Apropo Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Zabravil sym si parolata za Windowsa, moga li da q razbera nqkak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Zabravil sym si parolata za Windowsa, moga li da q razbera nqkak? <{POST_SNAPBACK}> щом си Win 98,като си пуснеш компа и ти поиска паролата,трябва отстрани да има "ок" и "cancel" даваш "cancel' и си влизаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apropo Posted January 4, 2005 Author Share Posted January 4, 2005 щом си Win 98,като си пуснеш компа и ти поиска паролата,трябва отстрани да има "ок" и "cancel" даваш "cancel' и си влизаш <{POST_SNAPBACK}> Tova e qsno, no iskam da izpolzwam tova, koeto mi e kato administrator, za6toto sme nqkolko 4oveka deto go polzvame. A vyob6te ne se se6tam kakvo sym pisal, kogato sym instaliral win. Ako znaete kak moga da si razbera passworda pi6ete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceco_pld Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 startirash komp-a v dos , sled tova vlizash v c:\windows i triesh vsichki filove .pwl sled tova nqmash paroli veche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apropo Posted January 4, 2005 Author Share Posted January 4, 2005 startirash komp-a v dos , sled tova vlizash v c:\windows i triesh vsichki filove .pwlsled tova nqmash paroli veche <{POST_SNAPBACK}> 6te moga li da si syzdam nov akaunt, s administratorski prava i az da opredelqm kakvo da polzvat drugite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 6te moga li da si syzdam nov akaunt, s administratorski prava i az da opredelqm kakvo da polzvat drugite? <{POST_SNAPBACK}> трябва да можеш. като изтриеш файловете просто унищожаваш стария акаунт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apropo Posted January 6, 2005 Author Share Posted January 6, 2005 трябва да можеш. като изтриеш файловете просто унищожаваш стария акаунт. <{POST_SNAPBACK}> A znaete li da ima nqkakva programa, kato prilojenie kym Win98, koqto da pravi tova zaklju4vane i opredelqne na vyzmojnostite na usarite? Ako nqkoj znae ne6to pusnete link! Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_shadow Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Не знам но ще питам за такава програма. Бих те посъветвал ако имаш възможност да си сложиш ХП. Там има всичко на готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apropo Posted January 6, 2005 Author Share Posted January 6, 2005 Mnogo mi e slaba video kartata i zatova XP ne vyrvi! Ako nqkoj znae video do 64MB za do 50lv da se obadi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 има си програми за разчитане на pwl-файловете. тези на 98 са мн.смешно криптирани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apropo Posted January 7, 2005 Author Share Posted January 7, 2005 Tazi programa Policy Editor e mnogo qka, samo deto kato slojih teq zabrani i sega mi gi nalaga i na men!Ako nqkoj znae kak da se ottyrva ot neq da kaje.Nqma mi gi butonite za Control Panel i Find i Serchi mnogo drugi takiva!Taka , 4e stava kofti za men. Maj 6te trqbva da preinstaliram vsi4ko! Ako imate idei spodelete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Tazi programa Policy Editor e mnogo qka, samo deto kato slojih teq zabrani i sega mi gi nalaga i na men!Ako nqkoj znae kak da se ottyrva ot neq da kaje.Nqma mi gi butonite za Control Panel i Find i Serchi mnogo drugi takiva!Taka , 4e stava kofti za men. Maj 6te trqbva da preinstaliram vsi4ko! Ako imate idei spodelete! <{POST_SNAPBACK}> Ами влез със админ във Poledit-a и си махни забраните Следващия път внимавай какво забраняваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.