iso14496 Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Мда, този епизод е направо разкъсващ!!! BTW забелязахте ли надписа "Това е действително съществуващо вярване" когато обясняваха дейноста на Super Adventure Club? Не е истина какви болни мозъци има!!! А това с момента от SW3 много ме изкефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Аве яка е серийката, макар и гадна Наистина часта от SW3 беше жестока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Серията беше гнусна! Този път минаха всякакви граници! От друга страна пък всъщност, показаното от тях е доста реалистично. Такива неща съществуват. Само си помислете, с каква цел толкова много цивилизовани Западняци пътуват за страни като Тайланд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 1002 серия излезе Отново невероятна Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Новата серийка мноо ми хареса Мисля, че се доближава доста повече до по-старите серии, отколкото първия епизод от сезона Айдееее излезна 1003 После кат я гледам ша споделя мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Трагедия... филмът затъпя! Това ще е последният сезон, който ще гледам! Аревидерчи монамур, както пееха някакви гумени глави или каквито бяха там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 SOUTH PARK RULEZZZ! Аз съм фен от много време. Преди няколко дена ми беше случно и направих това: http://www.freewebs.com/pifsflash/PIF%20PARK%2002.swf SOUTH PARK STYLE N#1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowbordista Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Култова анимация тва ми е мнението.Тва е най-размазващата анимация правена някога.Любимия ми герой е Мр.Гарисън с култовата реплика Mkay(което всъщност четох в един сайт че е Hmm OK). тази реплика не е на мистър гарисън... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 тази реплика не е на мистър гарисън... Така е... Репликата е М'кей и е на мистър Маки. А иначе що да е затъпяло филмчето, според мен все още си кърти . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 WTF???? Какво става с www.mrtwig.net ??? От 3 дена не мога да влезна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 WTF???? Какво става с www.mrtwig.net ??? От 3 дена не мога да влезна Еми...сбогом на този прекрасен сайт. Иначе новият епизод при мен в DC++ или в www.southparkx.net За сега само в РМ, по-късно и в .ави Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 В арената, както и в други сайтове за торенти ги качват редовно. Вярно е че не е на минутата както в мртуиг, ама пак е нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Дефакто коя е последната серия? Аз миналия ден си свалих 4-та от 10-ти - Cartoon Wars II Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Дефакто коя е последната серия? Аз миналия ден си свалих 4-та от 10-ти - Cartoon Wars II свалил си последната.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 SOUTH PARK RULEZZZ! Аз съм фен от много време. Преди няколко дена ми беше случно и направих това:http://www.freewebs.com/pifsflash/PIF%20PARK%2002.swf SOUTH PARK STYLE N#1 Виждам, че го умееш flasha, пробвай се да направиш обаче нещо наистина "фенско". Ползвай оригиналните гласове от South Park, особенно от най-старите сезони. Това конкретно повече ми напомня на Salad Fingers Аз гледам South Park от 1999 година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 сега свалям south park от арената-9 сезона.та мисълта ми е освен субтитрите от subs.unacs.bg има ли някаде и за други епизоди? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 21, 2006 Author Share Posted April 21, 2006 сега свалям south park от арената-9 сезона.та мисълта ми е освен субтитрите от subs.unacs.bg има ли някаде и за други епизоди? Аз лично не съм виждал други. Последният епизод е супер изпляскал... На последък не са смешни, а супер изчаткали...знам ли вече к'во става. Както и да е. 1005 Enjoy it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Нещата стават все по-лоши Не знам, аз ли съм зле, или последните епизоди са яко в оркестъра Особено 1005.Е поне нещата с http://www.mrtwig.net/ се оправят.Има торенти към 1004 и 1005(.avi и .rm), а на 1 май щял да заработи наново Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 /OFFTOPIC Много ма кефеха .PHP скриптовете на тоя пич(Mr Twig). Най-вече ония скрипт дето превръща картина в текст Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Новият епизод (10x07) на South Park ме изкефи максимално. От много време си мечтая някой да постави Картман на мястото му. Е и това се случи. Може да не е за постоянно, но и това е достатъчно Имам чуството че всички родители трябва да гледат този епизод, иначе може да попаднат в положението на Super Nanny Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Защо по дяволите няма нови епизоди??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Защо по дяволите няма нови епизоди??? June 1, 2006 Q. - When precisely will Season 10 resume? A. - The next new episode (#1008) is currently scheduled to air on Wednesday, October 4, 2006 at 10:00 P.M. ET/PT. It will be followed by six more new episodes for a total of seven new episodes this fall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Скоро братя. 41 Days 14 Hours 25 Minutes Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Скоро братя. 41 Days 14 Hours 25 Minutes LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 На Cartman сигурно се дъкжи 80% от успеха на това невероятно...нещо, което е South Park. Никой не може да го постави на мястото му! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.