Dido`87 Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Наскоро мислех да си взимам от онея системи за домашно кино дето се водят там... с петте говоритела и баса.. И ся съответно гледах такива и се спрях на една Luxeon. Искам да я пускам хем на DVD-то, хем на PC-то, хем на Discman-а.... Обаче на DVD-то имам само оптичен и колаксиален аудио изход а на системата Luxeon има някви си чинчове.... И ми казаха че за да се пробразува трябвал ресийвър който е от порядъка на 300-400лв. Така ли е? Няма ли по-евтини? Или някакъв друг съвет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Наскоро мислех да си взимам от онея системи за домашно кино дето се водят там... с петте говоритела и баса.. И ся съответно гледах такива и се спрях на една Luxeon. Искам да я пускам хем на DVD-то, хем на PC-то, хем на Discman-а.... Обаче на DVD-то имам само оптичен и колаксиален аудио изход а на системата Luxeon има някви си чинчове.... И ми казаха че за да се пробразува трябвал ресийвър който е от порядъка на 300-400лв. Така ли е? Няма ли по-евтини? Или някакъв друг съвет... не само че няма по-евтини.. ами всичките са по-скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 CREATIVE DECODER DDTS-100 124.00 129.00 133.00 + колони по твой вкус би трябвало да стане поне така пише на кутията на мойте Creative Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted January 4, 2005 Author Share Posted January 4, 2005 е как така уе майна.... значи декодер-а ми ще е по-скъп от DVD-то и цялата система накуп..... не може така... няма ли някакво по-евтино решение на проблема..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 то не е декодер. то е Ресивер. и все пак ти какво очакваш? това е най-скъпата част от една хубава система за домашно кино. само тонколоните може да са по-скъпи в някой случаи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 До колкото знам Luxeona са с аналогов вход. Вземи си някое DVD a аналогови изходи. Моят луксеон е предназначен за двд, и всичко е аналогово. Нямам DVD sistema в нас, но мисля че трябва да има и аналогов изход за звука на DVD playera. Друг вариант е да си вземеш дигитални тонколони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 TCM-15 лв. ама с човек от вътре и колонки по 5 лв. Най-тънка поста . :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Ми да рисийвъра е най-скъпата част както каза w00x. Преди година когато си взимах моята система общо беше 1200лв. всичко като само рисийвъра беше 600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 До колкото знам Luxeona са с аналогов вход. Вземи си някое DVD a аналогови изходи. Моят луксеон е предназначен за двд, и всичко е аналогово. Нямам DVD sistema в нас, но мисля че трябва да има и аналогов изход за звука на DVD playera.Друг вариант е да си вземеш дигитални тонколони. човека казва че има колони и DVD .... следователно... покупката на нови НЕ Е РЕШЕНИЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.