите Виж колко министри си купиха евтини апартаменти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Според мен БСП ще спечелят тези избори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Абе може и да си е взел, ама направи доста и за другите, докато преди него онея само лапаха и не се сещаха за никой! <{POST_SNAPBACK}> Саше.... . Сериозно как може да гласуваш за тоя меко казано. Че той български не може да говори, ама както и да е вие сигурно си се подкрепяте взаимно тъпите Както каза Стефан време е да си ходи в Испания, какво направи тук? Върна си имотите, че на всичко отгоре не плаща и данъци. Не казвам, че останалите са цветя за мирисане, но да ми е премиер някъв дето не знае БГ няма да стане edit:аз нямам намерение да гласувам nule vote едит2: @James_Bond007 майтап бе да не се обидиш нешо ~mod. edit~ Първо и последно предупреждение - нарушаване на точка 1 от Правилата на Форума - нищо, че сте си приятели! А и ако обичаш дръж се малко по-възпитано и с уважение към хората, било то и политици, без значение от партия и вероизповедание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 За жалост и на тези избори отново ще е актуална великата Байганьова приказка:"И едните,и другите са маскари..."А иначе за голямо мое съжаление мисля,че комунистите ще спечелят.Дано само този път се разминем по-леко с тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Четвърта поредна година няма да гласувам.Писнало ми е от тия предизборни глупости.Ще гласувам едва тогава,когато вместо да обещават,действат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Защо няма отговор няма да гласувам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Много правилна забележка на Lil'Nigga по принцип.А иначе няма отговор "Няма да гласувам" заради въпроса от анкетата:"Коя партия ще събере най-много гласове?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marti G Posted January 5, 2005 Author Share Posted January 5, 2005 A kak da едитна полл-а така че да има и "няма да гласувам"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Нема смисъл, който няма да гласува да си каже просто, да не се добавя в пол-а. Щото после трябва да преизчисляваме процентите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Аз дадох vote на НДСВ,макар че и СДС са добра опция Но никога няма да гласувам за лява партия Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Аз дадох vote на НДСВ,макар че и СДС са добра опция Но никога няма да гласувам за лява партия <{POST_SNAPBACK}> Да бе бахти зора е тва като гледам как са гласували дотук. Много тъпа нация сме да знаеш... Наистина ли не виждат разликата? Наистина ли не помнят? Е па преди 7-8 години беше бре не е толкова много... Ама какво ли се обаждам и аз...само да се дразня и само сега да ме джафкате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Саше за пореден път доказа колко си тъп. Сериозно как може да гласуваш за тоя идиот меко казано. Че той български не може да говори, ама както и да е вие сигурно си се подкрепяте взаимно тъпите Както каза Стефан време е да си ходи в Испания, какво направи тук? Върна си имотите, че на всичко отгоре не плаща и данъци. Не казвам, че останалите са цветя за мирисане, но да ми е премиер някъв дето не знае БГ няма да стане edit:аз нямам намерение да гласувам nule vote едит2: @James_Bond007 майтап бе да не се обидиш нешо <{POST_SNAPBACK}> Виж ся Краси... Да знаеш че и аз никога не бих отишъл да гласувам.Но все пак от всички кандидати,той ми се струва най свестен. Ти кой искаш за премиер?Един руснак(Сергей ...)? Или пък пак Костов който ограби цяла БГ и сега го съдят? Но не- ти най вероятно искаш жена да те управлява(хахахахахахаха) но ти си решаваш. П.П. По добре испанец, от руснак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Виж ся Краси... Да знаеш че и аз никога не бих отишъл да гласувам.Но все пак от всички кандидати,той ми се струва най свестен. Ти кой искаш за премиер?Един руснак(Сергей ...)? Или пък пак Костов който ограби цяла БГ и сега го съдят? Но не- ти най вероятно искаш жена да те управлява(хахахахахахаха) но ти си решаваш.П.П. По добре испанец, от руснак <{POST_SNAPBACK}> Ами всички са смотани и точно затова няма да ида да гласувам. Както гледам ще изберат БСП, баща ми ще плюе яко, но както каза Жоре-то явно не помним Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Да бе бахти зора е тва като гледам как са гласували дотук. Много тъпа нация сме да знаеш... Наистина ли не виждат разликата? Наистина ли не помнят? Е па преди 7-8 години беше бре не е толкова много... Ама какво ли се обаждам и аз...само да се дразня и само сега да ме джафкате... <{POST_SNAPBACK}> А бе нали въпросът е коя партия ще има най-много гласове,не коя партия искаме да управлява.То и аз не искам комунягите,ама гласувах за тях в анкетата,защото реално погледнато май те ще управляват следващите 4 години,колкото и да не ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Още не съм стигнал тая възраст да гласувам,но мога да дам няква прогноза за изборите . Имам чувството,че ще стане някаква работа като тая в Украйна...или може би народът няма да гласува и най-накрая,със или без балотажи,някой си там ще каже кой е спечелил и ще му напълнят джобовете...с пари!!! ...а пък може и да се появи някоя нова партия като НДСВ,през 2001,която ще вдъхне надежда на народа...и после ще го разочарова(вероятно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Opredeleno njama da glasuvam, koeto samo shte pomogne na chervenata pobeda Prostotijata narodna granici njama Pak shte se cica moshtno, prosto drugi shte lapat Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Абе не трябва ли да се избере някой, който вече се е налапал?Да не му се лапа повече?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Абе не трябва ли да се избере някой, който вече се е налапал?Да не му се лапа повече?? <{POST_SNAPBACK}> Политиците нямат мярка..."налапване" имам предвид... Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Аз ще гласувам за БСП и в частност за Сергей Станишев просто ме кефе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Аз ще гласувам за БСП,защото просто нито царят ми харесва,пък и за четири години нищо не направи,нито за Надежда Михайлова,заради която 5-те медицински сестри получиха смъртни присъди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.