Jump to content
BulForum.com

За бога, братя! Да направим една Kaillera!

Curunir

Recommended Posts

E ne stava! :angry1

Izteglih WinKawaks 1.46

King of Fighters 99 (kof99.zip) i King of Fighters 98

Slagam zipovete v ROMS (tam ima 3 papki, koito sa prazni)

Puskam luncher-a, naglasen za win98

Load, search all available ....

ni6to ...

:confused :confused

• 2 weeks later...
Сборен zip или rar, a? Блестящ план! Всички ромове са само 1.32 gb. А аз съм на 9к upload...

Svejo

хмм, да питам, как се играе мулти с winkallax-a? не можах да видя такава опция в менщтата.

само да разбера как, всеки, който иска може да се пробва срещу мен и гамбит или уолверин :)

• 3 months later...

Добре, какво стана с тази идея? Аз получих една муза и подкарах един емулатор в интернет (MAME32k) и за сега върви идеално, ама не мога да си намеря с кой да играя. Headoff сървъра е все празен, или ако има хора то те са чужденци с по един милион ping. Ако има още мераклии кажете да си оговрим една среща в интернет в идните дни.

Само едно нещо ми направи впечатление. WinKawks ми се видя доста бутафорен емулатор (той си е), пък гледам хората и с други играят, един даже е лека преработка на така популярния MAME32. Той си играе в интернет без проблеми и си поддържа всичките колко бяха хиляди игри за MAME, плъс това движението полукръг е доста по-лесно и копчетата се оправят по удобно.

Я кажете има ли още желаещи.

Смешно, нали? Като не мога да си направя половината магии и не мога да си оправя копчетата без да излизам, и на другите дето играха с мен смешно им се видя. Поне MAME32k прави лесно плукръзи и има свястно меню. Но не е там въпрост, а има ли желаещи за игра?

Смешно, нали? Като не мога да си направя половината магии и не мога да си оправя копчетата без да излизам, и на другите дето играха с мен смешно им се видя. Поне MAME32k прави лесно плукръзи и има свястно меню. Но не е там въпрост, а има ли желаещи за игра?

В какъв смисъл лесно прави полукръзи? Защото аз се отказах от тея емулатори поради факта че ако играеш Street Fighter Zero 3 Alpha - най-здрваия двубой, кой каквото ще да си разправя, и ако не можеш да правиш магии и рюкени, просто няма смисъл да играеш...

• 1 month later...

Curinir ако ми намериш емулатор под който да подкарам Heaven's Gate те водя където искаш да изпиеш колкото бири можеш :)

Защо да не тръгне бе, другарю?

Имам идеален емулатор за Playstation 1, не е давал проблеми с нищо.

Няма къде да го кача, обаче, така че дай да се видим в DC++ и оттам да го свалиш.

Защо да не тръгне бе, другарю?

Имам идеален емулатор за Playstation 1, не е давал проблеми с нищо.

Няма къде да го кача, обаче, така че дай да се видим в DC++ и оттам да го свалиш.

PS 1? Аз си го свалих като ром-че за маме32 :) Поне беше в секцията за Маме ромове. Иначе ако е за PS1 няма проблеми, имам си работещ емулотар, но самата игра я нямам :)

Олиии, тои ужасен бе батка, защо искаш да го играеш? :P

Но да, тоя е за Mame. Обаче предполагам, че както всички 3d fighter-и на mame върви с 2 кадъра в минута.

Олиии, тои ужасен бе батка, защо искаш да го играеш?  :P

Но да, тоя е за Mame. Обаче предполагам, че както всички 3d fighter-и на mame върви с 2 кадъра в минута.

Навремето го играехме на едни жетонки и ми беше голяма мания. :)Значи да си търся играта за ПС1...мерси значи :)

• 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...