Jump to content
BulForum.com

Плюшени играчки

poznai

Recommended Posts

Мммм

до сега не съм купувал такива неща, а като ми дойде на главата, обиколих цялата главна, всички детски магазинчета които видях, халите.., навсякъде избора е прекалено малък.

Насочете ме към някакъв магазин ама където да има доста такива и да са качествени, без значение цената, нищо не намерих аз....

Дано някой има такава информация, че съм на зор :bgrin:

Мерси предварително!

За сега последна надежда ми е детска стокова борса Виталис..

ама ако се сещате за нещо друго.. :P

penetrating, мерси :-)

Lady Marmalade, една педя играчки търся :-) и е нещо конкретно по принцип, каквото търся затова ми трябва по-голям избор на такива.

Във "Вис Виталис" едва ли ще намериш играчката, която търсиш- те са производители на дрехи и дистрибутори на козметика, в магазина им съм виждала всичко друго, но не и плюшени играчки. Щом не си намерил на главната потърси на пазара в "Тракия" или в "Детски свят" пак там:).

Я кажи каква по-точно играчка търсиш? Моето дете има доста, ако има и такава ще ти я дам.

Аз пък се сещам за някакви магазинчета за подаръци, където винаги се намират от тези плюшени джунджурии също в голям избор.Ето например едно такова има на Антим ,малко преди 101 балона, където играчките са оргинални и по-различни..иии каката-продавачка е мн любезна :tongue

И дано не се подведеш да купиш играчката от 1 $, шот там са некачествении и целият град за по-лесно си взима от там ..пък не знам за теб, но аз не обичам да имам същите играчки като мойто другарче :P

Аз пък се сещам за някакви магазинчета за подаръци, където винаги се намират от тези плюшени джунджурии също в голям избор.Ето например едно такова има на Антим ,малко преди 101 балона, където играчките са оргинални и по-различни..иии каката-продавачка е мн любезна 

И дано не се подведеш да купиш играчката от 1 $, шот там са некачествении и целият град за по-лесно си взима от там ..пък не знам за теб, но аз не обичам да имам същите играчки като мойто другарче

Мерси!

Току виж съм харесал нещо друго :P

А да не си ти продавачката ;)

Провери в магазин Бонжур (на главната с/у фонтаните).

st_jt, и там проверих, но са малко безинтересни :)

Е-е-е във всички магазини за детски играчки има плюшени играчки.Примерно на Гладстон има 2 магазина за играчки-прилично големи.В Бонжура също има.И къде ли още не. :P

Яки плюшковци има ж Ла фиестата макар и да са стари! На първия етаж има по цели кошове! :laughing:

П.П.: И аз много се кефя на плюшените играчки... :laughing: :P

в магазина в подлеза, който сега го ремонтират има приличен избор от играчки. играчки има и малко преди магазин ШТЪРКЕЛ. след пицария ВЕРДИ. днес се загледах по един огромен мечок :) като си купиш кажи какво си намерил.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...