kokok Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 Moge li niakoi da mi kage za kakvo slugi flash FXP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 FlashFXP е FTP Client. При бъдещи въпроси от този сорт можеш да ползваш google.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted July 10, 2003 Author Share Posted July 10, 2003 thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted July 10, 2003 Author Share Posted July 10, 2003 Imama oshte edin vupros: Niakoi ima li krack za Windows XP Home Edition da ne e triiset dnevna versia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 Ами явно не си достатъчно хитър да си намериш пълна версия, която да тръгне с подходящ CD-key DOWNLOAD IT HERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted July 10, 2003 Share Posted July 10, 2003 Moge li niakoi da mi kage za kakvo slugi flash FXP otidi TUK i cheti Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Хора имам проблем с FlashFXP.Вчера си ъплодвах без проблеми, ама ми се наложи да рестартирам компютъра.После влизам и... http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS/flashfxp.JPG FTP-то на warez-a ми е от лявата страна... а би трябвало от лявата да е моя комп а от дясно FTP-то на warez-a ??? Без нищо да съм променял стана така... Иначе ся като FTPто на warez-a ми е от лявата страна моя комп не се показва. Записах програмата наново и пак нищо... Help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Moge li niakoi da mi kage za kakvo slugi flash FXP <{POST_SNAPBACK}> ЧЕТИ ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Хора имам проблем с FlashFXP.Вчера си ъплодвах без проблеми, ама ми се наложи да рестартирам компютъра.После влизам и...http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS/flashfxp.JPG FTP-то на warez-a ми е от лявата страна... а би трябвало от лявата да е моя комп а от дясно FTP-то на warez-a ??? Без нищо да съм променял стана така... Иначе ся като FTPто на warez-a ми е от лявата страна моя комп не се показва. Записах програмата наново и пак нищо... Help! <{POST_SNAPBACK}> В лявата част има един бутон 'Switch to local browser'...и съответно като се натисне има възможност на 'Switch to FTP browser'. Аз пък имам един проблем напоследък с FlashFXP...след като качи няколко MB,програмката се побърква и ъплоуда скача на 100-150к,понякога 250.Помислих,че е от тестовете на новите скорости,но се оказа,че не е.Интересното е,че в 50% от случаите наистина качва с толкова,а в останалите 50% програмата си забива нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 RIP много ти благодаря пич Иначе аз ъплоадвам с по-малко от 10 кб/сек. - на Достъпна + съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Еми и аз съм на достъпна и средно качвам с 20-25к... Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Аве хора имах следния проблем. Преди да си преинстална програмата нещо се обърка и от двете страни виждах само ФТП. Можех на варез.ру на плей.евроком.нет, но не и своя комп. Може ли някой да ми каже какво съм направил? Е след преиснталацията тръгна, ама да не го направя пак. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 В лявата част има един бутон 'Switch to local browser'...и съответно като се натисне има възможност на 'Switch to FTP browser'. <{POST_SNAPBACK}> Нали и аз тва питах в темата днеска ве хакер Оправи се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.