Jump to content
BulForum.com

Metal

K_Pax

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply
bravo bravo.. inteligentno kazano... no az ne sum kazal 4e metalika ne sa osnovatelite ... prosto kazvam 4e ako ne gi slu6am twa ne zna4i 4e sum fake.. ama ti qvno si po inteligentin ot men i.. nqa smisal da spora.. porasni i govori

vij sia ne mi tragvai s prikazkite koi na kolko godini bil i neznam si kvo.sam si protivore4i6.na4i ti tvardi6 4e slushash metal,priznavash metallica tam za ne6to si puk v sushtoto vreme metallica ne bili metal.se6ta6 li?

Аз лично не виждам особена гъзария в това човек да се прави на метъл(имам предвид някой,който е чувал веднъж в живота си за Iron Maiden и да тръгне с такива тениски и да земе да пуска коса до кръста,без дори тази група и този стил да му харесва).Естествено,нямам против тези,които ХАРЕСВАТ тая музика и си пускат дълги коси и се обличат така-тва си е тяхно право !!!

А относно тези които слушат LP,LB и т.н. - ми това им харесва на хората,нека си слушат.Все пак си има стил нео-метъл и не им пречи да се имат за такива.Иначе колко могат да се наричат тея групи метъл,си е друга тема на разговор,но както казах - има си стил нео-метъл,така че ....

Аз лично не се имам за метъл,въпреки това е музиката,която ми харесва най-много обаче да слушам как някой ми казва,че Iron Maiden не били свирили метъл...Абе ти от коя планета си?!? :confused Ти може да си почнал с който си искаш - аз почнах с Guano Apes и те все още ме кефят,ама не казвам ,че само те свират метъл!И на мен Iron Maiden не са ми любимата група,но просто няма как да отрека,че са едни от НАЙ-ВЕЛИКИТЕ !

Da slu6a6 edin opredelem stil muzika , ozna4ava toi da ti dostavq udovolstvie ...

Predi 6 godinki i za men Metallica bqha bogove , ama sega si mislq za tqh kato za obiknovenna grupa ... Prosto 4ovek trqbva da slu6a mnogo bandi , a ne da se ograni4ava :punk

Dobre , az vi davam primer :

dneska mi se slu6a Blind Guardian , utre Motorhead , posle Accept, Judas Priest :punk

Ama ima dni , kogato mi se slu6a Lacuna Coil primerno .... i tva spored vas zna4i , 4e ne sam metal ????????

---------------------------------------------------------

Slu6aite noviq single Revolution na Priest :punk :punk

Dedo Rob si e na mqsto .....

Има ли смисъл да разваляме боя с кавга?

Има групи,които определено са велики - това никой не го отрича.Но да казваш,че те са единствени и да принуждаваш другите да ги считат за такива - това е тесногръдие и липса на музикална култура.

Все едно аз сега да кажа Siebenburgen са най-прекрасни,превъзходни,велики,ненормално добри и откачено блестящи и да искам да ги харесвате.Е нема да стане нали?

Dobre , az vi davam primer :

dneska mi se slu6a Blind Guardian , utre Motorhead , posle Accept, Judas Priest  :punk

Ama ima dni , kogato mi se slu6a Lacuna Coil primerno .... i tva spored vas zna4i , 4e ne sam metal ????????

Ех ех... защо така :) Какво искаш да кажеш с това сега? Коя от изброените групи не те прави метал :blink: Имам чувството, че намекваш за последната... така ли е? :) м? м?

Primal Fear - Metal is Forever (те са си го казали хората :P )

Primal Fear - Metal is Forever (те са си го казали хората  :P )

Или Accept - Metal Heart

Или Dimmu Borgir - Metal Heart(Accept cover)

и още един кавър специално за феновете на Мейдън - Graveworm - Fear of the dark :devil

В скоро време(като се освободи място)ще кача доста от албумите на Graveworm - всъщност цялата дискография,без едно-две демота.

ONE HUNDRED THOUSAND RIDERS! WE CAN'T ALL BE WRONG!

I hear the sound in a metal way!

Аз ли лошо почнах топика, че всеки почна да цитира Manowar...

Ама аз бях малко нещо ироничен в началото. Ма нищо. :huh:

Имам чувството, че намекваш за последната... така ли е?

Spored nqkoi e taka ... No haresvam sa6to i Edenbridge , Nightwish , Within Temptation ....... Prosto smqtam , 4e 4ovek ne trqbva da si nalaga nekoi stil , a da slu6a tova , koeto go pravi 6tastliv :P

:D i az sam fen na Primal Fear ... i " nuclear fire"

Spored nqkoi e taka ... No haresvam sa6to i Edenbridge , Nightwish , Within Temptation .......  Prosto smqtam , 4e 4ovek ne trqbva da si nalaga nekoi stil , a da slu6a  tova  , koeto go pravi 6tastliv :P

:D i az sam fen na Primal Fear ... i " nuclear fire"

Остави ги сега тия някои :) Просто като стане дума за лакуна и ставам докачлив :P Иначе аз не съм фен на Праймъл Фиър, ама брата ги слуша тия неща и я знам тази песен :)

Много ме кефят пичовете "закърмени" с метъл. Кво са ви давали като малки кръв от девици ли? Как пък един не каза че е слушал нещо друго? :confused Аз ви казвам че като бях 5-6 клас се кефих на Backstreet Boys. И какво от това не ме е срам просто съм бил неорентиран.

А за външния вид.... не е задължително да си целия в кожи, ( е още не мога да ги разбера как издържат лятото с кожен панталон и кубинки), да живееш в мавзолей или крипта, да ядеш малки деца, да почиташ Дявола и т.н, важното е удоволствието което ти доставя музиката защото в крайна сметка това е целта на музиката да ти направи готино на душата и т.н.

А най-смешното е да делиш нещата в живота на не-метълски и метълски.

WE ARE THE TRUE KINGS OF THE REAL HEAVY METAL AND ALL OTHERS MUST DIE, BECAUSE THEY DON'T LISTEN TO THE REAL HEAVY METAL!!!!!!(удивителните са около 3 реда)

Ето ви един стереотип. Всички плюете по малките металчета на главната. Че вие големи метали се извъдихте. Еми примерно на мен можете да ми се сторите сульовци и позьори. Обкичени нашите в кожа от горе до долу, сребърните(не винаги) пентаграми, обърнати кръстове, черепи, пръстени с черепи, пръстени с шипове и така нататак аксесоари, тежящи около 4 килограма, кучешките каишки с шипове, гривните с шипове и така нататак железарски магазин... е примерно на мен това ми се струва сега смешно и жалко (да не говоря за прото-сатанистите, дето вярват в станизма на Cradle) Е, да, сега може да ми се сторят смешни, но и аз съм бил такъв. Също така преди да прослушам Slayer, Dissection, Children Of Bodom, Grip Inc, Dimmu Borgir и така нататък групи, е, тръгнах от Metallica, защото нямаше кой да ми препоръча тогава други банди (става дума за 1992). Сега плюете по Linkin метълите, еми лапета са, ако имат акъл в главата - ще пораснтат (ако нямат - ще прослушат чалга). За какви се мислите вие да плюете. Имате се може би за някакви метъл величия.

Е, какво, аз дето примерно харесвам Enigma, Astral Projection, Prodigy, Faithless, какво, второ качество метъл ли съм?! Или щом си отрязах 60 сантиметровата коса вече не съм метъл. И за това, че през лятото обувам сандали и слагам бермуди вече съм за анатемосване?!

Много, ама много мразя тези, които си позволяват да критикуват останалите, имайки се за нещо кой-знае какво...

Let's call the Nanowar....let the nanowar enter

- Hail to you, mylord, I came here from the only forest, of the true metal and the other heavy minerals. Tell me what you want?

- Oh proud, mighty, true brave defender of the holy forest of the true metal, we need true metal!

- And mylord, we will give you true metal of steel!

Цитата е от песента True Metal Of Steel на групата Nanowar, които (поне според мен) много свежо се бъзикат с големите позьори - Manowar.

Лелеле толкова глупости се изписаха по тая тема, че не е истина :) Съгласна съм с мнението на The`ScorpioN . Пък и в краина сметка кой каквото иска това да слуша - важното е да му харесва:) А фалшиви фенове няма - не смятам, че тези, които се представят за фенове на метала( или който и да е друг стил), а са слушали 1-2 песнички могат да се нарекат въобще фенове.

Добре де тогава.. след наистина многото глупости написани тук да попитам при наличието на следния playlist в моя winamp, аджеба ( да ме прощавате за диалектиката дет са вика ама така сме ние хората без акъл дето слушаме чалгии -- ;) директно отправено към The`Scorpion, които иначе много уважавам откъм мнение :) ), какво ще да съм аз? Чалгаджия, метал позиор/фалшив метъл ( което май автоматично ме изключва от списъка на приятелите на K_pax :cry ) или гадно комерсиално изчадие на поп културата?!

( мале колко обичам да пиша в скобки )

приложен реален playlist !

OMG WTF!?

Уффффф....!Я да спрете да серете глупости,щото някой модератор като нищо да реши,че не комуникираме като хората(да,ние комуникираме като метали,ама нейсе) и да ни затвори хубавата тема. :angry1

Псевдо метъли има навсякъде.Какво е за мен псевдометълът само да поясня:

Представете си компания от метъли.Някой от тая компания си води дружката с него веднъж,и ония мноу се разбива.Започва да ги копира,да се облича като тях само щото им се е изкефил,випреки че метъл може и през живота си да не е чувал.Аз лично за съжаление познавам доста такива хора.

ОФФ:

приложен реален playlist !

OMG WTF!?

Мразя та за тоя плейлист!!!

Псевдо-метъли, псевдо-хора, псевдо-форумисти, псевдо-чатери, псевдо-олигофрени... всякакви псевдо-. Брао бе, наш'те! 'Сички сте няк'фи величия така като ви слушам. Патрони. Всеки един седнал на трона си във въздушната кула във собственото си въображение и хвърля ферментирали зеленчуци по уфсете долу. По псевдо хората...

Както е казал Ийсус - "преди да извадиш треската от окото на ближния - извади гредата от своето"

Охо, някои го приемат много навътре :) Всеки в собствените си очи слуша най-добрата музика, а останалите в неговите очи все още има на какво да се научат :) Я прочетете третия пост, броено нагоре от моя и после се разходете по улиците... вижте какво хубаво време е....

(Обръщам се в множествено число, че да няма засегнати... :P )

Аз отивам да си почистя короната, че много прах е хванала :P

Темата пак избива на кавга.....

Еми за Пешо(The`Scorpion) мога да кажа,че си е метъл.Нищо друго.

За себе си не мога да кажа същото...аз съм някво неопределено такова....полу-метъл,полу-скин.....

За другите(освен HATE и Da`Slayer) не мога да кажа същото,щото не ги познавам.Ама HATE за мен е олицетворение на новото поколение метъли,дето ще ни замести нас,дъртите кримки,при това достойно....

ДаСлейър.....ем....немам думи.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...