Jump to content
BulForum.com

Driveri za GeFo4 MX440

Recommended Posts

Ot Kade da si drapna dobri driveri za GeFo4 MX440.Dali loshata kartina na TV-to se dalgi na losha instalasiqa.

Driveri mojesh da si drpnesh i ot warez no nai dobre e da si drupnesh ot saita na nvidia ako ne go znesh www.nvidia.com . Az za tv tunera Moje da e ot mnogo neshta ne sum expert vav tiq raoti (ne che i vav drugite raoti sum epert ama tva e drug vapros) trqbva da si vidish kabela vav kvo sastoqnie i su6to taka i buksata..Pove4e bratko ne moa da ti pomogna Se sha se nameri nqkoi koito razbita poe4e ot mene :D

Пиши TV Out в търсачката и ще ти излязат теми по тоя въпрос.

Инсталирай си нови драйвери за картата (ако са по-стари от 61.хх) и ако и тогава е така, почваш да проверяваш настройките (това и сега трябва да го направиш), кабела ако е по-дълъг от 3-4 метра, го правиш коаксиален, също така задължително вадиш кабела на кабелната телевизия от ТВ-то. Това са основните проблеми.

Но тези неща можеше да намериш в няколкото теми за тв аут, които вървят във форума.

56.72 са едни от най добрите драйвъри за всички карти от 4 и пета серия.А ТВ-аута пробявай стандарта на който си го нагласил

1 Probvai sas sistema PAL_B ili PAL_I

2 Korigirai izglajdaneto v kraino polojenie

3 Na TV-to uveli4i max "Sharpnes"

4 Ako ima6 vazmojnost smeni s po-dobra video karta :) . Az sam dovolen ot moeto Ati R925128VH(GigaByte)

:punk

Пиши TV Out в търсачката и ще ти излязат теми по тоя въпрос.

Инсталирай си нови драйвери за картата (ако са по-стари от 61.хх) и ако и тогава е така, почваш да проверяваш настройките (това и сега трябва да го направиш), кабела ако е по-дълъг от 3-4 метра, го правиш коаксиален, също така задължително вадиш кабела на кабелната телевизия от ТВ-то. Това са основните проблеми.

Но тези неща можеше да намериш в няколкото теми за тв аут, които вървят във форума.

БЛАГОДАРЯ!

За това с кабела не се бях сетил. След като го измъкнах нещата съвсем се промениха.

Драйвери ще потърся малко по-късно.

Ima oste edin nacin ako ne iskas vseki put da si vadis kabela na kabelnata televizia si kupi ustroistvo za galvanicno razdeliane na kabela na antenata . Prodava se w Conrad i struva po malko ot 10 lv nepomnia tocno.Tova ustroistvo predpazva i televizora ot grumotevicite

Също зависи и с коя програма се гледа телевизията. Доста програмки си имат супер филтри и образът става КРИСТАЛЕН. B)

Ot Kade da si drapna dobri driveri za GeFo4 MX440.Dali loshata kartina na TV-to se dalgi na losha instalasiqa.

Лошата картина се дължи на факта, че телевизора явно е по-стар модел и работи на 50Hz, а картата на 60Hz минимум. Има начин да корегираш трептенето с Flicker, но в този случай текста ще ти се размаже. Лично аз мисля, че каквато и карта да си вземеш докато не си купиш телевизор, който работи на по-високи херци положението ще е едно и също.

chem, ATi може да са добри карти, но за контрол на TV-out са наистина зле. Аз имам една Gigabyte ATi Radeon 9200 ViVo и ако искам да променя разделителната способност или херците на TV-аута трябва да променя и тези на монитора ми. Аз като работя на 1280x1024@100Hz и като прати същия сигнал на стария телевизор нали се сещаш за какво става въпрос :tongue .

offtopic

Абе и така и така си говорите за драйвери ще ми кажете ли от каде да изтегля за radeon A7000 и да ми кажете има ли изобщо смисъл да ги тегля щото просто искам да подкарам по-добре Underground2

....

chem, ATi може да са добри карти, но за контрол на TV-out са наистина зле. Аз имам една Gigabyte ATi Radeon 9200 ViVo и ако искам да променя разделителната способност или херците на TV-аута трябва да променя и тези на монитора ми. Аз като работя на 1280x1024@100Hz и като прати същия сигнал на стария телевизор нали се сещаш за какво става въпрос  :tongue .

Този сигнал не се изпраща на телевизора. Най-малкото телевизора не би разбрал сигнала, изпратен от картата (която и не може да му изпрати сигнал както на монитора).

Сигналът се изпраща на ТВ енкодера. Енкодера във всички случаи образува стандартен сигнал, който да изпрати на телевизора, а той винаги е в съвместим формат, в зависимост PAL, NTSC или какво си избрал за формат. Стига телевизора да разбира PAL/NTSC, няма проблем в това, повечето телевизори от последните 10 години стават, стига да не е някой Юность или Рубин.

В случая става ясно, че проблемът е в кабела на кабелната.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...