fascinate_me Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Търся големи,мощни и запазени колони, това за което първо се сещам е АМФИТОН, но не е задължително да са точно такиви, просто реших че сегашните ми колони (technics 60w) са ми вече къси и търса нещо по добро, така 4е като предлагате нещо съобразявайте се, че правя ъпгрейд и не търся просто някаква колона. Чакам оферти. П.С. Евентуалните продавачи трябва да могат да усигурят условия за оглед и пробване на колоните, не мога да ги взема на сляпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 2х100 вата Вермона...ако се интересуваш - PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Ти хубаво търсиш запазен Амфтитон,аз мога да ти предложа един който иска ремонт ... демек нова среда,нова пищялка и ринг на баса.Кутията е здрава,ватата е като нова,филтрите също са добри ... снимка мога след малко да ти пратя ... 15 лева е цената като си направиш сам ремонта мисля че ще ти легне към 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Ти хубаво търсиш запазен Амфтитон,аз мога да ти предложа един който иска ремонт ... демек нова среда,нова пищялка и ринг на баса.Кутията е здрава,ватата е като нова,филтрите също са добри ... снимка мога след малко да ти пратя ... 15 лева е цената като си направиш сам ремонта мисля че ще ти легне към 50 <{POST_SNAPBACK}> И аз искам снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 след малко ще отида да я снимам като оправя всичко ще едитна поста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fascinate_me Posted January 2, 2005 Author Share Posted January 2, 2005 Предложенаат оферта за АМФИТОН не ме устройва, явно става дума за една колона, а аз търся комплект. Продължавам да очаквам оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 tyk Problemite sa che sredata e preebana totalno a puk ringa na basa e prokusan.Filtrite si rabotqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Momcheta razbiraite se za podrobnostite 4rez sistemata za li4ni syob6teniq ne razvodnqvaite temata izli6no da ne se nakazvame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.