Death_rideR Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 wow e jestoka az igrah amerikanskata beta varvi idealno i na po slabi 6taigi i igrata prosto gazi mnogo... oba4e ne6to ne mi se davat kinti ta hrana nadejdi za nqkoe piratsko server4e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 Още едно решение на въпроса с плащането. В ПИБ издават дебитни карти виза, които са със сравнително малък неснижаем остатък, 50 долара/евро или 100 лева и 30 евро годишна такса. Не трябва никакъв доход, само 18 години. Може да се плаща по интернет абсолютно навсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Как може да давате пари за Игри? Аз пари за игра няма да дам пък ако ще и тя да е WoW <{POST_SNAPBACK}> и аз също нямада дам пари за една игра! ако ще и да е WOW ! за същите пари ще си ъпгрейдвам компютъра много яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNix Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Mno qsno che sha si e kupa weetaq igra e super luda az daje ve4e sam si e kupilll Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Ами всички игри, които играем безплатно струват пари, това, че не си ги купуваме е друг въпрос. И не ми казвайте как не можем да си позволим, защото първо, че малко хора тук изобщо взимат заплата(на издръжката на мама и тати) и второ, че като не можеш да си го позволиш - просто не си го купуваш, не ревеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.