afx Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 SOUTH PARK e super qko film4e,mnogo me kefi,napravo se napikah ot smqh kato gledah filma.NE moga da rzbera za6to nqkoi hora ne gi kefi. LUbim geroi-KEny razbirase i lubima pesen uncle fucker <{POST_SNAPBACK}> Верно че повечето са гледали филма и само на базата на него говорят. Но South Park преди всичко е сериал. Който просто ПРЕПОРЪЧВАМ да гледате ако не сте го направили досега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Я вижте ТОВА ,може и да ви се стори забавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Thanks Naso! Много важи Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Geroi : Keni RULEZZZZZZ oba4e liobimata mi pesni4ka e : Shut Your Fucking Face Uncle Fucker mnogo e qka rulira ot vsqkade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Гледахте ли Team America? Който не го е гледал да го гледа. Малко рециклира някои серии на South Park, но е типичният стил на Matt и Trey, но познатите гласове на Mr. Garrison, Eric Cartman, etc. дори ми се струва, че във филма участва и гласът на Captain Zapp Brannigan от Futurama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 SOUTH PARK е едно изключително приятно и смешно анимационно филмче и много ме радва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 abe iskam da vi pitam-nqkoi moje li da dade link za uncle fucker pesenta-otdelena ot filma mnogo me kefi i iskam da si q imam na iPod-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 abe iskam da vi pitam-nqkoi moje li da dade link za uncle fucker pesenta-otdelena ot filma mnogo me kefi i iskam da si q imam na iPod-a <{POST_SNAPBACK}> Ами потърси си я! Има я на много места. Ако на този сайт я няма виж в дата.бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 abe iskam da vi pitam-nqkoi moje li da dade link za uncle fucker pesenta-otdelena ot filma mnogo me kefi i iskam da si q imam na iPod-a <{POST_SNAPBACK}> http://warez.ru:8084/mp3/*Soundtracks/Sout...6.Uncut.(1999)/ Там са всичките песни отделно от филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 Hajde davaite mneniq za noviqt epizod. Nali go gledahte Neznam dali go ima v warez.ru, ama izlezna tazi sutrin v 5h, i ako go nqma nqkoi da prati PM kak da go kacha. Svalih go v .avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 tva neveroqtno mnogo me izkefi i seriala i pylno metraja!!! neveroqtni animacii, mnogo smeshni i mnogo smisleni!!! xaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Някой ако може да ми намери 205ти епизод Conjoined fetus lady, във АВИ формат, ще съм му адски признателен. rm не ме устроива, качеството е на първо място все пак <{POST_SNAPBACK}> Епизодът вече е в ftp-то, отне ми 3 дена да го сваля... сигурно бих свалил целия сезон за толкова. За съжаление изглежда че 310,311 (а може и нататък) са развалени.... Много гадно. Сигурно пак ще запецна за няколко дена докато ги сваля.... (Мразя да прескачам или пропускам епизоди!!!) Качил съм 901 с DSrip на LOKi , ако е с по-добро качество от rm-ите, вземи да ги изтриеш. Ще качвам и останалите епизоди (902 го има, другите като дойдат). Иначе сериалът е супер зарибителен!! Досега не бях гледал нито една серия... честно. А сега съм пристрастен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Епизодът вече е в ftp-то, отне ми 3 дена да го сваля... сигурно бих свалил целия сезон за толкова. 10x За съжаление изглежда че 310,311 (а може и нататък) са развалени.... Много гадно. Сигурно пак ще запецна за няколко дена докато ги сваля....(Мразя да прескачам или пропускам епизоди!!!) Качил съм 901 с DSrip на LOKi , ако е с по-добро качество от rm-ите, вземи да ги изтриеш. Ще качвам и останалите епизоди (902 го има, другите като дойдат). Иначе сериалът е супер зарибителен!! Досега не бях гледал нито една серия... честно. А сега съм пристрастен... <{POST_SNAPBACK}> За 310 и 311 незнаех, ще проверя дали и мойте са развалени. Аз ги имам всички в ави, само дето нямам идея как се ъплоудва. Иначе съм леко разочарован от 901 и 902. Особенно 901 Все пак South Park KICK ASS Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Мерси мерси!! Не бях забелязал че 2 05 липсва Значи единствено имах проблем със Starvin Marvin in Space Но го гледах чрез VirtualDub и закрепих положнението Относно 5-ти сезон: няма ли го на DVD Rip А нещо по въпроса с 8-ми сезон (относно RM файловете...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 opredeleno izrazqvam simpatiite si kym serialcheto - mnogo e zdravo, no za syjalenie ne e neshto, v koeto bih se vmaniachil mnogo kakto nqkoi kolegi, no vse pak vseki si ima neshto na koeto se kefi nali?.. Peace!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Добре, за мой късмет намерих 310 и 311 и вече са качени в ftp-то. За 8-ми сезон нямате грижа. Вече съм го набелязал За 5-ти ще видя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 Вече 8ми сезон го има в ФТПто със супер високо качество Очаквам 903ти излизащ в Четвъртък в 5ч сутринта Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Тия филмчета.. къртят киФки Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 ma te mnogo sezoni we kolko sa obshto????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 ma te mnogo sezoni we kolko sa obshto????? <{POST_SNAPBACK}> За сега са 8 пълни и в момента излиза 9ти сезон. Всеки има приблизително 15-16 сериики по 20тина минути всяка. Има и филм 1:30ч, който е също толкова ненормален. С радост забелязвам, че излезлият днес 903 епизод е качен в .ави Аз тъкмо щях да го кача, ама викам я да проверя дали някой не го е качил преди мен. БРАВО Само дето тоя 9ти сезон не започва добре. Къде са култовите епизоди като Towelie, Mr. Hankey, Terance and Philip, The thooth fairy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Towelie не ме изкефи много.. де да знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 С радост забелязвам, че излезлият днес 903 епизод е качен в .ави Аз тъкмо щях да го кача, ама викам я да проверя дали някой не го е качил преди мен. БРАВО <{POST_SNAPBACK}> Мерси, мерси... Забелязах че е пропуснат още един епизод 617, понеже се страхувах от няколкодневно сваляне гътнах най-малката версия, avi но с такова качество че..... (другата е mpg и вероятно е с 7% по-добро качесто и 7 пъти по-голяма) do4okarako4ev, може ли да изтриеш 4-те mpg файло които си качил от Season.8, свалил/качил съм ги на avi, да не стане някоя обърквация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 Мерси, мерси...Забелязах че е пропуснат още един епизод 617, понеже се страхувах от няколкодневно сваляне гътнах най-малката версия, avi но с такова качество че..... (другата е mpg и вероятно е с 7% по-добро качесто и 7 пъти по-голяма) do4okarako4ev, може ли да изтриеш 4-те mpg файло които си качил от Season.8, свалил/качил съм ги на avi, да не стане някоя обърквация <{POST_SNAPBACK}> Да...и той липсва, аз го имам в .рм , ама все пак, добре е да се качи в ави Изтрих mpg файловете от 8ми сезон, който бях качил, ама тия които ти си качил в ави си им объркал имената ми се струва 802.-.Up.The.Down.Steroid.avi 803.-.The.Passion.of.the.Jew.avi 804.-.You.Got.Fucked.In.The.Ass.avi 805.-.AWESOM-O.avi Awesom-o e 802, Up.The.Down.Steroid е 803...и т.н. Разместил си ги с 1 Towelie не ме изкефи много.. де да знам. <{POST_SNAPBACK}> Тоя епизод ми е един от любимите. Особенно момента, където го питат: Кажи паролата. Трябва да се напуша и ще се сетя за паролата. (Набохва се) Стан: Е, сети ли се за паролата. Паролата за какво? Супер луди! Айде някой да сподели мнение по 9ти сезон де. Само аз го плюя. Само на мен ли не ми харесва или и вие смятате, че е издънка (Не, че не ми харесва, ама просто е най-тъпия сезон до сега ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Да...и той липсва, аз го имам в .рм , ама все пак, добре е да се качи в ави Изтрих mpg файловете от 8ми сезон, който бях качил, ама тия които ти си качил в ави си им объркал имената ми се струва Awesom-o e 802, Up.The.Down.Steroid е 803...и т.н. Разместил си ги с 1 <{POST_SNAPBACK}> Проверих тук и редът на епизодите които съм качил е правилния. Айде някой да сподели мнение по 9ти сезон де. Само аз го плюя. Само на мен ли не ми харесва или и вие смятате, че е издънка (Не, че не ми харесва, ама просто е най-тъпия сезон до сега ) <{POST_SNAPBACK}> Чакай де... не съм стигнал до него Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 От целият факан свят,май само аз смятам South Park за абсолютно безсмислена глупост.Просто не ме кефи.Моля ви всякакви си там заядливи момченца и момиченца не ми пускайте Reply на поста.Просто това си е мое лично мнение и нищо неможе да го промени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.