tedy Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Сложи си QIP ! download Във втора тема настойчиво заповядваш на хората да си сложат QIP. Ще изпъкнеш пред останалите само може би ако дадеш смислени доводи за това защо да си сложат QIP. Аз често получавам мейли с предложения да си слагам презерватив или да си инсталирам еди коя си "virus-free xxx-program", и докато едното и без много доводи мога и да го направя, за другото ще ми трябва адвокат на дявола за да ме убеди да го направя . Аз казвам например на хората да си слагат Miranda! Ползвам я от 4 години, преди това 4 години бях с ICQ-та разни, пробвах QIP, даже още го имам, седи ми само, и аз лично не намерих и едно нещо което да ме грабне в своя полза спрямо Миранда. Т.е. и QIP, и Miranda за хората са две еднакви неща, и да кажеш "сложи тва", "сложи онва", е безсмислено. Нали знаеш, хората не обичат заповедите, виж, обоснованите съвети да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mast3rX Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Във втора тема настойчиво заповядваш на хората да си сложат QIP.Ще изпъкнеш пред останалите само може би ако дадеш смислени доводи за това защо да си сложат QIP. Аз често получавам мейли с предложения да си слагам презерватив или да си инсталирам еди коя си "virus-free xxx-program", и докато едното и без много доводи мога и да го направя, за другото ще ми трябва адвокат на дявола за да ме убеди да го направя . Аз казвам например на хората да си слагат Miranda! Ползвам я от 4 години, преди това 4 години бях с ICQ-та разни, пробвах QIP, даже още го имам, седи ми само, и аз лично не намерих и едно нещо което да ме грабне в своя полза спрямо Миранда. Т.е. и QIP, и Miranda за хората са две еднакви неща, и да кажеш "сложи тва", "сложи онва", е безсмислено. Нали знаеш, хората не обичат заповедите, виж, обоснованите съвети да. Прав си.. нямах намерение да прозвучи като заповед но ... сори . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Само при мен ли ICQ-то изпляска?! От около 40-50 минути не може да се кънектне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Аз проблем нямам явно е само при теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.