Jump to content
BulForum.com

Ще си купите ли WoW ?

stefan

Ще купите ли WoW?  

137 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

A mejdudrugoto v pulsar moje6e i po e-mail da si predpora4ate igrata.Emaila e:

contacts@pulsar-games.com

Az moita ia predpora4ax po amazon.co.uk 6te ia pratqt v germaniq pri bratov4edka mi a tq pri men.Tzenata ot amazon e 30$ mnogo po malko ot tzenata na pulsar 90leva :punk .

Edit:Da Devil siguren sum 4e ne sum edinastveniq s takova pc v forumite.

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Близард нека си ближат дупетата - кат не знаят как се прави търговия няма кой да им купи играта. Миналата година за малко щях да си купя War III + FT, но нямах финансовата възможност, но дори и за миг нямаше да си помисля да ги купя ако имаше месечна такса за въпросните игри ... А относно въпроса твърдо не, няма да си купя WoW, ако ще да е златна играта, по добре да си вдигна скоростта на нета от колкот да дам 12 евро за една игра. И повярвайте ми не само Бай Ганьо е на такова мнение и в западна европа 12 евро са си 12 евро ...

И повярвайте ми не само Бай Ганьо е на такова мнение и в западна европа 12 евро са си 12 евро ...

mne, za typite hamerikanci 15$ sa pari za zakuska, znai6 li kolko gi interesuva

pla6tat si po 15$ za acc i 40-50 za da si kupqt igrata i si cykat bez da se zamislqt

ne sa ludi Близардa ;)

lo6oto e 4e tuka tazi igra izob6to nqma da e populqrna i nqma da moje da se izgae :angry:

Abe ia mi kajete za 30 dni ako na den sabirate po 50 stotinki kakvo izliza?Mesechnata taksa na WoW eto tova se polu4ava :) .Tolkova li e trudno da spestqvate po 50st. na den.A tova za zapadna evropa 4e i tam 6te q igraqt malko hora si e pulna glupost idi v saita na blizzard ve4e imat preorderi za mislq 200 hilqdi kopiq i pove4e.Eto ti ot officialniq sait:

In just one day, World of Warcraft sold through an estimated 250,000 copies to players. Over 200,000 accounts have already been created, and peak concurrency across all active game servers has been above 100,000. See the full media alert here to read more about Blizzard's epic first day of World of Warcraft! The alert also contains details about Blizzard's plans to steadily increase server capacity and make more copies of the game available to stores in the coming weeks

Играта сигурно ще е добра, но много не ядва да даваш по 12 евро на месец:pirate В България за някои хора това са много пари.

Аз не бих си е купил.

Иначе не че е много 12 евро - просто не бих ги дал за игри...някои хора едвам искарват нямат пари а ние даваме пари за игри.

Аз не бих си е купил.

Иначе не че е много 12 евро - просто не бих ги дал за игри...някои хора едвам искарват нямат пари а ние даваме пари за игри.

syvsem normalno e da dadem pari za igri ;) ama oshte ne sme si smenili misleneto inache za WoW mesechnata taxa trepe no koito naistina iska shte si ia zakupi. Az si imam drug favorit za fevuari mesec :D

Аз не бих си е купил.

Иначе не че е много 12 евро - просто не бих ги дал за игри..

Абсолютно съгласен. Наеми, ток, води, телефони, кабелни, интернети, сот, данъци, ядене, пиене, жени .. ся ми липсва и такса за игри, неа да стане, аз дан съм ХаХо :P

@Zamoth, едно е да купиш игра, друго е да плащаш месечна такса за игра, да бяха я направили 200 лв играта по добре, отколкото да ме занимават с месечни такси ...

@Zamoth, едно е да купиш игра, друго е да плащаш месечна такса за игра, да бяха я направили 200 лв играта по добре, отколкото да ме занимават с месечни такси ...

taia igra ne sa ia napravili za bg. nie ne si kupuvame i igrite po 20 lv det ni haresvat a gi svaliame za tva govoria. inache i na men ne mi haresva mesechnatata takasa i zatova nia si ia zimam ama 98% ot mmorpg-ta sa s mesechni taxi. Ako iskash da igraesh takova neshto tria si plashtas ;) drugite igri moje da se svaliat ama za tva niash izbor. a WoW si zalujava parite. za syjalenie prosto izliza prekaleno skypo(vse oshte) za bg igracha makarche mnoo hora sha si ia zemat.

И аз бих дал 45евро за играта но тая месечна такса е много гадна :angry1 :angry1 . Иначе играта ще е много зарибена. Скоро би трябвало да излезнат пиратски сървари и ще можем да разцъкваме. :sayjin

Aмй ако съдиш по парите НЕ!Но ако го направиш с още няколко човека по може...Аз лично не бих го направил, защото не ми харесва, а пък и е доста пари все пак :bgrin:

Аз бих си я купил, но месечната такса е много.Може би някой знаят за Matrix Online, която също ще е massive multiplayer игра .Тя ще е нещо подобно на WoW. При нея също ще се плаща.Просто този вид игри се плаща за сърварите.Обче при една груба сметка всеки си я купува за да я играе не 2 месеца а може би година, дори много повече.Фактически с парите за месечна такса за няколко месеца мога да си купя играта още веднъж.

ari puk vie kvo se praite we, koito go kefi sha si q kupi , koito ne go kefi , nqma ! kvo tolkova si cheshete ezicite, vseki si ima vkus, tezi koito ne mogat da si q pozvolqt, nqma da si q kupqt, tezi koito iskat da igraqt , i im otyrva da plashtat po 12 euro , shte namerqt nachin da saberat pari, poznawam hora koito biha se otkazali ot obeda si za da igraqt :-) !!! hora vsqkvi . Az li4no bih si q kupil ako imam vreme da igraq ,a kato po4nesh da igraesh, po 2-3 chasa na den ne ti stigat za nishto ... koito q e vijdal igrata znae! koito e igral pone sedmica (bqha pusnali predi nova godina open american beta za okolo 2 sedmici mislq) se e zairibil , a zaribenite vinagi namirat nachini da igraqt !

Cya :unsure:

Аз участвах в затворените бета тестове в Европа и играх близо месец и 1 седмица.И знам колко е зарибяваща.Преди време чух, че в България ще пристигнат само 1000 копия.Вярно ли е?И дали е по-добре да си поръчам играта предварително или да си я купа след като излезе?

Май е верно това за 1000та копия...аз утре смятам да говоря с Пулсар и да им пращам пари.Сега към края на този месец който е предплатил ще получи копие(поне така разбрах) Който изпусне- чак април месец, или с поръчка от чужбина на края на февруари.Дано да може с превод да стане работата, че не ми се разкарва до София.

Проблема е после с плащането.Ще има предплатени карти, но дали ще ги има в БГ изобщо не е ясно.

trqbva da gi ima tezi karti a otnosno plastaneto stava ili po bankov pyt koeto e po udobno i ili po poshtenski pyt koeto po kofti :huh: :D tova ste ti kajat kato se obadish

Аз не бих си е купил.

Така де...забравих да уточня, че за една игра това са си много пари :bgrin: Все пак всички знаем какъв успех пожънаха Diablo 2, Warcraft и техните експанжъни.Със WoW според мен няма да е така тчоно заради тези месечни такси, които ще са като трън в г*** за средностатистическия геймър :)

Сега говорих с Пулсар.Още можело да се предплати.Става или по банков път, или с разкарване до София.Аз след малко ще ходя до банката :)

После за месечните такси или ще има ваучери, или ще се плаща на Пулсар, пък те ще превеждат парите на Близард.

А колко копия ще има?Като я предплатиш не получаваш ли някакъв касов бон или нещо друго?

А колко копия ще има?Като я предплатиш не получаваш ли някакъв касов бон или нещо друго?

Ами получаваш фактура.Аз ще си я получа по пощата.Колко копия има не съм питал, пък и не вярвам да ми кажат.

Нещо по-подробно рекоха ли за плащането през тях на Близард? Ще е доволно, щот иначе всеки с тия КК или банкови сметки стават едни.. а предплатените карти надали ще на огреят :)

Ами само това, което съм написал.Че или ще е с ваучери, или през пулсар, т.е. ние плащаме в пулсар, пък те плащат на близард.Втория вариянт предполагам, че ще е по-скъп, та аз мисля, че ще е по-добре да се намери някой с кредитна карта.За съжаление с повечето български такива неможе да се плаща по интернет.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...