Jump to content
BulForum.com

Купихте ли си диск/касета с платени

vinyl_master

Купихте ли си диск/касета?  

168 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Аз си купих Нови Цветя (10 лв) и Момчета в Кубинки (2 лв - все пак DIY)... а купих си и плоча на Indignity 7 (лв)и още една на Voorhees (8 лв), но ако трябва да се замисля ... за съотношението права и пиратска музика в колекцията ми ... просто сигурно 1:100.

а имам и диск на Sham 69 - The Game (12 лв) от тази година. ... друго не мога да си спомня. Но ако трябва да давам по 20-30 лева за диск .. просто много хора ще трябва да ме прощават.

Аз бая съм си купил като се загледам:

1.Velvet Underground-The Best

2.Jimi Hendrix-The Complete PPS Studio Recordings/6cd/

3.Guns `n` Roses-Use your illusion 2/тва беше за една мацка предназначено,но остана у мен/

4.Pure Rock `78

5.Eight Miles High-US Psychedelic Underground from the 60s and 70s

6.New Noises/това и горното са компилации на Rolling Stone/

И един диск на Oasis си намерих,който също е оригинален.Това са моите покупки и най-вероятно други такива ще има когато някой ден отскоча до чужбина.

Аз си купих.... Beseech - Drama, Lacuna Coil - Comalies, Anathema - A Fine Day To Exit, Sanguis Et Cinus - Alright Let's Rock!

ами май това беше тази година... скъпи са дисковете баси :)

Аз по принцип май, че не съм си копувал музика.........винаги си намирам това, което ми трябва или харесва ....по един или друг начин :devil :)

kupih si no tova e samo zashtoto imam lubima grupa :music , a te ot svoj strana imat nov album :D - ta ot kolekcionerska gledna tochka nemogah da se sdarga.

Inache cenite na originalnite diskove sa dosta visoki za nashijt standart osobenno ako se vzeme predvid tova , che v warez - a i v drugi podobni na nego saitove ima vsichko ta prosto ne si zaslugava chovek da se uharchva

Не и не мисля , че ще го направя и тази година.

Много неща не ми харесват , а тези които ми харесват ги няма на пазара.И така изпадам в положение на куче следотърсач и се заравям в мр3 търсачките.

А от друга страна как да дам 10 - 20 кинта като за тях човек се скъсва от бачкане.Прекалено нисък стандарт на живот имаме и затова е по-важно не по-хубавото , а по-евтиното (не за всичко обаче).

Иначе нищо против да подкрепя любимата си група като купя техен диск.

Ами честно казано не си купувам дискове с авторски права,защото не мисля че има смисъл да се нашивам 20- 30 лв. заради една лъскава обложка.Преди време си купувах пиратски,но и това не си струва парите.Отдавна вече си купувам празни CD-та и си свалям всичко от Нета по мой вкус. :music Всъщност наистина качеството на оригиналната музика е факт,но за хора като мен-фенове на разнообразна музика и големи колекции е абсурдно да си купуват оригинална музика,поне на този етап.

Ми кат се замисля имам 1 диск.

Eminem - Encore. Ма то него ми го подариха така че нз дали се брои :D

Ами имам чувството,че си купих,ама сега като се замисля не мога да се сетя кой по-точно...

П.С.Като бях във Франция ми подариха диск.Това зачита ли се?

Kogato dnevnata rabotna stavka v BG stane 20-30 lv niamam ni6to protiv da si kopuvam avtorski diskove. Kogato rabotex v Anglia si kopuvax originalni Mini diskove ako 6tete, no tuk ne mogat da me nakarat da dam 30 lv. Sorry

Ами последно последния албум на Слави Трифонов ,защото си ги събирам,пък и беше с 4 БИРИ :beerchug :beerchug :beerchug ,друго просто за момента не ми е харесало миналата година,за да прежаля парички за оригинален диск :music :music :music

КАто се замисля...не съм си взел... :rolleyes:

Пък аз и каквото слушам си го има в нета,или го няма по магазините... :music

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...