Dani_filth_ Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Ami da moje da se kaje 4e se nakarkah........ s 2 litra portokalov sok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Голям кеф :о) Не знам защо всички като се изпонапият мислят, че са герои. Или пък, че са изпили едва ли не 2+ литра водка и са били съвсем трезви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Простотия до шия беще при нас. Почнахме да пием в 19:00 ч. ... някъде към 21:00ч. след 300 грама водка и зверско набиране на един масур почнах да летя... към 23:00 почнах отново да пия .... някъде към 7 сутринта ми свърши шишето с водката.Погълнах млечна и руска салата в промишлени количества. Изцепки много от сорта на изгаряне с пиратка .. на един приятел му гръмна една в ръката(слава богу не успя да се осакати),танцуване 2 човека върху един стол,много яко се изръсихме и двамата... после танцувах сам на друг стол от който паднах лошо и счупих един контакт ... друг пич разби без да иска един голям полилей ... <--- такова нямаше.Като цяло си беше супер як купон,всички се нацепихме много злобно. "КОЧ ХОЛДИНГ" АД :П П.С : Никога не пийте пуншовете на "дерби" като разредител към твърд алкохол ... нещо ужасно е,днес съм ходил до тоалетната 3 пъти ... в стомаха ми е пълно с боклуци .... чуствам се супер гадно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Use6tate li, 4e tuka vse edno se vodi razgovor mejdu bitovi alkoholici?Drugata nova godina vmesto da si pi6em tuka mai 6te si govorim o4i v o4i q v otrezvitelq, q v nqkoq klinika za alkoholici Nazdrave! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 hubava tema snoshti imashe mnooogo alkohol ... ot bar na bar ne moga da se setq TO4NO kakvo i kolko sam izpil ama pomnq 4e pih vino , djin s tonik , vodka s redbull , shampansko , red label , shot-ove B-52 i sex on the beach kato cqlo ne se napih zdravo 4e da povrushtam ili da ne moga da hodq ama nastroenieto beshe na 6+ ama za smetka na tova ..... neska me boli glavata Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 П.С : Никога не пийте пуншовете на "дерби" като разредител към твърд алкохол ... нещо ужасно е,днес съм ходил до тоалетната 3 пъти ... в стомаха ми е пълно с боклуци .... чуствам се супер гадно.... <{POST_SNAPBACK}> много мн0г0 си прав пич! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 tiq punshove maina ... vkusen nqkaf gotin ama posle mi se eba mamata ot nego ..... P.S; sha zema si smena avatara ... vodka Savoy trqq da sloja Link to comment Share on other sites More sharing options...
erotevmenos Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 оо, пичове, снощи заради водка спирт и няколко стотин пъти казване на наздраве изпуснах новата година, събудих се обаче в 3.00 4аса , каот най-хубавата част беше, че съм спал през цялото време с 2 моми4ета .някви пичове са идвали, били са ги, тръгнали са си, други са дошли, изгонили са ги .а бееее, няма значение, нали е нова година все апак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted January 1, 2005 Author Share Posted January 1, 2005 След всички тези коментари установих,че половина от хората вав форума са АЛКОХОЛИЦИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 I az si bqh super svejarka ispih si samichak 3 litra vino /bez zarah/ i sam super dovolen che se razminah s mahmorluka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 takova piene ne sum imal dosega... Pomna malko ot ve4erta(po princip kolkoto i da piq nikoga ne sa e slu4valo da ne si spomnqm)......neska beshe tehuk den.Chak ve4erta sa poopravih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 И аз прекарах днескашния ден тежко пих водка и бира и накрая като вкарах шампанско Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Az ot petyk 20h vecherta si firkam i chak do sq...reshih da prevyrsha sam u nas sys 1 chashka vince...posledna...za dneska de Inache nekfi po osobeni shturotii ne sym prail...piinah..ponapih se no izcepki i prostotii neashe..beshe kulturka t`koa semeino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Браво бе ей големи сте. Само така ви искам през цялата година да ни е по весело в форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Ами .. какво да кажа. подпийнах малко. изпих една бутилка джин почти. мизеии нямаше, но после като отидохме на един купон.. към 1 часа.. и работата беше трагична. тия хора бяха оповръщали целия апартамент. в спалнята всичко миришеше. какво да ви разправям изобщо... луда работа. не съм снощи, но днеска като станах към 4.... и към 5 и нещо ми се наложи. ама то беше само алкохол. нищо друго. нито трохичка. и после като се наядох.. се оправих малко и сега съм кокуряк. само малко ми се спи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 taka sum se napil 4e ne znam kak sum se pribral i koga znam samo 4e bqh na nqkakuv kupon v Trakiq i sutrinta se sabudih v baba mi absolutno neznae6t kak sum stignal do tam a nai interesnoto e 4e ne sum pohar4il i stotinka po tozi povod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Kakto vinagi spazih moqta mqrka za alkohola (do nasirane). no naj golqmata glupost e 4e zapalih edin fojerverk v ku6tata taka4e praete si smetka ko stana. skoro 6te trqbva da boqdisvame stenite i da kopuvame novei mebeli 4e tiq starite sa kato naqdeni ot molci )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Az i kompaniqta napraixme golqma gre6ka 6toto po4naxme alkohol-maratona o6te v 14:00 ... Golqaaama gre6ka !!! Ina4e be6e veselo... Dokolkoto si spomnqm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Не прекалих на нова година 2 чаши бира, 1 шампанско и много манджааа. Ама това на новата година.Върнах се в 9:30 от с.Първенец (пеша) и после в 19:00 излезнах на купон.Прибрах се преди малко като съм спал от 7:30 до към 8:10 WoW.Сега имам среща в 14:00 да ходя при една пичка да се донапия.И 3 дена и ще съм ТРУДЕН ЗА РИСУВАНЕ.Иначе ШоУтО беше просто велико.Колко гюбека одарих.И колко бирички праснах на 1-ви за 2-ри.Само аз си знам просто сега ако реша да легна мисля, че ще повърна или ако не повърна ще се успя за 14:00 часа.И нали знаете к'во ще ми е гадно ако не се довърша.Абе на това му се вика мазохизъм Професионална класа.Ама да видим кога ще се спрем.В прочем чувал съм, че както ти започне годината така и ще бъде.Ами равносметката за сега май е: 31-ви купон, 1-ви купон ( яко пиене), 2-ри пак купон ( пак замислям яко пиене ) и ако ми варви така през годината ще се алкохолизирам.Дерзайте и поздрав Симпатяги-Дамаджани се леят Наздраве на всички, които ще продължат и днеска Като прочетох всичко.И за изцепките да кажа и аз.Имаше доста на първото място дето ходих на нова година.Ами на кратко двете легла на пича бяха счупени, врата му остана без прозорец, покривките на майка му бяха оляти с мента и сметана, много зранчо по пода имаше,кебапчета зад дивана, счупени чаши, разлято вино, много истеричен смях.И аз за щастие бях най-свежия от всички.Понеже нито пуших трева ( попринцип не пуша ), нито препих като някой други инвиди.А иначе сутринта на яко беше в селото.Офф отиваме с 2-ма мой приятели там при други приятели с такси за 15 мин.И това става към 12:45 часа вече е 2005 година.Отиваме там ни чакаше доста ядене.Ама бяха пресушили всичко.Освен бутилката с Паспорт.Една глатка да го пробвам, видях че не ми допада и не пих.Ядох баница, кюфтета, ала-бала.И така се стана някъде към 3:00, когато някой от момичетата изкара някаква игра.Ама ноо зарибена ( целуваш, флиртуваш, еротични танци, желания ) малко като дечицата ама се беше зарибявка.Аз спечелих ама и аз бях най-зле защото не ми се разминаха целувките на почти всички ( момичета + момчета ).Поне бяха приятели всички и нямаше за какво да се притеснявам и срамувам..Много шоу стана в тая къща.После стана 5:30 и отидаха за кафе.Аз се наместих до една печка облегнал се на краката на едно момиче и спах около 25 мин.Изпих си кафенцето и решихме в 6:30 да си трагваме към Пловдив.Абе уж щяло да има рейс (ама много се прецакахме -нямаше) и до 8:20 стояхме на спирката.Мен ми се сереше две не виждах ( заради кафето ).И като минаха много тайфички, който казаха, че няма да дойде скоро рейс тръгнахме пеша.От центъра на селото до кв. Коматево пеша.А на моя милост така и се серешееее, че гадна гледка.И там имаше 27 те се качиха обаче в тоя момент дойде 10 маршрутка скокнах в нея и за 15 мин бях в любимия европейски кенеф.И така тфа ми беше новата година.С много ходене, малко пиене и доста смях и веселие с прятелите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Мне аз пих малко бира с водка. Всичко беше шест Разцепих се доколкото можеше... И най-вече гледах сеира на другите. Явно вече съм някакъв по-улегнал И не правя много мизерии. Нищо следващият път ще наваксам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Хммм аз не съм прекалявала. Само на червено вино карах. Не съм се застоявала много на масата и затова не можах да опустуша всичкото вино Иначе при нас май нямаше кой знае колко прекалили. Даже хич. Макар че изпихме 3 каси бира, 4 големи водки и не знам какво още там. Даже ни артиса малко водка Иначе въпреки че нямаше големи мизерии май на сутринта пак трябваше да мия легена от оповръщано. Мисля че и някой беше повърнал на масата, поне така ми се видя вчера. Общо взето доста бяхме пооср**ли обстановката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Ами прекалих.Дори има и документирано,от което ме е срам...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 И аз не съм прекалявал .... Бях на две места, но всичко беше много кротко. Не е имало изпълнения.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 MALKO no beshe dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.