Jump to content
BulForum.com

Прекалихте ли с...

Warez-boy

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply
:) :D :bgrin: :lol: :punk Аз въбще не прекалих с алкохола(щото не пия :D )...Ама такива издънки имаше. Две момичета така повръщаха и всички бяха супер лом на сутринта...Аз като цяло съм доволен

И ся кво,дайте всички useri да отворим по една тема по този въпрос....аз си бях в нас пийвах си спокойно и много пиратки хвърлях :bgrin:

ЕДИТ:Като цяло не съм прекалявал с алкохола

Kvo pravite be hora? Vseki pishe "AZ NE PREKALIH"!!! Niama li niakoi da razkaje za niakoia iaka prostotia deto e stanala?

За простотия винаги готов!!!Наковах се като прасе,целих хората на купона със самоделки,изнасилих канарчето на съквартиранта ми и Alukard(поне вече не е девствен),оповръщах годеницата си и накрая заспах в кенефа омазан в драйф и л-на.

Това ли искаше да прочетеш?Предполагам сега си доволен.Ако не си - член 6-ти.

Ще си го кажа направо - темата е глупава и не е за тоя раздел.

Да не говорим,че вече има и подобна в "Той и Тя"..... :excl:

И аз не прекалих с алкохола, обаче си прекарах супер яко.До 5-6 часа с брачед ми и един приятел пускахме пирадки и си прекарахме много яко ! ! !:)

и аз не прекалих.пих съвсем малко и гледах сеира на другите :)

Вярно че нямаше,ама я кажи на хората колко пийнах аз :)

ми то може да се каже само с една дума,всичко друго е излишно:много :D

Абе нормално си пийвах - колкото да почне да ми харесва чалгата дето звучеш нон стоп в кръчмата. После само колкото да поддържам градуса, че иначе става тъпо :)

Хахах, аз се натрясках и аз яката със уиски и малко вино...та ми се губят малко моменти между 11 и 3...

Към 4 зе да ми минава малко и ударих един литър бира ;-) и пак бях в джаза. Не съм повръщал, аз не повръщам по принцип, ама ся ми е мноо кофти, имам чуството, че стомаха ми е някъв бъркоч. Ще пия чайчета и след 1-2 дни ще ми мине :)

Прекалих.Изпих половин шише водка доста бързо(не на екс).Бях под масата :D И след тва цяла нощ пиех нещо колкото да подържам градуса ;)

Не съм повръщал,обаче като се събудих към 8.30, евам гледах, стомаха ме болеше ужасно :excl: Сега сам по-добре лека полека се оправям :D

Иначе простотии колкото искаш обиколихме 4 купона в различни точки на града.Сбих се с един :angry1 Последно помяна че зарибявах една кака с големи бомби :wub:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...