CyberHill Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Купувам инфраред за Нокия 6100 който да е съвместим , защото има някой модели от най новите които не могат да я разпознаят. Пробвал съм с MA-620 май беше от по-старите и ставаше. Ако някой вече не му трябва да свирка Предлагайте на разумни цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Значи още не съм намерил подходящ Купих от Conrad elec. но не работеше и го върнах.. така че още търся. Някой ми беше пратил PM ама го изтрих по погрешка По възможност искам да е MA-620 като ТУК Защото с такъв съм пробвал и всичко е 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 cyberhill prav si s toq ma-620 vsqkav tefon zahapva zan4i imago na kapitan rai4o navtre edin det prodava aksesoari za gsm tam predi 2 dena si ze edin frend t.e. smeni 1 infra red koito ne ba4kashe s takav taka4e vij tam po4ti sam siguren 4e trqq da ima oste Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG-23 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 MA-620 NE ZAHAPVA vseki telefon! Spravki pri men i Samsung S500! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 MA-620 NE ZAHAPVA vseki telefon! Spravki pri men i Samsung S500! <{POST_SNAPBACK}> Sushto ne stava i za samsung C100 . No za Nokia stava @XC^^The_Devil^^ , Blagodaria ti , shte ida oshte sega da proveria.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Sushto ne stava i za samsung C100 . No za Nokia stava @XC^^The_Devil^^ , Blagodaria ti , shte ida oshte sega da proveria.... <{POST_SNAPBACK}> samsung-ите много трудно можеш да ги накараш да захапят IrDA .... аз сега си търся такова нещо за sonyericsson. ако някой знае, да казва - къде, колко .... CyberHill, сори че се меся в темата, ама ще я използвам и аз за инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uvigii Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Вземете си такива IRDA които се свързват директно към дъното (стига то да ги поддържа де). Защото те работят дирекно на серийния порт, не се налага емулация на сериен порт през УСБ-о. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 Вземете си такива IRDA които се свързват директно към дъното (стига то да ги поддържа де). Защото те работят дирекно на серийния порт, не се налага емулация на сериен порт през УСБ-о. <{POST_SNAPBACK}> Mi az ne sum vijdal takiva.. kude se prodvat? @samkijot - По принцип ги водят универсални , ама са универсални само по принцип. В Конрад електроник има по 21.90лв ама лично аз смених 2 и не работеха. От кап. Райчо си купих един който не работеше и го смених. Така че пробвай и ако не става връщай Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 имам! 1. ма-629 чисто нов, с диск със софтуер за инфрата и за много телефони + картинки и прочие, в опаковка, гаранция 3 месеца - 28 лв 2. wbt-3052 втора употреба, cd, син на цвят, със син кабел - 24 лв и двете са usb. за днес приключих, някой ако ги иска - в понеделник. My Webpage Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 В Конрад електроник има по 21.90лв ама лично аз смених 2 и не работеха. каква марка/модел? може ли някъде в нета да го видя(те по принцип са едни "куча марка", ама все пак)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 каква марка/модел? може ли някъде в нета да го видя(те по принцип са едни "куча марка", ама все пак)? <{POST_SNAPBACK}> Моя съвет е по добре въобще не ги гледай Единия път даже софтуер не ми дадоха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uvigii Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Mi az ne sum vijdal takiva.. kude se prodvat? Аз моя съм го взел от Смарт Системс намират се на Независимост. Предполагам, че ги има във всеки компютърен магазин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 такааааа ... днес се поразходих из комп фирми и установих, че почти навсякъде се продава ето този irda адаптер: .... и поне аз не го открих на цена под 28 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.