GoDL1Ke Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Както вече е станало ясно от заглавието ,някой може ли да ми каже какво преставлява тази игрица Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Както вече е станало ясно от заглавието ,някой може ли да ми каже какво преставлява тази игрица <{POST_SNAPBACK}> Emi procheti nfo-to drupni q vish Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 2, 2005 Author Share Posted January 2, 2005 Da ama ne vidqh nikade da ima *.nfo file Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 То едно на ръка, че няма nfo. Друго, че на тия mdf файлове им трябват още някакви, забравих им удължението, за да ги прочете Daemon Tools. Както на bin трябва cue. Но айде, насилих програмата да ми покаже всички файлове, не само поддържаните, и ги подкара. Но като пусна да се инсталира към 95% ми дава грешка в data3.cab от втория диск и инсталацията прекъсва. Някой да я е подкарал тази игра да каже какъв е чалъмът? 'Щото и играта не е качена на архиви, да кажеш да проверя да не е прецакан някой и да го сваля на ново, ми са качени директно целите дискове. А що се отнася до това, за какво става дума в играта, вижте тоя линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.