Jump to content
BulForum.com

Системи... домашно кино, т'ва-онва

Recommended Posts

Наскоро мислех да си взимам от онея системи за домашно кино дето се водят там... с петте говоритела и баса.. И ся съответно гледах такива и се спрях на една Luxeon. Искам да я пускам хем на DVD-то, хем на PC-то, хем на Discman-а.... Обаче на DVD-то имам само оптичен и колаксиален аудио изход а на системата Luxeon има някви си чинчове.... И ми казаха че за да се пробразува трябвал ресийвър който е от порядъка на 300-400лв. Така ли е? Няма ли по-евтини? Или някакъв друг съвет...

Наскоро мислех да си взимам от онея системи за домашно кино дето се водят там... с петте говоритела и баса.. И ся съответно гледах такива и се спрях на една Luxeon. Искам да я пускам хем на DVD-то, хем на PC-то, хем на Discman-а.... Обаче на DVD-то имам само оптичен и колаксиален аудио изход а на системата Luxeon има някви си чинчове.... И ми казаха че за да се пробразува трябвал ресийвър който е от порядъка на 300-400лв. Така ли е? Няма ли по-евтини? Или някакъв друг съвет...

не само че няма по-евтини.. ами всичките са по-скъпи. :)

CREATIVE DECODER DDTS-100 124.00 129.00 133.00

+

колони по твой вкус би трябвало да стане

поне така пише на кутията на мойте Creative

е как така уе майна.... значи декодер-а ми ще е по-скъп от DVD-то и цялата система накуп..... не може така... няма ли някакво по-евтино решение на проблема.....

то не е декодер. то е Ресивер. и все пак ти какво очакваш? това е най-скъпата част от една хубава система за домашно кино. само тонколоните може да са по-скъпи в някой случаи.

До колкото знам Luxeona са с аналогов вход. Вземи си някое DVD a аналогови изходи. Моят луксеон е предназначен за двд, и всичко е аналогово. Нямам DVD sistema в нас, но мисля че трябва да има и аналогов изход за звука на DVD playera.

Друг вариант е да си вземеш дигитални тонколони.

Ми да рисийвъра е най-скъпата част както каза w00x. Преди година когато си взимах моята система общо беше 1200лв. всичко като само рисийвъра беше 600 :bgrin:

До колкото знам Luxeona  са с аналогов вход. Вземи си някое DVD  a аналогови изходи. Моят луксеон е предназначен за двд, и всичко е аналогово. Нямам DVD sistema в нас, но мисля че трябва да има и аналогов изход за звука на DVD playera.

Друг вариант е да си вземеш дигитални тонколони.

човека казва че има колони и DVD .... следователно... покупката на нови НЕ Е РЕШЕНИЕ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...