danio Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Registrirah se na nqkolko pati v arena.bg , find-bg ,bt.savagenews no kato iskam da se log-na ne mi priema imeto i parolata(napalno sam siguren 4e parolata i imeto sa vqrni).Smenqh parolata nqkolko pati kato ot samiq sait mi q izprastat na imeila no nishto ne stava.Nqkoi imal li e podoben problem.Molq pomognete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Za arenata specialno taka stava ako ne ti davat dostup. Parolata ti e viarn, no prosto ne ti dava da darpash. Mozesh da browsvash, no ne i da darpash. Za drugite saitove neznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Registrirah se na nqkolko pati v arena.bg , find-bg ,bt.savagenews no kato iskam da se log-na ne mi priema imeto i parolata(napalno sam siguren 4e parolata i imeto sa vqrni).Smenqh parolata nqkolko pati kato ot samiq sait mi q izprastat na imeila no nishto ne stava.Nqkoi imal li e podoben problem.Molq pomognete. <{POST_SNAPBACK}> аз съм имал съвсем същия проблем с torrent сайтовете. оправи се от само себе си .. след известно врме. при теб може и да е от cookies ... т.е. да не си ги позволил с една дума - изчакай ... няколко дена Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 2, 2005 Author Share Posted January 2, 2005 аз съм имал съвсем същия проблем с torrent сайтовете. оправи се от само себе си .. след известно врме. при теб може и да е от cookies ... т.е. да не си ги позволил с една дума - изчакай ... няколко дена <{POST_SNAPBACK}> Da to4no ot COOKIES kak da go opravq(razresha) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Моят съвет е да изчакаш известно време и тогава пак да пробваш.Под известно време имам предвид половин или един ден..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Da to4no ot COOKIES kak da go opravq(razresha) <{POST_SNAPBACK}> за IE ... Tools -> Internet Oprions -> Privacy -> Advanced .. и там вече ще се ориентираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 2, 2005 Author Share Posted January 2, 2005 за IE ... Tools -> Internet Oprions -> Privacy -> Advanced .. и там вече ще се ориентираш <{POST_SNAPBACK}> Stana mersi mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Registrirah se na nqkolko pati v arena.bg , find-bg ,bt.savagenews no kato iskam da se log-na ne mi priema imeto i parolata(napalno sam siguren 4e parolata i imeto sa vqrni).Smenqh parolata nqkolko pati kato ot samiq sait mi q izprastat na imeila no nishto ne stava.Nqkoi imal li e podoben problem.Molq pomognete. <{POST_SNAPBACK}> Аз имах такъв проблем и на мен също не ми я приемаше Регистрирах се няколко пъти и пак не ставаше, но веднъж тоест последният пък, като се регистрирах, отново не ми стана и започнах да го пиша пак, пак,пак...и взе, че стана...И вече не ми прави проблеми никакви!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.