Jump to content
BulForum.com

Pomosht za Windows 98

Apropo

Recommended Posts

щом си Win 98,като си пуснеш компа и ти поиска паролата,трябва отстрани да има "ок" и "cancel" даваш "cancel' и си влизаш  :)

Tova e qsno, no iskam da izpolzwam tova, koeto mi e kato administrator, za6toto sme nqkolko 4oveka deto go polzvame. A vyob6te ne se se6tam kakvo sym pisal, kogato sym instaliral win. Ako znaete kak moga da si razbera passworda pi6ete!

трябва да можеш. като изтриеш файловете просто унищожаваш стария акаунт.

A znaete li da ima nqkakva programa, kato prilojenie kym Win98, koqto da pravi tova zaklju4vane i opredelqne na vyzmojnostite na usarite? Ako nqkoj znae ne6to pusnete link!

Tazi programa Policy Editor e mnogo qka, samo deto kato slojih teq zabrani i sega mi gi nalaga i na men!Ako nqkoj znae kak da se ottyrva ot neq da kaje.Nqma mi gi butonite za Control Panel i Find i Serchi mnogo drugi takiva!Taka , 4e stava kofti za men. Maj 6te trqbva da preinstaliram vsi4ko! Ako imate idei spodelete!

Tazi programa Policy Editor e mnogo qka, samo deto kato slojih teq zabrani i sega mi gi nalaga i na men!Ako nqkoj znae kak da se ottyrva ot neq da kaje.Nqma mi gi butonite za Control Panel i Find i Serchi mnogo drugi takiva!Taka , 4e stava kofti za men. Maj 6te trqbva da preinstaliram vsi4ko! Ako imate idei spodelete!

Ами влез със админ във Poledit-a и си махни забраните :) Следващия път внимавай какво забраняваш :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...