Jump to content
BulForum.com

[Sell]Оригинална фанелка

Recommended Posts

Предлагам да го направим търгче,ако евентуално има повече желаещи:

Начална цена : 100лв.

Блиц цена 150лв.

Стъпка 2лв.

Край на търга: 09.01.2004

Сега за фанелката :

- снимки колкото искате > тук

- фанелата е чисто нова,не е носена нито веднъж,но и махнах етикетите тъй като първоначално не мислех да я продавам,а да я нося.

- Внесена е от Англия,с гаранция е оригинална,както се вижа и по снимките

- Размер не е посочен на нея,но е някъде L ,защото аз нося M и ми е малко широка.

П.П. Под 100 лв. няма да я продам,така че не си правете труда да се пазарите ;)

100 лв минимум ? ? ?

:)

кофти оффтопик но ти наистина ни взе тука за мезе

пффф хахахаах

Какво мезе бе човек фанелката ако я намериш тука оригинална и нова под 100 лева ще купя и аз няколко :angry1

Какво мезе бе човек фанелката ако я намериш тука оригинална и нова под 100 лева ще купя и аз няколко  :angry1

първо тази фанелка която той продава в от миналия сезон

второ тези фанелки, РЕПЛИКА, от новия сезон, без номер, в Англия са по 20 лири стерлинги.

trifon случайно да те насилвам да я взимаш?А и доколкото си спомням новите правила забраняват коментиране на цената?

Ако можеш иди си я купи от Англия за 60 лв..Аз мойта я давам за 100.Пък може да разгледаш в Адидаса например колко пари са "уж" оригиналните фанелки от Турция.

:D Значи преди няколко месеца бях в Англия и да ви кажа ако ми намерите фанелка под 40 лири на националния това е нещо уникално и ще бъде разграбено на минутата :P Аз купих фанелка за подарък на Man Utd и дадох 35 лири за нея и тя беше една от средните по цена :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...