Defender Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Trqbva mi scener na cena okolo 100lv.Molq posavetvaite me kakav model, marka i firma ot kadeto e vazmojno da se kupi! Tqbva mi za skaniraneto na knigi i u4ebnici . Spored vas v kakv format trqbva da se napravqt.Az si mislq 4e v PDF,no poneje nikoga ne sam se zanimaval s takiva ne6ta ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 хах. пич, то за тая цел всеки скенер ще ти свърши работа. проблемът идва, когато сканираш цветно - снимки, списания, вестници. отдавна не следя пазара на скенери и надали ще ти дам добър съвет, но мога да ти кажа някои неща при избора на марка и модел: 1. гледай да има хубав софтуер - advanced меню, повечко функции (LPI например) - да не е някво само две копчета - Scan & Exit А бе намери нещо, дет да работи с Vista Scan и си готов 2. гледай да работи бързо - виждам, че ще правиш книги на pdf - ако аз почна нещо такова с моя Umax, по-добре да скоча от балкона 3. не си зимай на старо, че обикновено имат определен живот тия гадини, и особено ако е някой лампов, може да ти изгори набързо. как се правят книги: еми сканираш 200х200, черно-бяло, пускаш FineReader, save-аш на pdf и това е. за друго не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Еpson са много подходящи. Търси на Epson, те се водят хубави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Za tezi pari moje6 da si vzeme6 SCANNER Benq su6to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted January 6, 2005 Author Share Posted January 6, 2005 Za tezi pari moje6 da si vzeme6 SCANNER Benq su6to. <{POST_SNAPBACK}> Ama koi model?s lampa ili ot tezi ploskite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.