poznai Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Мммм до сега не съм купувал такива неща, а като ми дойде на главата, обиколих цялата главна, всички детски магазинчета които видях, халите.., навсякъде избора е прекалено малък. Насочете ме към някакъв магазин ама където да има доста такива и да са качествени, без значение цената, нищо не намерих аз.... Дано някой има такава информация, че съм на зор Мерси предварително! За сега последна надежда ми е детска стокова борса Виталис.. ама ако се сещате за нещо друго.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Има един магазин за играчки срещу Дома на техниката, мисля че се казваше ШТЪРКЕЛ , с голям избор на плюшени играчки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Има и в Метро - много голям избор за такива нещица!!! А на втория етаж на Мега Марина, също има ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 А ти какви точно играчки търсиш?За дете,гадже,големи,малки играчки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted January 5, 2005 Author Share Posted January 5, 2005 penetrating, мерси :-) Lady Marmalade, една педя играчки търся :-) и е нещо конкретно по принцип, каквото търся затова ми трябва по-голям избор на такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
step_by_step Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Във "Вис Виталис" едва ли ще намериш играчката, която търсиш- те са производители на дрехи и дистрибутори на козметика, в магазина им съм виждала всичко друго, но не и плюшени играчки. Щом не си намерил на главната потърси на пазара в "Тракия" или в "Детски свят" пак там. Я кажи каква по-точно играчка търсиш? Моето дете има доста, ако има и такава ще ти я дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yippy Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Аз пък се сещам за някакви магазинчета за подаръци, където винаги се намират от тези плюшени джунджурии също в голям избор.Ето например едно такова има на Антим ,малко преди 101 балона, където играчките са оргинални и по-различни..иии каката-продавачка е мн любезна И дано не се подведеш да купиш играчката от 1 $, шот там са некачествении и целият град за по-лесно си взима от там ..пък не знам за теб, но аз не обичам да имам същите играчки като мойто другарче Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Провери в магазин Бонжур (на главната с/у фонтаните). Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted January 5, 2005 Author Share Posted January 5, 2005 Аз пък се сещам за някакви магазинчета за подаръци, където винаги се намират от тези плюшени джунджурии също в голям избор.Ето например едно такова има на Антим ,малко преди 101 балона, където играчките са оргинални и по-различни..иии каката-продавачка е мн любезна И дано не се подведеш да купиш играчката от 1 $, шот там са некачествении и целият град за по-лесно си взима от там ..пък не знам за теб, но аз не обичам да имам същите играчки като мойто другарче Мерси! Току виж съм харесал нещо друго А да не си ти продавачката Провери в магазин Бонжур (на главната с/у фонтаните). st_jt, и там проверих, но са малко безинтересни Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Е-е-е във всички магазини за детски играчки има плюшени играчки.Примерно на Гладстон има 2 магазина за играчки-прилично големи.В Бонжура също има.И къде ли още не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Яки плюшковци има ж Ла фиестата макар и да са стари! На първия етаж има по цели кошове! П.П.: И аз много се кефя на плюшените играчки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 в магазина в подлеза, който сега го ремонтират има приличен избор от играчки. играчки има и малко преди магазин ШТЪРКЕЛ. след пицария ВЕРДИ. днес се загледах по един огромен мечок като си купиш кажи какво си намерил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.