Jump to content
BulForum.com

[buy] Тонколони АМФИТОН

Recommended Posts

Търся големи,мощни и запазени колони, това за което първо се сещам е АМФИТОН, но не е задължително да са точно такиви, просто реших че сегашните ми колони (technics 60w) са ми вече къси и търса нещо по добро, така 4е като предлагате нещо съобразявайте се, че правя ъпгрейд и не търся просто някаква колона.

Чакам оферти.

П.С. Евентуалните продавачи трябва да могат да усигурят условия за оглед и пробване на колоните, не мога да ги взема на сляпо.

Ти хубаво търсиш запазен Амфтитон,аз мога да ти предложа един който иска ремонт ... демек нова среда,нова пищялка и ринг на баса.Кутията е здрава,ватата е като нова,филтрите също са добри ... снимка мога след малко да ти пратя ... 15 лева е цената като си направиш сам ремонта мисля че ще ти легне към 50 :)

Ти хубаво търсиш запазен Амфтитон,аз мога да ти предложа един който иска ремонт ... демек нова среда,нова пищялка и ринг на баса.Кутията е здрава,ватата е като нова,филтрите също са добри ... снимка мога след малко да ти пратя ... 15 лева е цената като си направиш сам ремонта мисля че ще ти легне към 50 :)

И аз искам снимка

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...