Jump to content
BulForum.com

Ще си купите ли WoW ?

stefan

Ще купите ли WoW?  

137 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Така и аз да се обадя.Играта си заслужа всяка стотинка.Но по-добре ако ще е играете,да е в американските сървари(с игра закупена от америка),а не в Европа.В америка играта закупена с данъка и един месец акаунт към нея излиза 55$=79лв.А за месеците ако не се лъжа беше за един 15$=21лв.Така,че ако намерите приятел или познат който може да ви е закупи от САЩ,ще ви излезе по-евтино,а и можете да започнете веднага да играете.

Цените за Европа 45евро=88лв за играта(незнам дали има данък) и по 14евро=28лв на месец.

За тези които немогат да си позволят тези пари могат да направят партия с друг играч и така ще се играе 24 часа плътно.За времето кой кога да играе ще се разбирате допълнително.Играя в американските сървари от 27 ноември с един приятел и съм много доволен,той играе през деня,аз през ноща.

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Наскоро на http://www.wowbg.tk/ прочетох че Европейски ИП-та ще се банват (дори и хамериканците мрънкали заради европягите, че има лагвало) :) така че да се играе на американските сървъри май ще е абсолютна простащина.

Аз ще си я купя, доколкото разбрах в магазините е от 12-14 този месец...

Ако предплатиш абонамент за 6 месеца таксата ти става по ~11 евро на месец. Пратят се гилдий от по 5 човека аз вече съм си намерил горе долу хората(съученици, и много се надявам бате жоро от блока да дойде и той :D )

Остава единствено да чакам :pirate

едит:Ехм какво ще се банва? Защо доколкото разбрах ще си има сървъри навсякъде(За да се избегне това лагване...а и времето в сервера ще е горе долу каквото е навън...) Също така ще има ПВП сервери и нормални - абе свалете си има 1 филмче от варез-а дето с quick time се отваря - много е поучително :)

Аха, остава проблема с плащането...дано да става с тези нашите виза електрон, ще е много удобно.

Доколкото знам само по банков път там с кредитна карта...Ще е хубаво да си намериш човек, който има пък ти ще му дадеш парите ;)

Абе аз човек имам, но не искам да го занимавам с глупости...ще видим с международна дебитна ако става, или ако се появят още от началото тия ваучери.

Пък за една игра кредитна карта да си вадя..тя златна ще ми излезе.

Абе чесно да ви кажа няма да си е купа инче играта много ми харесва поне до колкото съм гледал картинки ама пари за игри :wacko:

Абе аз човек имам, но не искам да го занимавам с глупости...ще видим с международна дебитна ако става, или ако се появят още от началото тия ваучери.

Пък за една игра кредитна карта да си вадя..тя златна ще ми излезе.

Какви ваучери? Няма ли някой от Пловдив с кредитна карта, на който да му дадем парите пък той да ни плати за месеца(и той да играе имам напредвид с нас)

Оказа се май че и аз оставам без кредитна карта :blink:

хора аз се моля ден и нощ за баща ми че може да отиде в Германия и ми е обещал ако замине да ми направи кредитна карта и да отида на Световното през 2006 :punk :punk :P

Какви ваучери? Няма ли някой от Пловдив с кредитна карта, на който да му дадем парите пък той да ни плати за месеца(и той да играе имам напредвид с нас)

Оказа се май че и аз оставам без кредитна карта  :blink:

Няма такива филми :)

Моли се да става с виза електрон, тези дебитните, или пък да има възможност да се въведе произволна информация и да се плаща с ваучери.Това са предплатени карти, за 1 или повече месеца, които евентуално ще се продават в пулсар.

Абе тъпа работа...сега на 14 ако ми дойде играта и немога да се регистрирам заради това ще е много, ама много тъпо.

Ми на тази игра няма ли да направат фрее сървари Ще видите че някой ще хакне системата пак и според мен BLIZZARD ако е бяха направили да не се плащат такива вноски да играеш щяха да спечелят повече клиенти само да се купува играта какви са тези историй с вноски за да играя :wir

FREE сървъри на играта няма да има, BLIZZARD видяха, че това е много доходоносно и за това се ориентираха към масовите мултиплеър игри каквато е и WOW - а и като знам какъв е наплива във Щатите за тази игра и в началото колко къси им дойдоха сървърите, а желаещите ставаха все повече и повече, то определено едва ли ще си правят труда да пускат такива фрии-та. ;)

Няма такива филми :)

Моли се да става с виза електрон, тези дебитните, или пък да има възможност да се въведе произволна информация и да се плаща с ваучери.Това са предплатени карти, за 1 или повече месеца, които евентуално ще се продават в пулсар.

Абе тъпа работа...сега на 14 ако ми дойде играта и немога да се регистрирам заради това ще е много, ама много тъпо.

Моля се!!! :молещосечовече:

Разбира се после ако става ще те помоля да се видим и да ми кажеш дали си сагласен аз да ти давам пари пък ти да ми плащаш... :ощепомолещосечувече:

А за нелегалните сървъри - доста пари ще отидат на кино ако се повят...защо да си съмняваме че ще са същите като истинските - все пак си плащаш за да ги поддържат

ТАZ аз игра на оригинален диск не бих си зел и да си зема което никога няма да стане та и да си зема WOW едва ли ще плащам секи месец да играя те явно в Щатите са големи маниаци :wir аз много се надявах да излезе Star Craft Ghost тя май излезна ма за конзоли нали за компютар няма да е има :confused :(

Аз няма да си купя WoW. Едно, че ми писна от fantasy игир, и друго, че вече плащам по 12$ на месец за City of Heroes.

Питате защо е платено? По няколко причини:

*Постоянно се прави нов материал за играта. Нови места, нови модели, нови чудовища, нови класове. Аз знам за 8 месеца към City of Heroes прибавиха 6 нови зони, сума ти нови анимации, допълнителни елементи за костюъмите, работа за още 10 level-а, и всичко това като безплатен download. Общо взето повече, от колкото добавя Lord of Destruuction към оригиналното Diablo 2, което беше ПЛАТЕН expansion. Общо съм получил гъм 1GB допълнителни неща. Тия неща струват пари.

*Сървъри, които трябва да се поддържат. Не е като да си играеш в сървър на Diablo 2 на твойта си машина, с твоя си интернет. Те трябва да поддържат много сериозни сървъри за десетки хиляди хора на веднъж. Това струва пари.

*Всичките тия клиенти изискват МНОГО голяма врзка, за да не им лагва. Вие плащате за колко? 64Kb/s? 128Kb/s? 256Kb/s? Колкото и да е, представете си колко трябва да плащате ако бяхте 300 000 души на 9-10 компютъра. Това иска пари.

Общо взето, MMORPG игрите гълтат огромно количество пари, но за това пък поддръжката и развитието им е на съвсем друго ниво. За това и не виждам как могат да се почвят нелегални сървъри. В крайна сметка, някой здраво ще се набута и пак сървърите няма да струват.

Моля се!!! :молещосечовече:

Разбира се после ако става ще те помоля да се видим и да ми кажеш дали си сагласен аз да ти давам пари пък ти да ми плащаш... :ощепомолещосечувече:

А за нелегалните сървъри - доста пари ще отидат на кино ако се повят...защо да си съмняваме че ще са същите като истинските - все пак си плащаш за да ги поддържат

Ще му мислим като излезе..дано да са помислили и за хората, които нямат и немогат да се сдобият с кредитна карта.Аз звънях одеве в ДСК и ПИБ, неможело с виза електрон да се плаща по интернет..само през epay.bg .Някаква лелка в дск ми обясняваше, че картите им били само в лева и затова неможело, но планирали в бъдеще това да се промени.Някакъв образ е писал в един друг форум, че е бил в ДСК в София, и там са му казали, че може.Било нова услуга и тъкмо я пускали.Дано наистина да е така.

От пулсар се надявам, че също ще измислят нещо, но ще искат да им плащаме.

Аз няма да си купя WoW. Едно, че ми писна от fantasy игир, и друго, че вече плащам по 12$ на месец за City of Heroes.

Питате защо е платено? По няколко причини:

*Постоянно се прави нов материал за играта. Нови места, нови модели, нови чудовища, нови класове. Аз знам за 8 месеца към City of Heroes прибавиха 6 нови зони, сума ти нови анимации, допълнителни елементи за костюъмите, работа за още 10 level-а, и всичко това като безплатен download. Общо взето повече, от колкото добавя Lord of Destruuction към оригиналното Diablo 2, което беше ПЛАТЕН expansion. Общо съм получил гъм 1GB допълнителни неща. Тия неща струват пари.

*Сървъри, които трябва да се поддържат. Не е като да си играеш в сървър на Diablo 2 на твойта си машина, с твоя си интернет. Те трябва да поддържат много сериозни сървъри за десетки хиляди хора на веднъж. Това струва пари.

*Всичките тия клиенти изискват МНОГО голяма врзка, за да не им лагва. Вие плащате за колко? 64Kb/s? 128Kb/s? 256Kb/s? Колкото и да е, представете си колко трябва да плащате ако бяхте 300 000 души на 9-10 компютъра. Това иска пари.

Общо взето, MMORPG игрите гълтат огромно количество пари, но за това пък поддръжката и развитието им е на съвсем друго ниво. За това и не виждам как могат да се почвят нелегални сървъри. В крайна сметка, някой здраво ще се набута и пак сървърите няма да струват.

Прав си.Един вид тези, които ще си плащат таксата ще останат доволни и ще знаят за какво са си платили.Диабло като е без месечна такса хубаво ли е ? Постоянно realm down, дропи те, лаг, изчезват ти предмети, нищо ново...Просто на гол ентусиазъм нищо не става.

Аз съм сигурен, че пиратски сървъри ще има, но ще умират много бързо, просто защото на добра воля няма кой да ги поддържа.Най-малкото тези, които играят в тях няма да получават същото, което тези, които са си платили.

На мен лично няма да ми приятно да съм играл няколко месеца, да съм направил здрав герой и изведнъж всияко да изчезне...

Хмм а как се изкарва кредитна карта? Мен ми каза, че са ти нужни 18 години и отиваш в банката - те ти отпускат кредит и нали там течат лихви докато не отидеш си ги платиш... :(

na men mi kazaha 4e za iskaravaneto na takava karta sa nujni 200 euro ... ot koito 100 euro otivata za smetkata a 100 euro za iskarvane i posle vseki mesec plastas nqkva taxa tova e ;) :bgrin: :wir

Много пари струва кредитната карта, пък и не се издава на всеки.Най-малкото ти трябват доказано стабилни доходи.Като я откриваш трябва да оставиш депозит, който е минимум 100 евро/долара и 50-60 лева годишно такса за обслужване.

B) To4no tva e 4e teq igri det gi mislat Blizzard ne omruzvat tolkos burzo as tva D2 go igraq ve4e 1 godina i polovina i oshte ne mi e omruznalo  ;)

Хората още играят Brood War :blink: от 99' насам, това маи прави 5-6 години :) И аз си поцъквам от време на време :bgrin:

Хората още играят Brood War :blink: от 99' насам, това маи прави 5-6 години :)  И аз си поцъквам от време на време :bgrin:

Друга игра като Brood няма, и няма и да има! Освен ако ненаправят StarCraft2.....

(лично мнение)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...