Jump to content
BulForum.com

Scener?

Recommended Posts

Trqbva mi scener na cena okolo 100lv.Molq posavetvaite me kakav model, marka i firma ot kadeto e vazmojno da se kupi! :confused

Tqbva mi za skaniraneto na knigi i u4ebnici .

Spored vas v kakv format trqbva da se napravqt.Az si mislq 4e v PDF,no poneje nikoga ne sam se zanimaval s takiva ne6ta ne znam :love

хах. пич, то за тая цел всеки скенер ще ти свърши работа. проблемът идва, когато сканираш цветно - снимки, списания, вестници. отдавна не следя пазара на скенери и надали ще ти дам добър съвет, но мога да ти кажа някои неща при избора на марка и модел:

1. гледай да има хубав софтуер - advanced меню, повечко функции (LPI например) - да не е някво само две копчета - Scan & Exit :lol: А бе намери нещо, дет да работи с Vista Scan и си готов :)

2. гледай да работи бързо - виждам, че ще правиш книги на pdf - ако аз почна нещо такова с моя Umax, по-добре да скоча от балкона :wacko:

3. не си зимай на старо, че обикновено имат определен живот тия гадини, и особено ако е някой лампов, може да ти изгори набързо.

как се правят книги: еми сканираш 200х200, черно-бяло, пускаш FineReader, save-аш на pdf и това е.

за друго не се сещам

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...