lwl Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Продавам SD card 128mb PQI за 25 лева. Картата е на 1 месец, почти не е ползвана... Давам я заедно с опаковката и с кутийка към нея :] Искам да уточня предварително, че съм готов да сваля цената най-много с 2-3 лева. Очаквам предложенията ви ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Продавам SD card 128mb PQI за 25 лева. Картата е на 1 месец, почти не е ползвана... Давам я заедно с опаковката и с кутийка към нея :] Искам да уточня предварително, че съм готов да сваля цената най-много с 2-3 лева. Очаквам предложенията ви ... <{POST_SNAPBACK}> Интересувам се от картата.Немисля ,че цената има нужда от коментар.Имам само един въпрос: Възможно ли е преди да я взема да я пробвам ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted January 2, 2005 Author Share Posted January 2, 2005 Интересувам се от картата.Немисля ,че цената има нужда от коментар.Имам само един въпрос:Възможно ли е преди да я взема да я пробвам ?????? <{POST_SNAPBACK}> да възможно е , само че имам още 2 предложения и незнам как да се разберем. Виж имаш ЛС Ако някой има интерес от картата да се обади на 0889 888 486/Калоян или да ми прати ЛС. Който се обади първи взима картата :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 картата вече е продадена моля модераторите да затворят темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.