nelimsm Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Проблема е размазана картина която се получава! Като включа някой филм и на телевизора излизат само субтитрите! може ли проблема да е от драйверите - в момента сам с Ati Catalyst 4.11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Кое ти е супер размазано на картината? Ако се опитваш да си ползваш телевизора да сърфираш примерно, ми няма да стане. Физическата резолюциа на телевизорите не позволява да имаш картина като на монитора. А това, че не ти излизат филмите най-вероятно е проблем с настройките на драйвера. Отиди и си включи overlay mode и после маркираш Theater mode тогава ти излиза филма на цял екран на телевизора, независимо в какъв прозорец го гледаш на монитора. Много е удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Проблема е супер размазана картина която се получава!Като включа някой филм и на телевизора излизат само субтитрите! може ли проблема да е от драйверите - в момента сам с Ati Catalyst 4.11. <{POST_SNAPBACK}> ka4i si driverite OMEGA http://warez.ru:8085/Win_Appz/*Drivers/Ati.Omega.Drivers/ i bi trqbvalo da ti se opravi tva i 6te vijda6 i filma i subtitrite oba4e lubo e prav ne o4akvai kartina kato na monitora oba4e za FILMI eekstra Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 ka4i si driverite OMEGA http://warez.ru:8085/Win_Appz/*Drivers/Ati.Omega.Drivers/ i bi trqbvalo da ti se opravi tva i 6te vijda6 i filma i subtitrite oba4e lubo e prav ne o4akvai kartina kato na monitora oba4e za FILMI eekstra <{POST_SNAPBACK}> сложих драйвери софтмоде базирани на АТИ 4.12 сега картата се клоква но ТВ аута е пак зле. просто не може да се четат буквите в уиндоус да не е от телевизора- сони на 10г. да слагам ли ОМЕГА-др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 сложих драйвери софтмоде базирани на АТИ 4.12сега картата се клоква но ТВ аута е пак зле. просто не може да се четат буквите в уиндоус да не е от телевизора- сони на 10г. да слагам ли ОМЕГА-др. <{POST_SNAPBACK}> Normalno e kartinata na TV-to da e po-zle ot tazi na monitora. Pusni film i vij kak e. Tam bi triabvalo da e dobre. Interesuva me dali kartinata ti e na chial ekran ili ima prazno miasto otgore i otdolo. Spored men niama nujda da slagash draiverite na Omega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Имам същата карта и при мен не се четат буквите от Уиндоус. Това е напълно нормално. Не може да искаш от телевизора да има такава резолюция, каквато имаш на монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 Normalno e kartinata na TV-to da e po-zle ot tazi na monitora.Pusni film i vij kak e. Tam bi triabvalo da e dobre. Interesuva me dali kartinata ti e na chial ekran ili ima prazno miasto otgore i otdolo. Spored men niama nujda da slagash draiverite na Omega. <{POST_SNAPBACK}> Da kartinata kato pusna film e super. Instalirax driverite na softmod i veche moga da razpavam filma na tsial ekran (prosto edna nastroika ot Ati Control Panel). Obache problema e che ne moga da izkaram subtitrite. Niakakva idea. Predvaritelno blagodaria! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 Имам същата карта и при мен не се четат буквите от Уиндоус. Това е напълно нормално. Не може да искаш от телевизора да има такава резолюция, каквато имаш на монитора. <{POST_SNAPBACK}> Да напълно прав си пич и аз стигнах до заключението че е от телевизора. Ти с кои дройвери си и колко си е клокнал картата. А и друго - като пусна филма картината е супер, но не мога да изкарам субтитирите на телевизора Някаква идея дали с Омега дрйверите ще стане Предварително благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Свали си DiVxG400 и ще си гледаш субтитри без проблем на ТВ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimetrio Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Хора помогнете. Имам същата карта 9550 и изобщо не мога да включа ТВ-аута. Когато е включен вообще не ми разпознава телевизора. Пробвах в два телевизора така че мисля че не е от телевизора. Сложил съм драйверите, които бяха на дисковете с картата. Моля Ви помогнете поне да го подкарам този ТВ аут. Благодаря предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Хора помогнете. Имам същата карта 9550 и изобщо не мога да включа ТВ-аута. Когато е включен вообще не ми разпознава телевизора. Пробвах в два телевизора така че мисля че не е от телевизора. Сложил съм драйверите, които бяха на дисковете с картата. Моля Ви помогнете поне да го подкарам този ТВ аут.Благодаря предварително!!! <{POST_SNAPBACK}> Display Properties -> Advanced ->Displays Ако не ти разпознава телевизора, има едно бутонче Troubleshoot. Натисни го и там сложи тикче на "Force detection of my TV". Така би трябвало да нямаш проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.