Jump to content
BulForum.com

Flash FXP

kokok

Recommended Posts

• 1 year later...

Хора имам проблем с FlashFXP.Вчера си ъплодвах без проблеми, ама ми се наложи да рестартирам компютъра.После влизам и...

http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS/flashfxp.JPG

FTP-то на warez-a ми е от лявата страна... а би трябвало от лявата да е моя комп а от дясно FTP-то на warez-a ??? Без нищо да съм променял стана така...

Иначе ся като FTPто на warez-a ми е от лявата страна моя комп не се показва.

Записах програмата наново и пак нищо... Help!

Хора имам проблем с FlashFXP.Вчера си ъплодвах без проблеми, ама ми се наложи да рестартирам компютъра.После влизам и...

http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS/flashfxp.JPG

FTP-то на warez-a ми е от лявата страна... а би трябвало от лявата да е моя комп а от дясно FTP-то на warez-a ??? Без нищо да съм променял стана така...

Иначе ся като FTPто на warez-a ми е от лявата страна моя комп не се показва.

Записах програмата наново и пак нищо... Help!

В лявата част има един бутон 'Switch to local browser'...и съответно като се натисне има възможност на 'Switch to FTP browser'.

Аз пък имам един проблем напоследък с FlashFXP...след като качи няколко MB,програмката се побърква и ъплоуда скача на 100-150к,понякога 250.Помислих,че е от тестовете на новите скорости,но се оказа,че не е.Интересното е,че в 50% от случаите наистина качва с толкова,а в останалите 50% програмата си забива нещо.

Аве хора имах следния проблем. Преди да си преинстална програмата нещо се обърка и от двете страни виждах само ФТП. Можех на варез.ру на плей.евроком.нет, но не и своя комп. Може ли някой да ми каже какво съм направил? Е след преиснталацията тръгна, ама да не го направя пак.

10х

В лявата част има един бутон 'Switch to local browser'...и съответно като се натисне има възможност на 'Switch to FTP browser'.

Нали и аз тва питах в темата днеска ве хакер :P Оправи се.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...