Jump to content
BulForum.com

Продавам Qtek 7070+kamera,HF,USB kabel

Recommended Posts

Продавам Qtek 7070 с VGA камера снима перфектно с видео без ограничение за продължителността!

Има USB кабел,има стерео звук GSM-а и стерео HF,зарядно,калъф,калъф за камерата,упътване,кутия,8MB SD карта,Оригинален диск с Office Outlok и неща за GSM-а.

Телефонна е на 3 месеца без гаранция понеже е внос от чужбина в БГ не се продават тези телефонни.

GSM е SMART PHONE с WINDOWS има всички неща като на PC-то.Има си TASK MANAGER , WINDOWS MEDIA , BETA PLAYER(програма за гледане на клипове и за ФИЛМИ)

подържа всички неща подържащи от PC-то

Звука от MP3ките или от OGG-то или от всички останали формати е перфектен и силен! :music

Направо телефона не ми се дава ама ми трябват пари :angry1

ЗА КОНТАКТИ

GSM: 0889248029

e-mail: g07h@abv.bg

Ето малко снимки от нета.Ако има желаещи ще кача и на моя-направени с ФОТОАПАРАТ!

QTek7070-med.jpg

qtek_7070_maskinvare2.jpg

q7070_2.gif

q7070_2.gif

7070.jpg

qt7070_2.gif

qtek_7070_cam.jpg

Тези Снимки съм ги правил АЗ с Qtek-а

IMAGE_00008.jpg

IMAGE_00012.jpg

Iskam da popitam ima6 li ideq dali na tova ne6t moje da se podkara c++ naprimer?

Misql 4e da.

DA je nqkade 4etox 4e moje da se pravqt programi na C++ i posle se slagat na GSM ama ne se probval poneje ni6to ne znam za C++ :)

Samo znam ot li4en opit 4e dozi SMARTPHONT 4ete vsi4ko,samo da si sloji6 nyjnite CODECI i programi a te se namirat mnogo lestno.

Daje sega si imam WORMS WORLD PARTY i e sa6toto kato WORMS WORLD PARTY na PC-to :punk

da.Okolo 90%samsigyren no ne sam probval!Poneje ni6to ne razbiram ot C++

Аз гледам, че батерията му държи 100 часа на stand by. Искам да знам колко време кара MP3-то с нея? В смисъл .. колко часа музика мога да слушам на едно презареждане?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...