Jump to content
BulForum.com

ne mi priema parolata

danio

Recommended Posts

Registrirah se na nqkolko pati v arena.bg , find-bg ,bt.savagenews no kato iskam da se log-na ne mi priema imeto i parolata(napalno sam siguren 4e parolata i imeto sa vqrni).Smenqh parolata nqkolko pati kato ot samiq sait mi q izprastat na imeila no nishto ne stava.Nqkoi imal li e podoben problem.Molq pomognete.

Registrirah se na nqkolko pati v arena.bg , find-bg ,bt.savagenews no kato iskam da se log-na ne mi priema imeto i parolata(napalno sam siguren 4e parolata i imeto sa vqrni).Smenqh parolata nqkolko pati kato ot samiq sait mi q izprastat  na imeila no nishto ne stava.Nqkoi imal li e podoben problem.Molq pomognete.

аз съм имал съвсем същия проблем с torrent сайтовете. оправи се от само себе си .. след известно врме. при теб може и да е от cookies ... т.е. да не си ги позволил

с една дума - изчакай ... няколко дена

аз съм имал съвсем същия проблем с torrent сайтовете. оправи се от само себе си .. след известно врме. при теб може и да е от cookies ... т.е. да не си ги позволил

с една дума - изчакай ... няколко дена

Da to4no ot COOKIES kak da go opravq(razresha)

Моят съвет е да изчакаш известно време и тогава пак да пробваш.Под известно време имам предвид половин или един ден.....

Registrirah se na nqkolko pati v arena.bg , find-bg ,bt.savagenews no kato iskam da se log-na ne mi priema imeto i parolata(napalno sam siguren 4e parolata i imeto sa vqrni).Smenqh parolata nqkolko pati kato ot samiq sait mi q izprastat  na imeila no nishto ne stava.Nqkoi imal li e podoben problem.Molq pomognete.

Аз имах такъв проблем и на мен също не ми я приемаше :angry: Регистрирах се няколко пъти и пак не ставаше, но веднъж тоест последният пък, като се регистрирах, отново не ми стана и започнах да го пиша пак, пак,пак...и взе, че стана...И вече не ми прави проблеми никакви!!! :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...