abazure Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Случайно някой да знае дали има чиста 6600 (не GT) за AGP и къде може да се намери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Май май няма... Недей да се заблуждаваш от ниската цена.Ако има АГП то ще е поне с 50 долара по-скъпо, което го прави абсолютно неизгодна покупка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Няма и както изглежда, скоро няма и да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
abazure Posted January 4, 2005 Author Share Posted January 4, 2005 Само че ще има: "Geforce 6600 Standard AGP on the way" MANY OF YOU asked when we can expect 6600 Standard AGP cards and we can tell you that they aren't far away. Обаче май ще струват към $150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Само че ще има: "Geforce 6600 Standard AGP on the way"........................... Обаче май ще струват към $150 <{POST_SNAPBACK}> Да бе да ще има, вече половин година четем, до месец на пазара, средата на септември,октомври преди коледа, след коледа.......и т.н. ама в крайна сметка на пазара няма никой Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Proverqvai tuk: http://www.palit.com.tw/en/products/nv_vga.html parvi shte izkarat... Ve4e izkaraha 6200 za 8x Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Случайно някой да знае дали има чиста 6600 (не GT) за AGP и къде може да се намери? <{POST_SNAPBACK}> Може ли някой да ми обясни за какво става въпрос? В смисъл аз си търся видео карта за PCI слот, защото нямам AGP, а тази с коят съм в момента е вградена в дъното, но е много слаба! Имам 2 PCI слота дъното ми е К7SОМ+. Това за което говорите видео карта ли е и става ли за мойто дъно за ПСИ слот? И ако става с какви параметри е? Съжалявам за лекия офтопик но нищо не разбирам от видео карти и не знам кого да попитам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Може ли някой да ми обясни за какво става въпрос? В смисъл аз си търся видео карта за PCI слот, защото нямам AGP, а тази с коят съм в момента е вградена в дъното, но е много слаба! Имам 2 PCI слота дъното ми е К7SОМ+. Това за което говорите видео карта ли е и става ли за мойто дъно за ПСИ слот? И ако става с какви параметри е? Съжалявам за лекия офтопик но нищо не разбирам от видео карти и не знам кого да попитам! <{POST_SNAPBACK}> Тази за която говорим НЕ става за твойто дъно един съвет, ако искаш хубаво видео смени си дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr Wrong Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 6600 edva li ste ima za AGP . Po dobre si vzemi 6800 po skupa e ama i imz zasto i ne se podlugvaj ce 6600GT e po dobra vupreki ce raboti na dosta po viskoi cestoti i coreto i pametta e GDDR3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.