Jump to content
BulForum.com

Scrapland.AlcoholClone-NOGRP

veseo

Recommended Posts

Играх я, доста зарибяваща изглежда, но съм дооста назад. Неслучайно я наричат "GTA с роботи и летящи машини" :) Доста общи неща има с GTA

Добре, а тоя Starfuck ще ми ошрави ли проблема, че не се инсталира? Игррата инсталира до 95% и после дава грешка в data3.cab. Как да я инсталирам, ако си забраня CD-Rom-ите?

Сега е 3:30 и не мога да го пробвам, но ще видя утре.

Уф бях забравил да кача MI-то на играта :)

@GOGO - Едва ли това ще е проблема, опитай отново. А Starfuck забранява само реалните CD-ROM-ове, така че няма да имаш проблеми като инсталираш от DAEMON TOOLS

veseo

Пробвах със StarFuck ама не помогна за моя проблем. Ще се сваля на ново.

Другият ми проблем, е че Daemon Tools не разпознава image-ите. Помня че им трябваш някакъв "напутстващ" файл, както за BIN трябва CUE. Мога да го насиля да покаже всики файлове и тогава тръгва, де, ама няма ли някаква алтернатива?

@soul - не ти трябват, можеш да ги триеш. Остави само MI-то

@GOGO - разпознава имиджите, само че пусни да ти показва всички файлове

@Botev1912 - с Alcohol 120% не става

basi skapva mi se instalatsiqta na 68% i saob6tenieto e slednoto :DATA ERROR (ciclic redundance check) probvah vsqkak i s Alkohol 120% i s Deamon-Tools i vse taq , ko da pravq ? opitah suma varianti ne mi se opisvat vsi4kite am krayniq rezultat e 4e ne moga da q instaliram

ako nqkoy ima nqkakvi idei neka da spodeli dea , az se iz4erpah ve4e

Добре де, при мен тази работа със StarFuck не работи. Избирам си CD-Rom-ите да Secondary кнал, 'щото имам 2 твърди диска на Primary, избирам "SF 3.4.63" и натискам "Patch blacklist". CD-Rom-ите ми изчезват. Mount-вам image-а, пускам играта и си иска диска.

Ако mount-на MDS файла си иска диска, а ако mount-на MDF файла проверката зацепва на 1/3 и става Not Responding. Какво да правя?

Пробвах и с агресивно пачване.

А, да, и като дам Patch Blacklist ми дава следното:

Patch.jpg

Това така ли трябва да е, и какво да направя ако не е?

Overclocker

Пробвай да си свалиш втори диск наново. И на мен ми даваше грешки, ама сега се свали и се инсталира. Остава и да го подкарам...

Добре де, при мен тази работа със StarFuck не работи. Избирам си CD-Rom-ите да Secondary кнал, 'щото имам 2 твърди диска на Primary, избирам "SF 3.4.63" и натискам "Patch blacklist". CD-Rom-ите ми изчезват. Mount-вам image-а, пускам играта и си иска диска.

Ако mount-на MDS файла си иска диска, а ако mount-на MDF файла проверката зацепва на 1/3 и става Not Responding. Какво да правя?

Пробвах и с агресивно пачване.

А, да, и като дам Patch Blacklist ми дава следното:

Patch.jpg

Това така ли трябва да е, и какво да направя ако не е?

Overclocker

Пробвай да си свалиш втори диск наново. И на мен ми даваше грешки, ама сега се свали и се инсталира. Остава и да го подкарам...

Пробвай да Blacklist-неш по-новата версия :)

P.S. Сега свалям мааалко по-нова версия на програмката, казват че е оправен някакъв бъг .. ще я кача в същата папка, където е досегашната версия

Пак не става. Прави една дълга, дълга проверка и ми дава, че дискъд ми не е оригинален (направо да не повярваш :)).

Мисля си, че проблемът ми е при Blacklist-ването, щото намира 2 някакви неща и не Blacklist-ва нито едно от тях. Blacklist-нах и по-новата и по-старата версия, пробвах с агресивно пачване, пробвах с primary, secondary, both. Нъцки. Дава и дава грешка и това е.

Някой, който го е подкарал, можете ли да ми кажете какво ви пише като дадете Blacklist?

Пак не става. Прави една дълга, дълга проверка и ми дава, че дискъд ми не е оригинален (направо да не повярваш :)).

Мисля си, че проблемът ми е при Blacklist-ването, щото намира 2 някакви неща и не Blacklist-ва нито едно от тях. Blacklist-нах и по-новата и по-старата версия, пробвах с агресивно пачване, пробвах с primary, secondary, both. Нъцки. Дава и дава грешка и това е.

Някой, който го е подкарал, можете ли да ми кажете какво ви пише като дадете Blacklist?

Пробвай ресет и след това изпълни точно 1 след друго указанията в онази тема. Понякога при мен се бъгва и каквото и да правя не работи - след ресет и изпълнение на горепосочените действия работи

П.С. Опита ли с Links Generator? :) Там ако веднъж проработи, няма да имаш проблеми :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...