vas90 Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Qko e ! ! ! Ima6e takiva v edni spisaniq , ama predi , jalko 4e ne moga da gi namera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 http://bgmania.hit.bg/illu0_18.gif Tva mi otne malko vreme dokato nameria babata. Haresa mi. <{POST_SNAPBACK}> Наистина е много хубаво замислено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 hehehe gotino e tva kato se vgledam oba4e mi stava edno konfuzno takova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Наистина е много хубаво замислено! dobre napraveno Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 http://bgmania.hit.bg/illu0_18.gifTva mi otne malko vreme dokato nameria babata. Haresa mi. Сигурна съм, че пъвообразът на това е нарисуван от У.Хил( W.Hill) през 1915 г. -"Жена ми и тъща ми" ето нещо от Дали а дали имате точно око и това си го бива я разгледайте всичко За съжаление не можах да намеря нищо за Мориц Ешер(от когото може би тръгва тази безкрайна стълба), нито за заигравката на Зигмунд Фройд със самия себе си, нито пък за илюстрацията на Р. Магрит -"какво е сюрреализмът" Ще бъда ужасно благодарна, ако някой ги изрови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 amm ili se pozvtarqm ili sam gledal temata bez da pi6a ta ako se povtarqm mnogo sry i taka po temata mnogo hubava kartina no ima edin hudojnik Y6er toi e genni v aritektutara i taka natatak az sam vijdal negovi proizvedeniq (grafika i ne na jivo za jalost) ta tam nemoje6 da razbere6 ni6to vijdal sam 2-3 kartini i te sa mnogo qki Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 interesno e, ama mnogo trudno se vijda Link to comment Share on other sites More sharing options...
lp_ins1ne Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 aham tfa e mn iako no i oburkfa6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Super qko Ama sq glavata e fe6an Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.