sk8er Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Ехаааа!Ще се тегли! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 2-ри епизод - NJOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Не ме впечатли особено серията, но все пак става за гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Серията беше любопитна, но и малко объркваща . На мен ми хареса, забавна е, въпреки че темата ми се струва разработвана и преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Не ме впечатли особено серията, но все пак става за гледане Хаха! Как ве... Простотията беше на ниво този път . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torque Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Гледал съм и по добри серии. Но не беше чак лоша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Епизод 3-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Аааа съсипах се да се хиля на този епизод.Уникален.Просто уникален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Края на серията беше истинска черешка на тортата Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Края на серията беше истинска черешка на тортата Случайно да знаеш причината да се заяждат точно с нея? Нали знаеш за проклятието на South Park? Ако някоя звезда се появи в шоуто без предварителна причина, съвсем скоро за нея/него се чува нещо в новините, често имащо отношение с това което SP са показали.... Иначе тази серия също беше страхотна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Случайно да знаеш причината да се заяждат точно с нея? Нали знаеш за проклятието на South Park? Ако някоя звезда се появи в шоуто без предварителна причина, съвсем скоро за нея/него се чува нещо в новините, често имащо отношение с това което SP са показали.... Иначе тази серия също беше страхотна... И аз се зачудих защо точно Анджелина. Питах едни от един форум и ми отговориха "because she has a lot of sex". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Уникални последни две серии - много съм доволен. И как спретнаха ефекти подобни на филма в 6-та серия хахахаха - просто не е истина как се смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 В този епизод бая се избъзикаха с 300. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Ще бъде ли някой така добър да ми даде линк за епизод 5, така и не го гледах...а ме чопли отвътре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Ще бъде ли някой така добър да ми даде линк за епизод 5, така и не го гледах...а ме чопли отвътре... ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Еми и това се случи приятели съфорумци :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Кое по-точно имаш на предвид? Че следващият епизод е края на Септември? "California, super cool to the homeless" Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Един от най-яките моменти в South Park е когато във епизодчето Woodland Critter Christmas (hail satan!)... малките планински лъвчета му сипват на Стан супер брутално за това че убива майка им. Или пък... след като горските животни научават че Стан успешно е убил лъвицата: "This is cause for celebration. Let's sacrifice Rabbity and eat his flesh!" - "Yeee! Sacrifice me to the Devil" Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Кое по-точно имаш на предвид? Че следващият епизод е края на Септември? Именно (за съжаление).Или за да бъдем точни е на 03.10.07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 This is crazy!!! This isn't crazy!THIS IS LES BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!! Жалко, че ще излезе толкова късно следващата серия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 IT'S HERE,IT'S NOW,IT'S SHIT,FUCK,DAMN,ASSLICKER,BUTTMUNCH,PISS FROM MY ASS. ЕПИЗОД 8 Перфектно завръщане на най-добрият комедиен сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Тц тц тц никой не пише бре,къде сте феновеее SICK & TWISTED - ЕПИЗОД 9 ПС So how much kurax does your crap weight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 ААААА последните 2 епизода са зловещи направо.Това е уникално сериалче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Олееее цяло лято ги чакам с нетърпение...Ся ше се размажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Отново психарията изби с пълна сила Не знам тия дни Боно дали не го досърбява дивия леко .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.