Jump to content
BulForum.com

Има ли сняг на хижа Здравец..?

KnoppiX

Recommended Posts

Извинете ме за малко глупавия въпрос, но мислех утре да ходя да карам за пръв път ски през житова си там :)

И просто нещо не намирам инфо в нета затова питам вас, ако някой е бил тия дни там или просто знае да ми отговори на въпроса ;)

Та има ли сняг на хижа Здравец..?

Има.Бях миналата седмица....

Извинете ме за малко глупавия въпрос, но мислех утре да ходя да карам за пръв път ски през житова си там :)

И просто нещо не намирам инфо в нета затова питам вас, ако някой е бил тия дни там или просто знае да ми отговори на въпроса ;)

Има да, аз бях днес там :) голяма веселба стана.

ако нямаш ски мога да ти кажа какви бяха цените:

ски имаше от 6/10 лв.

шейните бяха - 2/5 лв.

малкият влек е 4 лв.(пистата която се намира до хижата)!!!

А там дават ли сноуборд под наем???

Мии май не :unsure: На табелката с цените имаше само ски и шейни, цена за snowboard не видях. :(

И аз бях днес бе хора.Сигурно сме се видяли, ей ся даже си суша чорапите :P .Ако се качиш още по нагоре - има още повече сняг.Имам предвид пистата на студенец(късичка ама става за начинаещи) или пък ако искаш "по-екстремно" изживяване идете до Бяла Черква.Мисля че миналата година я откриха пистата там и още много хора не я знаят(кара се свободно без да чакаш по опашки),дълга е около километър и на места е доста стръмна.Според мен не е за начинаещи, но мен много ме кефи

Samo se oglejdaite za spuska4i s kolela :) , 4e e veselo po ski pistite stiga da nqma mnogo hora da pre4at da se leti nadolu!

BTW pistite dobre li sa utupkani , 4e minalata godina pistata do zdarvec be6e dosat meki4ka i mnogo bavno se dvije6e nadolu koleloto zatuva6e v toq neotupkan snqg i mi ebava6e inerciqta >

Някой да е ходил на Пампорово? Чух, че цените са се били вдигнали от миналата година и ми е интересно с колко. Тия кожудери ще ни принудят да ходим да караме ски на вън...

Някой да е ходил на Пампорово? Чух, че цените са се били вдигнали от миналата година и ми е интересно с колко. Тия кожудери ще ни принудят да ходим да караме ски на вън...

Направили са ги на 27лв за лифта ама незнам за възразтни или за деца. Аз миналата година ходих но тая няма смисъл да си давам парите. ще карам ски или на Хижа Здравец или на Мечи Чал.

Тея от Пампорово гледат само парите да ти земат :angry1 . Тва е :angry1 :angry1

Има даже много. Аз ходя с нашите неделите и сега до няколко дена ще отидем там за няколко дена.

Нека, който се качи скоро да каже и за пътя в какво състояние е. Почиестен ли е, опесъчен ли е. Че не всички имаме пари за зимни гуми. Ако трябва по-добре с рейса да се качваме.

Ч.

Ми аз днес бях, стори ми се че пътя беше стравнително добър, макар че ние бяхме в рейс и не съм оглейдал много много пътя. Иначе там е просто върховно. Аз днес бях за пръв път през живота си да карам ски и тия дни пак ще се ходи :>

Обаче един съвет, дори и да ви излезе по-скъпо с кола или нещо такова по-добре с кола, щото днес специално след 3-4 часа беше просто много студено и като гледах хората с колите и направо ми се свиваше сърцето.

Та в общи линии да се похваля, че като за пръв път беше доста добре... на малката писта бях през повечето време и отначало я вадих цялата с 3-4 падания, накрая с 0-1 ;-)

Показвах завидно майстортво и приятелите ми много се смяха, че толкова късметлийски стоя на ските почти през цялото време и въпреки това карам като фурия, щото не знаех нещо как се намаля ;). Все пак на няколко пъти извадих късмет, че не нацелих борчетата отстрани :)

Та да кажа на който не е карал ски да ходи, просто е върховно!!!

Predi 4-5 godini s naste se ka4wahme na xija zdravec i si nosih sheinata(4uk i gek mai se kazwashe) ,oba4e nesto me murzehe dase puskam po pistata i lifta ne ba4kashe i ba6ta izkara edno avarino vuje i vurza sheinata za tegli4a na kolata i gaz nagore sled hija zdravec ot twa po golqma show nqma,samo 4e e malko upasno ako spirash rqzko kolata :)

Има ама няма кой да го обработию

Извинете ме за малко глупавия въпрос, но мислех утре да ходя да карам за пръв път ски през житова си там xmas.gif

И просто нещо не намирам инфо в нета затова питам вас, ако някой е бил тия дни там или просто знае да ми отговори на въпроса wink.gif

Кнопикс...ние като бяхме с GodSmacker имаше ама голямата писта не беше почистена а и нямаша сняг чак за каране. Това беше някаде 25 26. Дано сега има и са оправили пистата. И приятно учене и падане :)

Ми аз днес бях, стори ми се че пътя беше стравнително добър, макар че ние бяхме в рейс и не съм оглейдал много много пътя. Иначе там е просто върховно. Аз днес бях за пръв път през живота си да карам ски и тия дни пак ще се ходи :>

Обаче един съвет, дори и да ви излезе по-скъпо с кола или нещо такова по-добре с кола, щото днес специално след 3-4 часа беше просто много студено и като гледах хората с колите и направо ми се свиваше сърцето.

Та в общи линии да се похваля, че като за пръв път беше доста добре... на малката писта бях през повечето време и отначало я вадих цялата с 3-4 падания, накрая с 0-1 ;-)

Показвах завидно майстортво и приятелите ми много се смяха, че толкова късметлийски стоя на ските почти през цялото време и въпреки това карам като фурия, щото не знаех нещо как се намаля wink.gif. Все пак на няколко пъти извадих късмет, че не нацелих борчетата отстрани xmas.gif

Та да кажа на който не е карал ски да ходи, просто е върховно!!!

Сорри че го виждам сега.....Аве Кноппикс на коя писта беше...? Айде успех и да се научиш..... на мен целия проблем като бях по-малък беше да се науча да спирам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...