Jackson_Fan Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Xora kupih si Infra red.Telefona mi e siemens cx65.Uj go instaliram ,no ne pravi vruzka s telefona .Na kvo se dulji.Po princip v ukazaniqta davat,4e trqbva kompa da mi iska restart kato go instaliram,no nqma takiva raboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Vuob6te Windows-a zasi4a li ti go kato new hardware?Preinstalirai gi pak draivarite, moje puk da stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 4, 2005 Author Share Posted January 4, 2005 zasi4a go kato new hardware.Instaliram go,no kato re4a da prata snimki ot telefona na pc-to pi6e ne namereno ustroistvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 aha ami vij, to twa e ot telefona.IR e slaba tehnologiq vij da e na dwa prusta rastoqnie ot telefona ma6inkata i dwete IR da sa edno sre6to drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 4, 2005 Author Share Posted January 4, 2005 aha ami vij, to twa e ot telefona.IR e slaba tehnologiq vij da e na dwa prusta rastoqnie ot telefona ma6inkata i dwete IR da sa edno sre6to drugo <{POST_SNAPBACK}> Hmmmmmmmmm mi az gi dopiram i pak ne staaa;((((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 s dopirane epten nqma da stane , ima nqkwo razstoqnie.Bqh si igral s dwa GSM-a i ima gore dolu opredeleno rastoqnie za twa IR nqkude kum ot 2-3 do 12-20 sm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Инсталирай си някакъв приложен софт за Сименс (преди това провери коя версия е походяща за твоя модел). Виж този софт дали ще поддържа устройството, което си купил. edit: Интересно, преди време пусках такъв USB IR на един познат за същия Сименс cx65 под Win98. Познава телефона, обаче като пратя снимка, и става същото - няма такова устройство. А моята Нокиа 6310i си изпрати контакт през същия IR без проблем, и то без драйвери, софт, нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 И аз имах подобен проблем. Върнах устройството! Оказа се, че в момента в Пловдив има няколко дефектни партиди!!! П.С. Търсете преди да отворите нова тема!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 mi opravih se,no puk si preinstall wina i sq nqmam driveri;(((((,6toto az gi bqh svalil ot warez.ru;((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 ... и в крайна сметка как се оправи? един приятел има такъв телефон, но нещо не се разбира с програмите (тази на сименс - phone manager, и mobiledit!). безпроблемно може да се прехвърля към телефона само без софт т.е. чрез wireless link ... та ако си намерил някоя програма, която да работи с този модел през irda, казвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.