frodo Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 nai qkata animaciq koqto sam gledal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 21, 2005 Author Share Posted October 21, 2005 Новият епизод кърти отново. Вече и с качество .avi при мен в DC++ "I broke the dam" Последните 3-4 мин. ме оставиха без дъх от неистов смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Време е за poll: Who did brake the dam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Новият епизод кърти отново. Вече и с качество .avi при мен в DC++ Само дето немога да те хвана онлайн да свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Всеки четвъртък на този сайт в torrent формат излизат новите серии, ако не го знаете: Mr Twig: http://www.mrtwig.net Скоростта за сваляне от този torrent сайт малко след излизане на нов епизод, обикновенно е отлична - формати - всякакви. Аз си предпочитам по исторически причини .rm и общо взето в този формат имам абсолютно всичко за South Park, що е излязло. Happy south parking! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted October 27, 2005 Author Share Posted October 27, 2005 Mr Twig: http://www.mrtwig.netHappy south parking! Понеже сайта е споменаван в темата вече, за тези, които сега се вманиячават направо го слагам в топик-поста. Днес излезе новият епизод. Който иска да си го тегли от сайта, който иска, от мен в DC++ папка Сезон 9 ->909, който иска от другаде . Засега само .рм. Сега сядам да го гледам...и както каза Zingam "Happy South Parking" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Понеже сайта е споменаван в темата вече, за тези, които сега се вманиячават направо го слагам в топик-поста. Днес излезе новият епизод. Който иска да си го тегли от сайта, който иска, от мен в DC++ папка Сезон 9 ->909, който иска от другаде . Засега само .рм. Сега сядам да го гледам...и както каза Zingam "Happy South Parking" С този епизод на чист съвременен български език бих казал, че Трей и Мат изпотрошиха всички мифки, Марджорин! Знаех си аз, че жените крият нещо! There you go, son! Eat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 ДОЧО как се пишеш в дц++. Някой друг няма ли ги новите серий?? ЗАщото нещо от този сайт не мога да свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 ДОЧО как се пишеш в дц++.Някой друг няма ли ги новите серий?? ЗАщото нещо от този сайт не мога да свалям [ggbit]do4okarako4ev , онлайн съм предимно вечер. Има и някакъв фен, който ги има новите в .rm Пише се [ggbit]Gerbil. От сайта не знам защо не можеш да сваляш. Случва се временно да не може да се сваля, понеже адски много народ тегли. P.S. "Who gives a crap what you think, Wendy?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 за кфо са ви субтитри бре?Аз изгледах 3,4,5,6,7,8 и 9 сезон без никви субтитри.Тва е кат знаеш езикът,хаха.. тегли от: http://www.mrtwig.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 за кфо са ви субтитри бре?тегли от: http://www.mrtwig.net/ Че то има ли субтитри?Аз съм попадал само на 4 епизода със субтитри от 1-ви сезон мисля че бяха.Иначе и аз гледахй от 1 до 7 сезон без субтитри и разбирам почти всичко,макар и английския ми да не е на особено добро ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 1. Герой - Kenny 2. Момент от филма South Park - Когата Кенй се подпалва 3. Епизод -You Got Fucked In The Ass 4. Песен - Shut you'r fucking face uncle fucker South Park кътри мифки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Че то има ли субтитри?Аз съм попадал само на 4 епизода със субтитри от 1-ви сезон мисля че бяха.Иначе и аз гледахй от 1 до 7 сезон без субтитри и разбирам почти всичко,макар и английския ми да не е на особено добро ниво. Ти си мислиш, че разбираш почти всичко. Тъй като следя този сериал вече 6 години и повечето серии съм ги гледал 3-4 пъти, а останалите и повече, съм установил, че с всяко гледане особенно на по-старите серии схващам неща, които преди това не съм ги разбирал. Имат много игри на думи и тънки закачки, които дори и да разбираш идеално английски, може да не ги схванеш веднага. Имат replay value сериите. Освен английски, за някои майтапи трябва да знаеш и подробности отностно това, с което се бъзикат, за да ги разбереш. Последните 2-3 сезона станаха много философски и силно намалиха тоалетния хумор. Усеща се, че Трей и Мат са порастнали и са се поизтъркали. Все още са доста оригинални, но не колкото преди. Смятам, че 2, но най-вече 3ти сезон са най-силни. Първи още се разработват, оттам нататък качеството е променливо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Под "разбирам почти всичко" имах в предвид,че зацепвам смисъла до толкова че да знам за какво се говори.Не че разбирам всяка дума която казват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 много зарибена анимация гладал съм само 6-7 епизода, но смятам а наваксам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 4, 2005 Author Share Posted December 4, 2005 Под "разбирам почти всичко" имах в предвид,че зацепвам смисъла до толкова че да знам за какво се говори.Не че разбирам всяка дума която казват. Да...те от време на време си измислят тяхни си думи, като: Poohsteppers, Butlicker и т.н. Започнах да пак от 1ви сезон епизодите и разбирам огромната разлика м/у тогава и сега. Верно напоследък са затъпяли малко. И понеже разпространявам правата вяра - Southparking , ги гледам с човек, който е зле по английски. Та...ако някой мoже да ми каже от къде мога да изтегля субтитри за сериите, ще съм му благодарен. Аз имам за първите 4, ама нататък...НЕ П.П. Пак имам новите епизоди и са в ДЦто, само за инфо де Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Сега изгледах и половината от 9-ти сезон и определено е по-добър от 8-ми.8-ми май е най-тъпия. Субтитри съм намирал само на 4-и епизода,но ен знам дали няма да са тези които и ти имаш.отърси в дата.бг.Там съм ги срещал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Уфффффф 9-ти сезон за един следобед го гледах. Ааааа не просто... разкриви ми се устата. Заболяха ме мускилите на лицето да се смея. Супер як е 9-ти сезон. Очакваме 10-ти . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 1 Geroi - Kenny ( deadman ) Oh my gosh they killed Kenny!!!! You Bastards 2 Moment - nqmam 3 Epizod - Kogato trqbva da obrqzvat onva malko suzdanie ( 2-ri sezon ) 4 Pesen - uncle fucker VIVA LA KENNY. Мога да му пожелая да бъде ЖИВ и здрав и все така приказлив. RIP KENNY Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Тъкмо бях решила, че South Park вече се изчерпа и гледах епизода с кита. Господи колко простотия на едно място...няма такъв сериал...е, може би Family Guy Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 ETA: 100d 5h 37m Наистина ли няма да го има повече от 3 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 ETA: 100d 5h 37m Наистина ли няма да го има повече от 3 месеца жестоката истина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 23, 2006 Author Share Posted March 23, 2006 Невероятно, но факт. Доживяхме го братя!!! Урааааааааа 1001 Епизод, в сайта или при мен в ДЦ++ за по-бързо Още не съм го гледал, сега сядам, после ще пиша отзиви, пишете и вие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazel Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Az sam mnogo golqm fen na film4eto i go gledam redovno i 6te si kaja mnenieto po vaprosa. 1. Kyle - nai-pe4eniq ot vsi4ki, makar 4e i Stan ne e lo6. 2. Vseki pat kogato Kenny umre - razbivam se ot kef, makar i da e malko tajno 3. Epizoda s KORN - prosto za6toto sam fen na grupata. 4. Ot gostite na predatvaneto - "Fallin Away From Me" na Korn v spomenatiq epizod, ina4e "What Will Brian Boitano Do?" i "La Resistance" ot palnometrajniq film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Пълно с луди фенове, майна, Дочо!!! Айде и аз ще го гледам след 20-19-18-17-16... секунди... И помнете: Бира, боза и South Park rlz! EDIT: Този път Matt и Trеy прекалиха! Обаче краят беше як! Въпросът е, къде е Part I? Ето статия на CNN по въпроса: http://www.cnn.com/2006/SHOWBIZ/TV/03/23/s...s.ap/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.