E-Rection Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Някои знае ли как да стартинам 2 ICQ -та и да работят и двете едновремено. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Някои знае ли как да стартинам 2 ICQ -та и да работят и двете едновремено.Благодаря предварително. <{POST_SNAPBACK}> няма такава опция. същото е все едно да искаш да отвориш 2 пъти уинампа Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Зависи какво тояно искаш...Аре моля Ви се дооточнявай те се де Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 няма такава опция.същото е все едно да искаш да отвориш 2 пъти уинампа <{POST_SNAPBACK}> той сигурно иска да ползва два account-a едновременно ... ами с ICQ-то наистина не може, но с trillian(мисля, че и с miranda-та също) става Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted January 2, 2005 Author Share Posted January 2, 2005 Наистина искам да използжам 2 акаунта едновременно и да го сменям както мирката с Alt+Tab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Някои знае ли как да стартинам 2 ICQ -та и да работят и двете едновремено.Благодаря предварително. <{POST_SNAPBACK}> Може да си инсталираш примерно Тrillian и да пуснеш оттам ICQ-то и след това да си отвориш стандартното ICQ.Трябва обаче да ги отвориш под различен акаунт.Регистрирай се с още един номер и готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Използвай Miranda IM - можеш да отвориш и 10 ICQ accounts едновременно стига да ги имаш. Плюс YM account-а си (един или колкото имаш), плюс MSN accounts, плюс accounts на още една кола знайни и незнайни IMs - и всичките едновременно. Плюс хиляди полезни плъгини. Плюс - няма тъпи реклами и не разкача нонстоп. Защо се измъчвате с това ICQ200x така и не мога да разбера... Освен това винаги е за предпочитане да разполагаш с една програма, която да ти върши работа, вместо с 10 дето вършат същата работа - например, ако имаш YM, MSМ, Jabber, ICQ accounts - тъпо е да инсталираш и четирите месинджъра при положение, че една Miranda IM ти стига за всички. Че и на всичкото отгоре ти дава възможност да ползваш повече от един ICQ № или повече от едно YM ID едновременно - нещо дето как да стане с тъпия ICQ клиент или ненужно огромния YM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Използвай Miranda IM - можеш да отвориш и 10 ICQ accounts едновременно стига да ги имаш. Плюс YM account-а си (един или колкото имаш), плюс MSN accounts, плюс accounts на още една кола знайни и незнайни IMs - и всичките едновременно. Плюс хиляди полезни плъгини. Плюс - няма тъпи реклами и не разкача нонстоп. Защо се измъчвате с това ICQ200x така и не мога да разбера... Освен това винаги е за предпочитане да разполагаш с една програма, която да ти върши работа, вместо с 10 дето вършат същата работа - например, ако имаш YM, MSМ, Jabber, ICQ accounts - тъпо е да инсталираш и четирите месинджъра при положение, че една Miranda IM ти стига за всички. Че и на всичкото отгоре ти дава възможност да ползваш повече от един ICQ № или повече от едно YM ID едновременно - нещо дето как да стане с тъпия ICQ клиент или ненужно огромния YM? <{POST_SNAPBACK}> И като се добави факта, че Миранда ИМ е в пъти по-лека и по-бърза, и по-сигурна, и по-стабилна (е, някои плъгини, които можете да инсталирате допълнително, я крашват, но това е тяхна вина) от ICQ 200x и YM/MSN, показва защо Миранда е моя избор от може би 2 години. Има някои ограничения, но те са предимно свързани с никога неизползвани поне от мен функции на лагавото и бъгаво ICQ. Новата версия поддържа коректно и UNICODE, така че вече няма за какво да се притеснявате. Пробвах ей така от лиготия и губи-време да пробвам новата версия на ICQ, последните 2 нови версии, и то 3 пъти, и трите пъти вдигах ръце и веднага я деинсталирах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ако може , кажете ми как да инсталирам на Миранда плъгин за Яху. Слагал съм й всякакви плъгини , само с този за яху-то не мога да се оправя. (И аз ползвам само Миранда. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 mojesh dve ICQ s podhodiashtia patch/crack svali si icq pro 2003b , sus snegovite si crackove i si gotov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 kaka moga da si dobavia smilies kam tezi koito sa si v icq Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Наистина искам да използжам 2 акаунта едновременно и да го сменям както мирката с Alt+Tab <{POST_SNAPBACK}> това е програмата http://www.im2.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Хора имам проблем с ICQ. Преди много време си бях с ICQ Pro.Всичко си беше наред.Ама един ден си сложих Lite и когато някой ми дава LINK и като цъкна на него не се отваря.Помислих си, че е от самото ICQ ама не е така... пак си сложих Pro и нищо.Сега съм с ICQ 5 и пак не ми се отварят линковете, когато ми ги дадат. Ако можете да ми кажете как мога да го оправя този проблем. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Хора имам проблем с ICQ. Преди много време си бях с ICQ Pro.Всичко си беше наред.Ама един ден си сложих Lite и когато някой ми дава LINK и като цъкна на него не се отваря.Помислих си, че е от самото ICQ ама не е така... пак си сложих Pro и нищо.Сега съм с ICQ 5 и пак не ми се отварят линковете, когато ми ги дадат. Ако можете да ми кажете как мога да го оправя този проблем. Мерси предварително. <{POST_SNAPBACK}> Преинсталация на Windows Шегувам се въпреки че и това е едно от решенията. Може да е нещо в регистрите. Ако е така изтрии всички ICQ вземи си някаква почистваща празните регистри програми изчисти ги и после пак инсталирай. Мисля че такава беше май System Mechanic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 ....Преди много време си бях с ICQ Pro.Всичко си беше наред.Ама един ден си сложих Lite и когато някой ми дава LINK и като цъкна на него не се отваря.Помислих си, че е от самото ICQ ама не е така... пак си сложих Pro и нищо.Сега съм с ICQ 5 и пак не ми се отварят линковете, когато ми ги дадат...... Провери дали браузъра, който използваш е настроен да проверява дали е браузър по подразбиране. Всеки браузър има такава опция. Вероятно Lite-версията или нещо друго е прецакало този регистър. Включи проверката и кажи какво е станало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Откъде да е пусна тази проверка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Едит: Оппа-а-а, не погледнах датите на първите постове, сигурно човека си е решил отдавна проблема. Ама карай, може да е от полза за някого все пак. Как да ползваме едновременно повече от един акаунт в ICQ (същата логика важи за MSN, YM...) ИЗПРОБВАНО, РАБОТИ!: 1. Правиш си втори акаунт в Кю-то. 2. Инсталирш Trillian. Сигурно и Миранда става, щом @ov3rm4n казва, но аз го правя с Трилиана и работя с по няколко акаунта в различните медии. 3. От менюто Trillian\Connections\Menage My connections -> Add a new connection, и си въвеждаш единия UIN, после по същия начин и втория UIN. Така Трилиана те логва едновременно с двата акаунта, без да си пречат или да се налага да стартираш още една сесия на Кю-то Може би е по-добре Мирандата, тъй като не съм чувал някой да се оплаче от проблеми със кирилицата, докато в Трилиана това си е доста стар бъг (иначе програмката си работи без проблем с латиница). Толкова от мен за Трилиана, колкото за обща култура. Ама послушай @ov3rm4n, той не си хвърля приказките на вятъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Когато търся хора чрез ICQ, ми дава 3 вида цветенца - червени, бели и зелени. Червените и зелените са ясни, какво означават белите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Означава че отсрещния човек не ти е дал ауторизация. т.е. отсрещния човек не е позволил да го виждаш дали е офлайн или онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Преди известно време дадох на един юзър, за който си мислех, че не е инвайтър ауторизация. Оказа се, че въпросния юзър се оказа нещо подобно. Не ми отговаря, не пише нищо. Проблема е такъв, че го изтрих, но по няколко пъти на ден ми казва, че ме е аднал към неговия лист, а на мен ми е в игнор листата... Почва да ми става досадно вече да го трия непрекъснато. Някой да има идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 няма такава опция.същото е все едно да искаш да отвориш 2 пъти уинампа Само че Winamp има една опция "Allow multiple instances"... Ако ти е цъкнато може да си го пуснеш доста пъти... Успех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Стартирал съм 2 с два различни акаунта. Моя акаунт на Айсикю и един друга акаунт на Кюайпи. Супер яко. Мога да базикам хората както си искам.click za QIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Абе помня че имаше тема за айсикюто и проблемите относто него, ама не мога да я намеря!Както и да е..искам да попитам нещо...В старото айсикю имаше един чат, в който виждам какво пише събеседника ми в реално време, така да се изразя...А сега не мога да го намеря!Някой да се сеща?И да знае дали го има в ICQ Lite или ICQ ABV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 До одеве не съм имал този проблем , но ... веднага след като се конектна и ми изкарва това ... ако някой може да помогне ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mast3rX Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Сложи си QIP ! download Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.