XaXa Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Mersi 6te go probvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Probvah,no na toq duh ni6to ne mu stava.Neznam az li sam shvanat ili prosto ne6to barkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Hei 'penetrating' kaji mi saita za tomb raider 5 s odqsneniqta za nivata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Тук и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 mersi no ne stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 14, 2004 Share Posted November 14, 2004 mersi no ne stava. <{POST_SNAPBACK}> Ti si za BAN i pravish Pro4eti Molq te spazvaj poslednoto ot tezi neshta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon001 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 1 - ako nqkoi ima problemi s angel of darknes da mi pishe ili da otide v www.tombraiders.net. tam ima vsichki walkthrough s kartinki i trikove. 2 - otnosno molbite na sme6en da razbere kak da sprintira - kakto sigurno si zabelzal v tazi igra ima neshto kato RPG element i lara chesto se upgradeva. ima edno nivo, kadeto bqgash ot otroven gaz v Luvara i kato namerish protivogaza ti kazva che mojesh da sprintirash (/), no ne i predi tova. a v poslednite niva mojesh i da skachash ot sprint. tova e edin ogromen skok (okolo 4 metra) 3 - tova e nai bagavata igra koqto znam. super kratka, orqzana i palna s bagove. ne naprazno sled zakasnqloto i izlizane Eidos uvolni sazdatelite Core Design. po dobre svalete patch. ima go v saita koito pokazah. ako imate drugi vaprosi otnosno tomb raider 6 mi pishete na undergroundblue@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Az imah problem s edno nivo s edna gadna vartiashta se vrata , s niakakvi ieroglifi i edni ra4ki otstrani, ne mojah da nameria reshenie i si kazah...da vi..e...m...na sazadtelite na tazi igra i tova beshe. iztrih q!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Мдамм и аз точно там го закъсах също като теб се отказах ама сега като прочетох темата и пак май ще си инсталирам играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
sme6en Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 otnosno vuprosa na "BURNRUS" za tomb raider 6 maga da kaja: sled kato si pusnal muzikata v diskotekata i si se ka4il na dvije6tata platforma po gore po etajite,ska4a6kato zastane6 s litze kum vdignatia most ot liavata strana(obr6ta6 se i ska4a6 sus skok nazad!!!!).posle rita6 mosta i toi pada.otiva6 gore do drugata platforma i proveriava6 vsi4ki sandutzi(edin po edin)!za da se zadviji platformata i da moje da se zadvijat i kutiite(sandutzi),se vru6ta6 v komandnata zala v na4aloto do pada6tia most!!!tam ima 2 kop4eta -ot tiah se zavurtva6e i se razmeniaha kutiite(sandutzi)-ostava ti samo da gi proveri6 vsi4kite i da nameri6 klu4a(ili ne be6e klu4?-ne sum siguren kakvo be6e-ne pomnia ve4e")-vzema6 tam kvoto nameri6 i posle se izmukva6 pak ot kontrolnata zala ,kudeto vurte6e kutiite(sandutzite)-izmukva6 se kato sliza6 po stulbite nadolu. tova e!dano da sum ti pomognal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sme6en Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 vse pak da nezbraviam 4e i az sum na zor!!!-niakoi da mi kaje moje li lara da biaga v igrata Tomb Raider 6 ??? i s koe kop4e stava tova,ako moje?4akam-pamagaite . Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 otnosno vuprosa na "BURNRUS" za tomb raider 6 maga da kaja:sled kato si pusnal muzikata v diskotekata i si se ka4il na dvije6tata platforma po gore po etajite,ska4a6kato zastane6 s litze kum vdignatia most ot liavata strana(obr6ta6 se i ska4a6 sus skok nazad!!!!).posle rita6 mosta i toi pada.otiva6 gore do drugata platforma i proveriava6 vsi4ki sandutzi(edin po edin)!za da se zadviji platformata i da moje da se zadvijat i kutiite(sandutzi),se vru6ta6 v komandnata zala v na4aloto do pada6tia most!!!tam ima 2 kop4eta -ot tiah se zavurtva6e i se razmeniaha kutiite(sandutzi)-ostava ti samo da gi proveri6 vsi4kite i da nameri6 klu4a(ili ne be6e klu4?-ne sum siguren kakvo be6e-ne pomnia ve4e")-vzema6 tam kvoto nameri6 i posle se izmukva6 pak ot kontrolnata zala ,kudeto vurte6e kutiite(sandutzite)-izmukva6 se kato sliza6 po stulbite nadolu. tova e!dano da sum ti pomognal! <{POST_SNAPBACK}> Прочети това: Forum Rules, Правилата на форума И наблегни на тея точки приятел 1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас........ 16. Избягвайте пускането на няколко последователни (непосредствено едно след друго) мнения в една и съща тема. Ако има нужда да допълните или редактирате мнението си, и все още никой не е писал след Вас, използвайте бутона (редактиране). Намира се долу вдясно на всеки Ваш пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sme6en Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 ok be pi4!-tova e za:"James_Bond007 " Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Аз искам да попитам - това ли е най-добрата серия Томб раидър? Никога не съм играл която и да е част, но искам да се зарибя. Та за това питам коя е най-добрата серия, за да си сваля нея!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.