lubo1972 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 За запознатите - знаят за какво става въпрос, просто бижу :-) Сега за незапознатите - ...мхмъм нямам време да търся по-задълбочено, затова накратко. Мастилено-струен принтер с черен и цветен инк танк. ВОДОУСТОЙЧИВ печат върху хартия до 550гр/м2 ! Пробвал съм и по-тънко велпапе, става без проблем. Оригиналните консумативи са скъпи-предупреждавам просто :-) Цена: 50лв. P.S. Снимки нямам, но ако намеря по някое време инфо в нета ще го постна. info бреййй едвам успях да намеря за наследника му BJC7100. Разликата е в скороста на печат. 7100 е малко по-бърз, иначе друго съществено няма. Допълвам защото ме питаха вече: Не съм го пробвал с немаркови мастила. Главите - черната се сменя всеки път с мастилницата /черно+оптимизатор/, цветната се сменя препоръчително от Канон на 6-7 цветни патрона /цената на главата е около 30лв/. Опитвал съм да пълня един път, много неуспешно. протече отвсякъде. Казвали са ми че става, но 2-ри път не се хванах да пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Надявам се, че @lubo 1972 нама да се разсърди, а модераторите няма да ме санкционират, ако постна линк за BJ7000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.