Jump to content
BulForum.com

Прекалихте ли с...

Warez-boy

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Голям кеф :о) Не знам защо всички като се изпонапият мислят, че са герои. Или пък, че са изпили едва ли не 2+ литра водка и са били съвсем трезви.

Простотия до шия беще при нас.

Почнахме да пием в 19:00 ч. ... някъде към 21:00ч. след 300 грама водка и зверско набиране на един масур почнах да летя... към 23:00 почнах отново да пия .... някъде към 7 сутринта ми свърши шишето с водката.Погълнах млечна и руска салата в промишлени количества.

Изцепки много от сорта на изгаряне с пиратка .. на един приятел му гръмна една в ръката(слава богу не успя да се осакати),танцуване 2 човека върху един стол,много яко се изръсихме и двамата... после танцувах сам на друг стол от който паднах лошо и счупих един контакт ... друг пич разби без да иска един голям полилей ... :sick :sick :sick <--- такова нямаше.Като цяло си беше супер як купон,всички се нацепихме много злобно. "КОЧ ХОЛДИНГ" АД :П

П.С : Никога не пийте пуншовете на "дерби" като разредител към твърд алкохол ... нещо ужасно е,днес съм ходил до тоалетната 3 пъти ... в стомаха ми е пълно с боклуци .... чуствам се супер гадно....

:D hubava tema :) snoshti imashe mnooogo alkohol ... ot bar na bar ne moga da se setq TO4NO kakvo i kolko sam izpil ama pomnq 4e pih vino , djin s tonik , vodka s redbull , shampansko , red label , shot-ove B-52 i sex on the beach

kato cqlo ne se napih zdravo 4e da povrushtam ili da ne moga da hodq ama nastroenieto beshe na 6+ :) :punk ama za smetka na tova ..... neska me boli glavata :unsure: :blowup:

П.С : Никога не пийте пуншовете на "дерби" като разредител към твърд алкохол ... нещо ужасно е,днес съм ходил до тоалетната 3 пъти ... в стомаха ми е пълно с боклуци .... чуствам се супер гадно....

много мн0г0 си прав пич!

оо, пичове, снощи заради водка спирт и няколко стотин пъти казване на наздраве изпуснах новата година, събудих се обаче в 3.00 4аса , каот най-хубавата част беше, че съм спал през цялото време с 2 моми4ета :).някви пичове са идвали, били са ги, тръгнали са си, други са дошли, изгонили са ги .а бееее, няма значение, нали е нова година все апак. :punk

I az si bqh super svejarka ispih si samichak 3 litra vino /bez zarah/ i sam super dovolen che se razminah s mahmorluka

takova piene ne sum imal dosega...

Pomna malko ot ve4erta(po princip kolkoto i da piq nikoga ne sa e slu4valo da ne si spomnqm)......neska beshe tehuk den.Chak ve4erta sa poopravih :sick :wir

Az ot petyk 20h vecherta si firkam i chak do sq...reshih da prevyrsha sam u nas sys 1 chashka vince...posledna...za dneska de :D

Inache nekfi po osobeni shturotii ne sym prail...piinah..ponapih se no izcepki i prostotii neashe..beshe kulturka t`koa semeino :)

Ами .. какво да кажа. подпийнах малко. изпих една бутилка джин почти. мизеии нямаше, но после като отидохме на един купон.. към 1 часа.. и работата беше трагична. тия хора бяха оповръщали целия апартамент. в спалнята всичко миришеше. какво да ви разправям изобщо... луда работа.

не съм :sick снощи, но днеска като станах към 4.... и към 5 и нещо ми се наложи. ама то беше само алкохол. нищо друго. нито трохичка. и после като се наядох.. се оправих малко и сега съм кокуряк. само малко ми се спи.

taka sum se napil 4e ne znam kak sum se pribral i koga znam samo 4e bqh na nqkakuv kupon v Trakiq i sutrinta se sabudih v baba mi absolutno neznae6t kak sum stignal do tam a nai interesnoto e 4e ne sum pohar4il i stotinka po tozi povod :wacko: :wacko: :wacko: :confused :confused

Kakto vinagi spazih moqta mqrka za alkohola (do nasirane). :))

no naj golqmata glupost e 4e zapalih edin fojerverk v ku6tata taka4e praete si smetka ko stana. skoro 6te trqbva da boqdisvame stenite i da kopuvame novei mebeli 4e tiq starite sa kato naqdeni ot molci :))))

Не прекалих на нова година 2 чаши бира, 1 шампанско и много манджааа. Ама това на новата година.Върнах се в 9:30 от с.Първенец (пеша) и после в 19:00 излезнах на купон.Прибрах се преди малко като съм спал от 7:30 до към 8:10 WoW.Сега имам среща в 14:00 да ходя при една пичка да се донапия.И 3 дена и ще съм ТРУДЕН ЗА РИСУВАНЕ.Иначе ШоУтО беше просто велико.Колко гюбека одарих.И колко бирички праснах на 1-ви за 2-ри.Само аз си знам просто сега ако реша да легна мисля, че ще повърна или ако не повърна ще се успя за 14:00 часа.И нали знаете к'во ще ми е гадно ако не се довърша.Абе на това му се вика мазохизъм Професионална класа.Ама да видим кога ще се спрем.В прочем чувал съм, че както ти започне годината така и ще бъде.Ами равносметката за сега май е: 31-ви купон, 1-ви купон ( яко пиене), 2-ри пак купон ( пак замислям яко пиене ) и ако ми варви така през годината ще се алкохолизирам.Дерзайте и поздрав Симпатяги-Дамаджани се леят :punk Наздраве на всички, които ще продължат и днеска :beerchug

Като прочетох всичко.И за изцепките да кажа и аз.Имаше доста на първото място дето ходих на нова година.Ами на кратко двете легла на пича бяха счупени, врата му остана без прозорец, покривките на майка му бяха оляти с мента и сметана, много зранчо по пода имаше,кебапчета зад дивана, счупени чаши, разлято вино, много истеричен смях.И аз за щастие бях най-свежия от всички.Понеже нито пуших трева ( попринцип не пуша ), нито препих като някой други инвиди.А иначе сутринта на яко беше в селото.Офф отиваме с 2-ма мой приятели там при други приятели с такси за 15 мин.И това става към 12:45 часа вече е 2005 година.Отиваме там ни чакаше доста ядене.Ама бяха пресушили всичко.Освен бутилката с Паспорт.Една глатка да го пробвам, видях че не ми допада и не пих.Ядох баница, кюфтета, ала-бала.И така се стана някъде към 3:00, когато някой от момичетата изкара някаква игра.Ама ноо зарибена ( целуваш, флиртуваш, еротични танци, желания ) малко като дечицата ама се беше зарибявка.Аз спечелих ама и аз бях най-зле защото не ми се разминаха целувките на почти всички ( момичета + момчета ).Поне бяха приятели всички и нямаше за какво да се притеснявам и срамувам..Много шоу стана в тая къща.После стана 5:30 и отидаха за кафе.Аз се наместих до една печка облегнал се на краката на едно момиче и спах около 25 мин.Изпих си кафенцето и решихме в 6:30 да си трагваме към Пловдив.Абе уж щяло да има рейс (ама много се прецакахме -нямаше) и до 8:20 стояхме на спирката.Мен ми се сереше две не виждах ( заради кафето ).И като минаха много тайфички, който казаха, че няма да дойде скоро рейс тръгнахме пеша.От центъра на селото до кв. Коматево пеша.А на моя милост така и се серешееее, че гадна гледка.И там имаше 27 те се качиха обаче в тоя момент дойде 10 маршрутка скокнах в нея и за 15 мин бях в любимия европейски кенеф.И така тфа ми беше новата година.С много ходене, малко пиене и доста смях и веселие с прятелите.

Мне :) аз пих малко бира с водка. Всичко беше шест :) Разцепих се доколкото можеше... И най-вече гледах сеира на другите. :devil Явно вече съм някакъв по-улегнал :) И не правя много мизерии. Нищо следващият път ще наваксам :D

Хммм аз не съм прекалявала. Само на червено вино карах. Не съм се застоявала много на масата и затова не можах да опустуша всичкото вино :) Иначе при нас май нямаше кой знае колко прекалили. Даже хич. Макар че изпихме 3 каси бира, 4 големи водки и не знам какво още там. Даже ни артиса малко водка :bgrin: Иначе въпреки че нямаше големи мизерии май на сутринта пак трябваше да мия легена от оповръщано. Мисля че и някой беше повърнал на масата, поне така ми се видя вчера. Общо взето доста бяхме пооср**ли обстановката...

Ами прекалих.Дори има и документирано,от което ме е срам......

И аз не съм прекалявал .... Бях на две места, но всичко беше много кротко. Не е имало изпълнения.... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...