Jump to content
BulForum.com

sell: Sound Blaster Live! 5.1

Recommended Posts

понеже си взех новата 24битова карта тая я продавам

картата си е 100% ОК и от към вид и от към функции

върви и с криейтивските и в КХ драйверите и не ми е правила никога мизерии

(освен вече с новите игри който искат по ново поколение ЕАХ, за да работи хардуерната потдръжка)

за 35лв.

(цената в МОСТ е 45лв.)

малко картинки, за тия дето не знаят за какво иде реч

Колко време е ползвана ? Остатъчна гаранция ?Цената твърда ли е ?

работила е без проблем къмто 9-10 месеца ... по голяма гаранция мисля не е нужна, на хартия сигурно има 12 месеца, ама хартията не мога да я намеря

купена е от http://www.hardwarebg.com/ и при тях така или иначе личните ни отношения са най-голямата гаранция

цената си е твърда и мисля, че си е съвсем ОК за компонент който не се амортизира по някъв начин

може ли едновременно да работи микрофона 5.1 каналния звук и входящия сигнал?

тоест да гледам и да слушам от тв тунера и да говоря по микрофона?

ако ДА проявявам интерес (голям)...

може ли да се пробва?

кой игри правят проблеми?

(освен вече с новите игри който искат по ново поколение ЕАХ, за да работи хардуерната потдръжка)

колко биова е? и като е толкова какво я ограничава от новата?

може ли едновременно да работи микрофона 5.1 каналния звук и входящия сигнал?

тоест да гледам и да слушам  от тв тунера и да говоря по микрофона?

ако да проявявам интерес...

може ли да се пробва?

п.с. аз съм преродения наполеон  :D

ъъъ, затрудни ма , тва па не ми е хрумвало да го пробвам а вече разкарах драйверите и сложих новата карта, така че не мога и да пробвам ... (на новата не става, ама тя иам само една букса за вход)

иначе на тая принципно миксера ги дава всчики неща заедно ама дали могат да вървят паралелно lineIn и mic. не съм пробвал

добре ако може да я пробвам да видя дали може ако не я връщам ако да я взимам

а какво проблеми прави със звука на новите игри... моля отговори на въпросите ми от горния пост...

добре ако може да я пробвам да видя дали може ако не я връщам ако да я взимам

а какво проблеми прави със звука на новите игри... моля отговори на въпросите ми от горния пост...

Ми за моженто може, ама си плащаш първо ... ако има проблем, щи върна парите (хората с които съм имал взимане-даване зная че съм точн пич, а и така се прави по принцип)

иначе си е 16битова

а за игри правила ми е проблеми на Unreal 2 the aweking ... там на една от мисиите се сбъгясваше яко звука

и сега на фар край и CMR4 примерно работи по добре без хардуерната потдръжка на EAX, на CMR4 всъшност въобще не можеш да я включиш (опцията не е достъпна) а на фар край кат я включиш и нещо почва да дава разни странни ехо-та и звуци дет не им е мястото там ... та така, звук има рабира се но не се декодира хардуерно ... ква версия EAX e не знам, май първа или втора най много, а те сега чувам до 4-та са го докарали вече ...

иначе що се отнася до разликата с новата, май разлика няма кой знае каква (тя и разликата в цените им е само няколко долара) ... на новата ми се струва звука една идея по-добре (ама аз имам хубава техника на която да го усетя) ... за игри не знам, още не съм я пускал да видя какво ще покаже като е по-нова макар че и тя май е с ЕАХ3 а не 4 ... новата обаче пък е доста оръфана от към входове ... всичките входове са на една букса, която е дигитален изход/вход на тва отгоре (при новата тоя номер дет ти го искаш да върви микрофона и лайн-ин не става въобще) ... аз я взех по скоро за проба, ама така кат гледам и нея едва ли ще я задържа дълго ... просто саунд-карта дет да си има сичко е 100$+ ама се усетих малко късно

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...