bluelemon Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Здравейте! Значи имам няколко въпроса относно Baldurs gate II Shadow of amn. Изтеглих я и като я инсталвах ми искаше CD5 това първо. Това беше на recomended инсталация, като я инсталирах сингъл и тръгна още със първия диск. Искам да питам как да я инсталирам правилно, така че да сложа и експанжъна. Това ли е верния начин install single player. След това ми искаше диск 2 и предполагам по нататък ще трябват и другите дискове, а дали ще иска пак диск 5 по някое време и да стане безсмислемо да играя зашото няма такъв. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Здравейте! Значи имам няколко въпроса относно Baldurs gate II Shadow of amn. Изтеглих я и като я инсталвах ми искаше CD5 това първо. Това беше на recomended инсталация, като я инсталирах сингъл и тръгна още със първия диск. Искам да питам как да я инсталирам правилно, така че да сложа и експанжъна. Това ли е верния начин install single player. След това ми искаше диск 2 и предполагам по нататък ще трябват и другите дискове, а дали ще иска пак диск 5 по някое време и да стане безсмислемо да играя зашото няма такъв. Благодаря! <{POST_SNAPBACK}> CD5 ti go iska kogato ne e uspqlo da pro4ete nqkoi fail ot ostanalite diskove. taka 4e proveri koi fail ti iska ot CD5 i go editni v ISO faila i si gotov P.S. li4no az sam stigal da mi iska CD8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Аз искам да питам тези,които са по-навътре в играта,защо в началото ИМОЕН не може да каст-ва спелс?При друидката става,но с Имоен има някакъв проблем просто..грешно съм ги запаметил ли ,или в началото тя не може ..?Защото имам няколко предмета в инвентара,които искам да identify Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.