Jump to content
BulForum.com

GF 6600 за AGP?

Recommended Posts

Май май няма...

Недей да се заблуждаваш от ниската цена.Ако има АГП то ще е поне с 50 долара по-скъпо, което го прави абсолютно неизгодна покупка.

Само че ще има: "Geforce 6600 Standard AGP on the way"

MANY OF YOU asked when we can expect 6600 Standard AGP cards and we can tell you that they aren't far away.

Обаче май ще струват към $150

Само че ще има: "Geforce 6600 Standard AGP on the way"...........................

Обаче май ще струват към $150

Да бе да ще има, вече половин година четем, до месец на пазара, средата на септември,октомври преди коледа, след коледа.......и т.н. ама в крайна сметка на пазара няма никой

Случайно някой да знае дали има чиста 6600 (не GT) за AGP и къде може да се намери?

Може ли някой да ми обясни за какво става въпрос? В смисъл аз си търся видео карта за PCI слот, защото нямам AGP, а тази с коят съм в момента е вградена в дъното, но е много слаба! Имам 2 PCI слота дъното ми е К7SОМ+. Това за което говорите видео карта ли е и става ли за мойто дъно за ПСИ слот? И ако става с какви параметри е? Съжалявам за лекия офтопик но нищо не разбирам от видео карти и не знам кого да попитам! :blink:

Може ли някой да ми обясни за какво става въпрос? В смисъл аз си търся видео карта за PCI слот, защото нямам AGP, а тази с коят съм в момента е вградена в дъното, но е много слаба! Имам 2 PCI слота дъното ми е К7SОМ+. Това за което говорите видео карта ли е и става ли за мойто дъно за ПСИ слот? И ако става с какви параметри е? Съжалявам за лекия офтопик но нищо не разбирам от видео карти и не знам кого да попитам! :blink:

Тази за която говорим НЕ става за твойто дъно :cry един съвет, ако искаш хубаво видео смени си дъното :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...