WoT|Demandred Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 E ne stava! Izteglih WinKawaks 1.46 King of Fighters 99 (kof99.zip) i King of Fighters 98 Slagam zipovete v ROMS (tam ima 3 papki, koito sa prazni) Puskam luncher-a, naglasen za win98 Load, search all available .... ni6to ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Сега има място ,нека някой направи един сборен .зип или .рар и да ги ъплоадне ,че да не ги търсем тук и там .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Сборен zip или rar, a? Блестящ план! Всички ромове са само 1.32 gb. А аз съм на 9к upload... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Сборен zip или rar, a? Блестящ план! Всички ромове са само 1.32 gb. А аз съм на 9к upload... <{POST_SNAPBACK}> Svejo Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 хмм, да питам, как се играе мулти с winkallax-a? не можах да видя такава опция в менщтата. само да разбера как, всеки, който иска може да се пробва срещу мен и гамбит или уолверин Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Да, и аз не намерих откъде се пуска тоя мултиплеър . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 File -> Start netplay ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 File -> Start netplay ? <{POST_SNAPBACK}> мерси. много съм зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Добре, какво стана с тази идея? Аз получих една муза и подкарах един емулатор в интернет (MAME32k) и за сега върви идеално, ама не мога да си намеря с кой да играя. Headoff сървъра е все празен, или ако има хора то те са чужденци с по един милион ping. Ако има още мераклии кажете да си оговрим една среща в интернет в идните дни. Само едно нещо ми направи впечатление. WinKawks ми се видя доста бутафорен емулатор (той си е), пък гледам хората и с други играят, един даже е лека преработка на така популярния MAME32. Той си играе в интернет без проблеми и си поддържа всичките колко бяха хиляди игри за MAME, плъс това движението полукръг е доста по-лесно и копчетата се оправят по удобно. Я кажете има ли още желаещи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 WinKawks ми се видя доста бутафорен емулатор Хахаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Смешно, нали? Като не мога да си направя половината магии и не мога да си оправя копчетата без да излизам, и на другите дето играха с мен смешно им се видя. Поне MAME32k прави лесно плукръзи и има свястно меню. Но не е там въпрост, а има ли желаещи за игра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Смешно, нали? Като не мога да си направя половината магии и не мога да си оправя копчетата без да излизам, и на другите дето играха с мен смешно им се видя. Поне MAME32k прави лесно плукръзи и има свястно меню. Но не е там въпрост, а има ли желаещи за игра? <{POST_SNAPBACK}> В какъв смисъл лесно прави полукръзи? Защото аз се отказах от тея емулатори поради факта че ако играеш Street Fighter Zero 3 Alpha - най-здрваия двубой, кой каквото ще да си разправя, и ако не можеш да правиш магии и рюкени, просто няма смисъл да играеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emumenbg Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Spored men se raboti nai-lesno s Mame32k - http://www.zophar.net/mame.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Curinir ако ми намериш емулатор под който да подкарам Heaven's Gate те водя където искаш да изпиеш колкото бири можеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Защо да не тръгне бе, другарю? Имам идеален емулатор за Playstation 1, не е давал проблеми с нищо. Няма къде да го кача, обаче, така че дай да се видим в DC++ и оттам да го свалиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Защо да не тръгне бе, другарю? Имам идеален емулатор за Playstation 1, не е давал проблеми с нищо. Няма къде да го кача, обаче, така че дай да се видим в DC++ и оттам да го свалиш. <{POST_SNAPBACK}> PS 1? Аз си го свалих като ром-че за маме32 Поне беше в секцията за Маме ромове. Иначе ако е за PS1 няма проблеми, имам си работещ емулотар, но самата игра я нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Gamespot ми казва, че е за PS1 [Edit] Ти за този Heaven's Gate ли ми говориш? http://emustatus.rainemu.com/games/hvnsgate.htm [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Gamespot ми казва, че е за PS1 [Edit] Ти за този Heaven's Gate ли ми говориш? http://emustatus.rainemu.com/games/hvnsgate.htm [/Edit] <{POST_SNAPBACK}> Същия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Олиии, тои ужасен бе батка, защо искаш да го играеш? Но да, тоя е за Mame. Обаче предполагам, че както всички 3d fighter-и на mame върви с 2 кадъра в минута. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Олиии, тои ужасен бе батка, защо искаш да го играеш? Но да, тоя е за Mame. Обаче предполагам, че както всички 3d fighter-и на mame върви с 2 кадъра в минута. <{POST_SNAPBACK}> Навремето го играехме на едни жетонки и ми беше голяма мания. Значи да си търся играта за ПС1...мерси значи Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Daite nqkoi po syvremenen link za tiq romove i emulatori pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.