ANGELIZER Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Айде някой да ми каже име на хубаво написана книга за горната програмка,да започва още от основното.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Опитай да разучиш основното сам. Аз така направих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 има уроци кам самата програма и аз ти препоръчвам видео трнинг а за книги тук има книги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 От собствен опит мога да кажа, че само с ПРОГРАМА и без разбиране от HTML, CSS (това е вече задължително) и JavaScript, трудно става. Програмата (която и да е тя) помага, но има концепции, които трябва да се спазват за да е всичко ОК. Иначе за лечна страничка с картинки и тексчета, не трябва много четене, всичко с Dreamweaver-a e лесно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Prodavam kniga za Dreamweaver 4 okolo 450 str vkliu4va .1 Visualno proektirane .2 Interaktivnost i animaciq .3 Rabota s tablici, freimove i formi .4 Osigurqvane na savmestimost .5 DHTML, CSS i Javascript gnigata e s leko izma4kana korica no e v dobro sastoqnie tarsq i 10 lv. Drasni mi PM ako si navit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Dobre de ako cenata ne te ustroiva moje da se dogovorim za po malko ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Dobre de ako cenata ne te ustroiva moje da se dogovorim za po malko ??? <{POST_SNAPBACK}> Dogovarqniqta - v Buy/Sell ili na PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Благодаря на всички, но вече се сдобих с това, което търсех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.