Burkoff Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 ami ne znam dali ima gotini gadjeta v 4ata , edno vreme ima6e , AZ bqh ot tqh a be 4ata e 6antavo ne6to , nikoga ne sam vlizala tam da se zaribqvam , svaliqm ili ne6to podobno , oba4e se okaza 4e tam namerih istinskata golqmata liubov i sme ve4e dalgo vreme zaedno <{POST_SNAPBACK}> Ммм това е прекрасно наистина Nevita :-) Докато четях цялата тема видях доста мнения .. и то все разнообразни. Ми то всеки с мисленето си ..... И познавам хора, които са се запознали именно в чата и сега са заедно и то доста дълго време. Не крия, че в тоя чат има толкова глупави и тъпи хора и от двата пола, ама кат искат да се зарибяват. Тяхен проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Зависи какво се има впредвид "готини"... Определено има сладури, ама с гаден характер, има и не толкова сладки, но пък можеш наистина да се забавляваш с тях... Що се отнася за снимките... Има доста хора, които послъгват. Струва ми се доста глупаво от тяхна страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 mimi_boq Ти да не би да искаш точно в чата да намериш супер сладур, с готин характер, пък и умен :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 4ata e edna goliama prostotia .4atq ot dosta vreme i sam se polu-ubedil v tova. E da poniakoga stava gotin laf.Ina4e s moiata priatelka se zapoznah ot 4ata-neveroiatno no fakt.Taka 4e ne sam absolutno saglasen s tvardenieto 4e vsi4ki v 4ata sa zle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 mimi_boqТи да не би да искаш точно в чата да намериш супер сладур, с готин характер, пък и умен :> <{POST_SNAPBACK}> Това се опитвам да кажа... За да намериш подходящия човек, не трябва да се спираш точно на чата като вариант... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 според мен от чата гадже не можеш да си хванеш,дори след дългите разговори и хилядите писма не можеш да бъдеш сигурен,че човека срещу теб се държи наистина така и в реалния живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Само аз ли съм единствения човек, който не е имал чат-гадже? Може би, защото съм малко по-бавно развиващ се и предпочитам "очи в очи....с животните" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Само аз ли съм единствения човек, който не е имал чат-гадже? Може би, защото съм малко по-бавно развиващ се и предпочитам "очи в очи....с животните" <{POST_SNAPBACK}> мба ба и аз не съм ебахти глупостите чесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 mimi_boqТи да не би да искаш точно в чата да намериш супер сладур, с готин характер, пък и умен :> <{POST_SNAPBACK}> hehe 6to be? slu4va se predi6nata mi vrazka be6e imenno s momi4e ot 4ata puk i az ne vlezam da se zarebqvam ami da si pravq laf4e s pi4ove i pi4ki i sam redoven v irc Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Ей любовнико Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Ти да не би да искаш точно в чата да намериш супер сладур, с готин характер, пък и умен :> /who *ANTARES* /who *The`ScorpioN* кек :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Абе някои от чата може да ги бива ама...има някви лиглички дето влизат там да се правят на отворени а всъщност са е*ати и задръстенячките!! Станах свидетел на 1 такъв случай преди 1-2 седмици: Отивам аз на зала и се пускам,отивам на компа и кво да видя 3 к***и(в чата естествено!те незнаят как се пуска монитора ) на по 13-14 години най-много,са взели цялото място и аз няма къде да седна!!Викам и на едната най-учтиво:"Може ли да се дръпнеш малко за да седна??" и оная с цялата си наглост ми вика "Не неможе аз дойдох първа!!!" Викам и втори път:"Аре де мърдай!"(сравнително спокойно) тя пък ми отговаря:"Абе МАНИ ми са от тук бе!" Просто полудях!!! Развиках и се там и тя ми даде малко място!Ама СУПЕР яко ме раздразни!!!!!! Като ги видях си чатиха с някви момчета и им пиюат:"Аре да се лижем!!"при което се хилят като пачи!!! Ей такива може да си намерите от чата!!!!!!ЕДНИ ЛИГЛИ!!!(има и изключения!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 хахаха,верно ли бе?Ейй,някой ако ми помогне да си оправя мирц,влизам в чата да се забавлявам Шегувам се,но на ПМ приемам хелп за мирц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Ot odavna 4ata n oot skoro imam opit za zapoznanstvo.Zna4i vikam hi [psle kaksi asl ot kade si opi6i se.Sledvat bezmisleni prikaski i idva momenta v koito kazvam svar6i mi vremeto pls dai si gsm-a.Mojeda imam 1 4as ni vikam 4e iama 3 min i te davat .Izlizal sam 3 pati s trazli4ni i se sa svqstni ili pone 1-na ot priatelkite taka4e za sq ima hlqb v 4ata(mirc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Абе някои от чата може да ги бива ама...има някви лиглички дето влизат там да се правят на отворени а всъщност са е*ати и задръстенячките!!Станах свидетел на 1 такъв случай преди 1-2 седмици: Отивам аз на зала и се пускам,отивам на компа и кво да видя 3 к***и(в чата естествено!те незнаят как се пуска монитора ) на по 13-14 години най-много,са взели цялото място и аз няма къде да седна!!Викам и на едната най-учтиво:"Може ли да се дръпнеш малко за да седна??" и оная с цялата си наглост ми вика "Не неможе аз дойдох първа!!!" Викам и втори път:"Аре де мърдай!"(сравнително спокойно) тя пък ми отговаря:"Абе МАНИ ми са от тук бе!" Просто полудях!!! Развиках и се там и тя ми даде малко място!Ама СУПЕР яко ме раздразни!!!!!! Като ги видях си чатиха с някви момчета и им пиюат:"Аре да се лижем!!"при което се хилят като пачи!!! Ей такива може да си намерите от чата!!!!!!ЕДНИ ЛИГЛИ!!!(има и изключения!!) <{POST_SNAPBACK}> hahahahahaahaha super to4no kazano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Това е много вярно. Че има изключения. Но... е трудно да попаднеш на тях. За това често на разговор от сорта на "hi, asl" мисля какви ли не глупости. Най-често е нещо провокативно, с цел да проверя има ли какво да си кажа с индивида. Но най-често всичко се свежда до "dai op" или "hi, asl pls, ima6 li pic, OK". А иначе по залите любимо хоби ми беше да си чатя с някакви малолетни IRC звезди, дето се зарибяват и ми пращат там разни целувки с език, и за секс са ми говорили и всичко е тип-топ, докъто не им напиша "свърши ти времето" и като се обърнат към админското РС да им се ухиля и да им помахам с ръка. Повярвайте, хамелеоните ряпа да ядат. Толкова цветове по детските лица могат да се видят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Това е много вярно. Че има изключения. Но... е трудно да попаднеш на тях. За това често на разговор от сорта на "hi, asl" мисля какви ли не глупости. Най-често е нещо провокативно, с цел да проверя има ли какво да си кажа с индивида. Но най-често всичко се свежда до "dai op" или "hi, asl pls, ima6 li pic, OK".А иначе по залите любимо хоби ми беше да си чатя с някакви малолетни IRC звезди, дето се зарибяват и ми пращат там разни целувки с език, и за секс са ми говорили и всичко е тип-топ, докъто не им напиша "свърши ти времето" и като се обърнат към админското РС да им се ухиля и да им помахам с ръка. Повярвайте, хамелеоните ряпа да ядат. Толкова цветове по детските лица могат да се видят... <{POST_SNAPBACK}> Хахахаха яко си се забавлявал!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 hi kak si asl pls pic mic sex mex ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piezo Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Pechenata , zashto puk da ne namerish tam tova koeto tyrsish, ne kazvam 4e trqbva da se raz4ita na tova, vseki 4ovek si ima ka4estva s koito moje da vpe4atlqva ne samo v 4ata sas umni prikazki i snimki, na neizvestni modeli, no az naprimen dosta ot svobodnoto si vreme prekarvam v 4ata, v smisal asal svobodnoto , naprimer kogato sam se naql kato za posledno i ne moga da mrudna ot stola , i se pak smqtam 4e sam hubav (pone taka kazvat), umen sam, daje sam i zabaven i nqmam nishto naprotiv da namerq tova koeto tyrsq imenno tam...nito e sramno nito shantavo , nali taka , si4ki sme hora , makar da vlizame v 4ata po razli4ni pri4ini...tolkova ot men, 4e mi se doqde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Това е много вярно. Че има изключения. Но... е трудно да попаднеш на тях. За това често на разговор от сорта на "hi, asl" мисля какви ли не глупости. Най-често е нещо провокативно, с цел да проверя има ли какво да си кажа с индивида. Но най-често всичко се свежда до "dai op" или "hi, asl pls, ima6 li pic, OK".А иначе по залите любимо хоби ми беше да си чатя с някакви малолетни IRC звезди, дето се зарибяват и ми пращат там разни целувки с език, и за секс са ми говорили и всичко е тип-топ, докъто не им напиша "свърши ти времето" и като се обърнат към админското РС да им се ухиля и да им помахам с ръка. Повярвайте, хамелеоните ряпа да ядат. Толкова цветове по детските лица могат да се видят... <{POST_SNAPBACK}> Е, признавам те! Какво ли не давам за да видя лицето на някоя от тия тиин-пички , дето са толкова отворени в чата...а най-близкото до секс преживяване им е да си дойдат по-рано от училище ида набарат мама и тати Link to comment Share on other sites More sharing options...
GODZIL_KRIS Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 mi i na men sa mi pra6tali i istinski i drugi.no opredeleno ima qki pi4ki v 4ata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_m15 Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 ima mnoo koito sa MNOO qki ama za sajalenie ima i takiva koito ispra6tat nqkvi kartinki koito kato sam si razglejdal saitovete mnoo pati sam sre6tal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Mi 4estno kazano pove4eto sa boza no ima i seriozni... I ne govorq samo za plovdiv ! Poredniq slu4ai...ve4e 2 sedmica se vijdam s edna studentka ot Asenovgrad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Tрябва да си голям късметлия че да улучиш някоя мацкаНа мен не ми се е случвало де,ама аз не чатя вече въобще. ...много яко става като си уредиш среща с някое "красиво" момиче,и ти върже тенекияПросто си умираш от............яд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 ...много яко става като си уредиш среща с някое "красиво" момиче,и ти върже тенекия О, браточка, повярвай ми има и по-зле. Имах една поучителна история, която написах тук. Но иначе познавам доста готини момичета, които чатят. В IRC съм "срещнал" доста изключително свестни хора. Колкото и зарибен да прозвуча, в IRC съм намирал помощ в трудни моменти. Освен това IRC не е толкова различно от форума :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.