Jump to content
BulForum.com

Baldurs Gate II

bluelemon

Recommended Posts

Здравейте! Значи имам няколко въпроса относно Baldurs gate II Shadow of amn. Изтеглих я и като я инсталвах ми искаше CD5 това първо. Това беше на recomended инсталация, като я инсталирах сингъл и тръгна още със първия диск. Искам да питам как да я инсталирам правилно, така че да сложа и експанжъна. Това ли е верния начин install single player. След това ми искаше диск 2 и предполагам по нататък ще трябват и другите дискове, а дали ще иска пак диск 5 по някое време и да стане безсмислемо да играя зашото няма такъв. Благодаря! :punk

Здравейте! Значи имам няколко въпроса относно Baldurs gate II Shadow of amn. Изтеглих я и като я инсталвах ми искаше CD5 това първо. Това беше на recomended инсталация, като я инсталирах сингъл и тръгна още със първия диск. Искам да питам как да я инсталирам правилно, така че да сложа и експанжъна. Това ли е верния начин install single player. След това ми искаше диск 2 и предполагам по нататък ще трябват и другите дискове, а дали ще иска пак диск 5 по някое време и  да стане безсмислемо да играя зашото няма такъв. Благодаря!  :punk

CD5 ti go iska kogato ne e uspqlo da pro4ete nqkoi fail ot ostanalite diskove. taka 4e proveri koi fail ti iska ot CD5 i go editni v ISO faila i si gotov :D

P.S. li4no az sam stigal da mi iska CD8 :wacko:

• 1 year later...

Аз искам да питам тези,които са по-навътре в играта,защо в началото ИМОЕН не може да каст-ва спелс?При друидката става,но с Имоен има някакъв проблем просто..грешно съм ги запаметил ли ,или в началото тя не може ..?Защото имам няколко предмета в инвентара,които искам да identify ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...