Jump to content
BulForum.com

Прекалихте ли с...

Warez-boy

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply
Piinah si 400gr Passport, malko vino, edna butilka 6ampansko i edna zelana Sobieski!Misleh da se napiq, ama ne6to ne uspqh, no ne mi i trqbva6e.Izkarah si mnogo qko i bez da se nareja. :punk

сори за офф обаче вчера и аз пих паспорт и ми хареса колко пари е?

Полвин бутилка Jack и четири бири, ама не се напих, пък и то не беше това целта.

Якооооо! В началото първите отговори са "Не пих..." или Аз не пия. И сега като почваме да се събуждаме яко омазаните скии к'о ста'а. Аз...прекалих ДА, но без :sick

И простотии правех....абе като на нова година :D

Ама какво изпил си всичко това и нищо ти е нямало? :confused  :blink:

Ami tova sum go izpil za 5-6 4asa, a ne za 2 primerno, a i s mezence, razbira se

@Reebok, ami mai kum 20 leva go vzeh, ama be6e predi vreme i ne pomnq to4no

Бяхме главно абитуренти и повечето(като мен)ще кандидатсват с история и по едно време подхванахме темите:

България при цар Самуил-битката при Траянови Врата

и България при цар Калоян....... :huh:

После 2 часа философстване по теми като-Македония,Османско робство ,ББ и ест.футобл :) Но това стана към 4 часа,до тогава яко танци и песни-абе Ок си беше партито :P

snatch Публикувано на , 15:54 PM

@HBK много яко!  От битката при Траянови Врата до Биг брадър

:D Даже всеки задава на другите някакви въпроси и чака да обърка датата или събитието и почва да злорадства- :D Няколко пъти ми зададоха гадни въпрос обаче се измъкнах ловко от ситуацията и излязох нещо като победител-хихи.

Ама като се замисля май съм прекалил малко с алокохола,защото сутринтра за 30 мин. ходих по голяма нужда 4 пъти и още ми беше тежко :)

Малко бира, повече ром и уиски.Повърнах 1 път в кенефа и малко през терасата.Ей дано bratmito пише къде е спал първоначално! :P Ми не прекалих, но към 4 или там някъде изтрезнях напълно и после не съм пил изобщо.

edit:Поне аз като си го изхвърлих Бнощи всичко и сега съм все 1 нищо не е ставало! :D

Хаха.Ей издаде ме.Малко си поспах в кенефа по едно време,ама пак по-добре от колкото да правя омлети по апартамента. ;) Пиянски издънки кат се замисля нямаше много,ама маи и не бяхме толкова пияни.Имаше само малко :sick :sick и тва е.Щом посред нощ излезнахме до един приятел и се върнахме благополучно и на 2 крака значи не сме били толкова зле :laughing:

Таха се натрясках,че нямам думи.. :sick поече няя пия!!! :wacko:

Иначе си прекарах мноо яко! :punk

Edit: преди 3 часа се събудих , а то вече е тъмно!!! напрао не знам :blink:

браво ве големи герои пият после повращат поне ако ша се хвалете хвалете се за нещо по героиски аз и още двама сноши изпихме 1 каса бира 1 шише мента и 200 гр вино и откарахме до 8 часа тася сутрин никои не е повращал сички сме живи :tongue

Прекалих и още как...

Не се стигна до повръщане,но не бях добра картинка :blush:

тва ми беше най-зверската нова година. толкова алкохол изпих, че може да ми стигне за една седмица напред. имаше си и :sick :sick вечерта, след тва заспах, като станах пак :sick :sick и досега се чувствам като заклано прасе. Тоя път сериозно отказвам алкохола

I az se omagiosah kvo da vi kaja.Malko vodka posle o6te malko polse o6te malko i taka dokato mi se zavi sviat.Puk i ba6 na Nova Godina vzeh 4e se razboliah i sega me cepi glavata stra6no.Ima6e mnogo emocii i tarikatski igri s nagradi i kakto biahme ve4e v extaz se polu4i stra6no iako.

Za razlika ot drugi me be6e strah da gi me6a alkoholite 6toto :sick :sick i posle :punk :punk i pak :sick :sick i taka do nasiniavane.

НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА.

ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ КАСМЕТ ЛЮБОВ И ВСИЧКО НАЙ НАЙ ХУБАВО

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...