Jump to content
BulForum.com

Latino tanci!

Gunito

Recommended Posts

Да аз знам Ако знаеш къде се намира дискотеката "тра-ла-ла" Точно до него има клуб по спортни танци който се казва Flame dance Аз тренирам там Тренировките са понеделник и петък от 19:15h Треньорът ми с казва Пламен Балабанов и GSMа му е :0888687727 :P

В последната сграда на улица "Иван Вазов"(откъм страната на главната).Там мисля,че преподава един кубинец-беше даскал в Руската,ама си направи клуб по Латино танци.

Христуууу ще те научи!

Дори и без пари защото е кавалер и джентълмен и има достойнство! :P  :laughing:

Мдамм,Христууу учии на всичкоо...на латино,на стандартни,на диско,на рап,на брейк.На кючеци също,че да оберете всички погледи в Палмите:)Моля записващите да са само от женски пол,18-28 години,със манекенски мерки и визия :P

Иначе по темата препоръчвам Балабанов.Спотрни танци има също в ДНА-то,в Синдикалния дом,в сградата(високата) на площад Съединение,в спортния комплекс на Ботев-стадиона.Ако някой иска телефоните за връзка да метне едно ЛС...мисля,че ще успея да ги намеря...

В последната сграда на улица "Иван Вазов"(откъм страната на главната).Там мисля,че преподава един кубинец-беше даскал в Руската,ама си направи клуб по Латино танци.

Дам. Точно сградата дето е Сафарито, там нали има и едно кино и там в същата сграда се намира тоя клуб. А тоя даскал от Руската се казва Александер Родригес и с него работи още един даскал от Руската - Джовани Медина, които в момента преподава в Руската. Знам това щото уча в Руската. :D

едно малко оточнение към предложението на Lud_Canar

Ako smiatash da se zanimavaj seriozno - "Paradise Dance" vav voennia klub

И ако имаш много пари да им даваш защото ако нямаш нищо няма да постигнеш там отива хора които им стават спонсори и те успяват Успех!

И аз съм за кубинеца от поуст номер 4.Би трябвало танците да са му в кръвта и ако искаш да танцуваш като една истинска J.Lo :rolleyes: ,там ще да е мястото.Наистина мисля,че е по-добре да се учи нещо направо от създателя му.По-добре да тренираш футбол при бразилец отколкото при българин(не че ние не сме добри във всичко,но просто в някои неща другите ги бива повече)

pri toa kubineca ne e li samo 1 tanc (zabraih mu imeto) ?

Танца мисля,че е Салса,но наистина няма смисъл да отваря клуб само за този танц.Би трябвало да може да танцува поне там съседските си танци(румба,самба и т.н)

Не е само един танц а цели два-салса и меренге :P Те нямат нищо общо със спортните танци Трябва да идете в клуб по спортни танци а не при кубинеца ако наистина искате да тренирате спортни танци Те включват 10 танца: 5 латино(самба, румба, джайв, пасо добле и ча-ча) и 5 стандартни(танго, виенски валс, английски валс, куик степ и фокстрод) А тези танци (салсата и меренгето) които са при кубинеца са разновидности на самба При него само тези танци се изучават! :D

Във Военният клуб,ако наистина искаш да успееш и да пробиеш.Не е скъпо,но друг е въпроса,че там тренират децата на доста богаташи.

мисля,че е по-добре да се учи нещо направо от създателя му.По-добре да тренираш футбол при бразилец отколкото при българин...

Хмм футбола не е ли измислен някъде по-близко....в Англия например:)

Аз бих се записал някъде да танцувам само салса,защото ми харесва почти най-много от всички танци,но аз все пак ги знам всичките на прилично ниво и имам предпочитания.Тези,които тепърва започват едва ли ги различават освен по име,така че отидете да метнете по едно око.Мисля преценката ви най-много от това би се повлияла,а не от думите ни кое е добре и кое е зле...

Не е нужно като се записваш да имаш партньор Ако си момче веднага ще ти се намери партньорка но ако си момиче.....ще е много трудно защото момчетата са "в недостиг" :lol:

Не е нужно като се записваш да имаш партньор Ако си момче веднага ще ти се намери партньорка но ако си момиче.....ще е много трудно защото момчетата са "в недостиг" :lol:

Ами да дойда да се запиша тогава :rolleyes: :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...