Alliance Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Законите на "джунглата"-по-силният оцелява и по-гладният...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 bahti 6outo, znaeh 4e mi6kite sa tupi ama 4ak puk tolkowa, twa izlgejda e bilo mnogo tupo Ave karaite ve, bahti kwo go omilkwate twa mi6le, ako imate takiwa 20 vku6tata sus sigurnost nqma da se radwate Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 По-силния изяжда по-слабия. <{POST_SNAPBACK}> Само да допълна.По силният се гаври и изяжда по-слабия.Ама какво толкова.Все пак на тва се гради живота.Ся докато пиша тва сигурно още поне 100 мишки са загубили живота си по подобен начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Snimkite sa qki ama me hvana jal za mishkata moje bi trqbvashe da izgonish kotkata i bez tva teq ulichni kotki sa sashtta napast kato mishkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 На всички снимки е живо, но към края му останаха само няколко искрици живот, след като 2 котки си играха с него и всяка му прекършваше гръбначето с още малко след всяко захапване. Накрая тази последната, дето ме гледа лошо му изяде главата, а после и тялото... <{POST_SNAPBACK}> E признавам наистина снимките са много добри. Обаче горкото мишленце...защо не го спаси ...защо не се опита ...бъзикам се.(макар че можеше да пробваш ) Жал,не жал няма го мишлето..сега ще гледа от горе лошите котки и ще ги псува... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Dobri snimki! Nqma6 li dryga rabota mi se ebava6 s obeda na kotkata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Това си е съвсем нормално котката да пречука мишока.1 или 2 мишки по-малко какво толкова.И снимките наистина са много добри.Другия път ще чакаме схватка между антиола и лъв . А наздраве ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Jalko za mi6kata mnogo svejarsko izglejda6e.Ama snimkite sa mnogo dobri stava6 za fotograf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 BRAVO ! BRAVO ! Perfectni snimki daje si slojih Tazi deto gleda v obektiva i zahapala Mi6oka na DESKTOP-a .Smqtam da ostane za dalgo .Ei ako ima o6te snimki ka4vai da osvejavam Ekrana 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Fighting crime trying to save the world.. TH POWERPUFF girls samo te ni trqbvat v momenta za6toto towa si be6e 4isto prestuplenie.. gavra s oligofren mislq 4e be6e dojivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Тази мишка нещо много болнава ми изглежда... Ако беше плъх, обаче едва ли щеше да е такава развръзката - тия гадове могат и с котка да се справят. Тюууу... направо нещо диво ми се повдига като си помисля за гнусния плъхх... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Тая мишка сигурно е болна(що`т щеше да избяга)ама к`во да се прави.Котката гледа като някъв сериен убиец,btw снимките са много добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Аз фото сесията няма да я коментирам и без това нито котки, нито мишки обичам .. ама SMART ако ми кажеш с какъв фотоапарат си ги направил ще съм ти благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Готини снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Бляяя, че гадост. Тия мишки са мнооого гадни. Дори тази не събуди съжаление в мен. Може би малко, но бързо се осъзнах. Мишката не само, че е болна ами и кой знае колко болести има. Тя и котката кой я знае кви ги въди. Мани мани. По-далече от тия зверове... Пък и то е нормално да ги ядат. Иначе ще има нашествие на мишки и плъхове ако не ги изяждат котките Ама какъв експерт се извъдих а! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Бляяя, че гадост. Тия мишки са мнооого гадни. Дори тази не събуди съжаление в мен. Може би малко, но бързо се осъзнах. Мишката не само, че е болна ами и кой знае колко болести има. Тя и котката кой я знае кви ги въди. Мани мани. По-далече от тия зверове... Пък и то е нормално да ги ядат. Иначе ще има нашествие на мишки и плъхове ако не ги изяждат котките Ама какъв експерт се извъдих а! <{POST_SNAPBACK}> Кви болести та гонят уе!?Не виждаш ли че са се надънили едно здраво с 9.6 промила алкохол в кръвта и 2 не виждат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 8, 2005 Author Share Posted January 8, 2005 Аз фото сесията няма да я коментирам и без това нито котки, нито мишки обичам .. ама SMART ако ми кажеш с какъв фотоапарат си ги направил ще съм ти благодарен. <{POST_SNAPBACK}> Ето с този: Kodak DX6490 4.0 million effective pixels 4.2 million sensor photo detectors 38 mm - 380 mm (10x) zoom lens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 СКРЪБНА ВЕСТ Мишо Миев Мишкин (МИШИСТИЯ) се спомина и замина млад на 3,14 месеца. Той ще грее винаги в сърцата ни , като един много лубвеобилен мишок.Амин <{POST_SNAPBACK}> Xaxaxa Мишките трябва да бъдат изтрепани,щото ме дразнят.Котките са най-великите в случая Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 gotino! ama na jivo si e o6te po interesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Ето с този:Kodak DX6490 4.0 million effective pixels 4.2 million sensor photo detectors 38 mm - 380 mm (10x) zoom lens <{POST_SNAPBACK}> И колко струва тва нещо?Много ме кефи.Ще си купа и аз някакъв апарат и почвам да дебна Котките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Бляяя, че гадост. Тия мишки са мнооого гадни. Дори тази не събуди съжаление в мен. Може би малко, но бързо се осъзнах. Мишката не само, че е болна ами и кой знае колко болести има. Тя и котката кой я знае кви ги въди. Мани мани. По-далече от тия зверове... Пък и то е нормално да ги ядат. Иначе ще има нашествие на мишки и плъхове ако не ги изяждат котките Ама какъв експерт се извъдих а! <{POST_SNAPBACK}> Само се замисли колко гадинки и червейчета живеят в теб ,и ще ти стане още по-яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Ееее чак пък червейчета... Стига де! Вярно че тръпки ме побиха като си помислих за флората и фауната дето виреят в мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 8, 2005 Author Share Posted January 8, 2005 И колко струва тва нещо?Много ме кефи.Ще си купа и аз някакъв апарат и почвам да дебна Котките. Ми купи си, аз го взех от Холандия за 400 EU Август месец. От тях ми върнаха част на границата а и си продадох стария още там и накрая ми излезе 300EU. Тука е доста по-скъп. Имаше някакъв линк тука в мрежата където си го поръчваш същия и ти го внасят на по-ниска цена, но пак излизаше доста по-скъпо. някъде към 1000лв и кусур... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 wahahahahahahahah ! i mishkata ostana li jiva vse pak !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Снимките са супер яки! Само как са не са се изяли тея животинки не ми е ясно... АА може да са братя, но от двама бащи, и от две майки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.