g07h Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Продавам Qtek 7070 с VGA камера снима перфектно с видео без ограничение за продължителността! Има USB кабел,има стерео звук GSM-а и стерео HF,зарядно,калъф,калъф за камерата,упътване,кутия,8MB SD карта,Оригинален диск с Office Outlok и неща за GSM-а. Телефонна е на 3 месеца без гаранция понеже е внос от чужбина в БГ не се продават тези телефонни. GSM е SMART PHONE с WINDOWS има всички неща като на PC-то.Има си TASK MANAGER , WINDOWS MEDIA , BETA PLAYER(програма за гледане на клипове и за ФИЛМИ) подържа всички неща подържащи от PC-то Звука от MP3ките или от OGG-то или от всички останали формати е перфектен и силен! Направо телефона не ми се дава ама ми трябват пари ЗА КОНТАКТИ GSM: 0889248029 e-mail: g07h@abv.bg ICQ: 200-800-742 Ето малко снимки от нета.Ако има желаещи ще кача и на моя-направени с ФОТОАПАРАТ! Тези Снимки съм ги правил АЗ с Qtek-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Iskam da popitam ima6 li ideq dali na tova ne6t moje da se podkara c++ naprimer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g07h Posted January 4, 2005 Author Share Posted January 4, 2005 Misql 4e da. DA je nqkade 4etox 4e moje da se pravqt programi na C++ i posle se slagat na GSM ama ne se probval poneje ni6to ne znam za C++ Samo znam ot li4en opit 4e dozi SMARTPHONT 4ete vsi4ko,samo da si sloji6 nyjnite CODECI i programi a te se namirat mnogo lestno. Daje sega si imam WORMS WORLD PARTY i e sa6toto kato WORMS WORLD PARTY na PC-to da.Okolo 90%samsigyren no ne sam probval!Poneje ni6to ne razbiram ot C++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Аз гледам, че батерията му държи 100 часа на stand by. Искам да знам колко време кара MP3-то с нея? В смисъл .. колко часа музика мога да слушам на едно презареждане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.