Jump to content
BulForum.com

Помощ за озвучение за филм

The^Undertaker

Recommended Posts

Така правя си поредното филмче за Планинското колоездене , самоче малко ми куца музиката слушам по принцип всичко но нямам толкова много познания , така че трябват ми парчета хард рок агресивни истории някакви ...

Все пак да се чува кво се пее де :))), нещо на места забързващо и после забавено давакте предложения някакви ,но да са конкретни песни , че сваляне на всички албуми на дадена група ще ми скъса интернета :)

преслушаи саунтраците от филма Freddy vs. Jason има адски яки и ненормални оарчета сащо така и парвите 10 песни от филма ХХХ(2002) сас Вин Диезел УСПЕХ !!!

Пробвай саундтрака от Need for Speed Underground.Мисля,че метълите от първото издание на играта са доволни,а второто още не съм го цъкал и не знам как звучат песните.

значи може да сложиш нещо на ILL NINO аз се сещам за една песен ILL NINO - I Am Loco (не става дома за отбора локо)и също така можеш да вкараш и ILL NINO - Part Of The Signs[/color] можеш да сложиш и някоя балада,например някои като се размазва (ако има такав разбира се).... :devil :blowup: пробави ако ти хареса и ILL NINO - God Is I и сега идва по сериозното :

Dream evil - The Book of Heavy Metal --> това става като за интро ако мога така да се изразя!!!

Dream evil - The Sledge :woot

Dream evil - Into The Moonlight :woot

Dream evil - No Way :woot

Dream Evil - The Mirror :woot

Dream Evil - M.O.M --> а тази е добра за финал

Dream Evil - Unbreakable Chain --> Тази е перфектна за след някое яко размазване !!! :blowup:

za sega tolkova se se6tam...drug pyt pak 6e pi6a :sayjin :sayjin :sayjin

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...