MazataBG Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Interesuva me vazmojno lie da usilia oborotite na ventilatora i kak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. (Forum Rules, Правилата на форума) Прочети ги, за да ти е по-лесно. А иначе е възможно с някоя сервизна програмка от типа SpeedFan, но не да ги усилиш, а да ги регулираш от максималните до нула и то само ако вентилатора ти поддържа това (виж дали е с 3 или 2 "жички" ) Намаляне може да направиш и със смяна от 12V-->7V (червената със жълтата...от захранванващия кабел)....а твоя въпрос можеше да го зададеш и така - "Как да клокна вентилатора с 30%?" Отговор - "Смени го с такъв с повече дебит." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 А иначе е възможно с някоя сервизна програмка от типа SpeedFan, но не да ги усилиш, а да ги регулираш от максималните до нула и то само ако вентилатора ти поддържа това (виж дали е с 3 или 2 "жички" ) Намаляне може да направиш и със смяна от 12V-->7V (червената със жълтата...от захранванващия кабел)....а твоя въпрос можеше да го зададеш и така - "Как да клокна вентилатора с 30%?" Отговор - "Смени го с такъв с повече дебит." <{POST_SNAPBACK}> Със SpeedFan е възможно тогава когато дъното ти е от списъка с подържаните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Interesuva me vazmojno lie da usilia oborotite na ventilatora i kak? <{POST_SNAPBACK}> Може да стане ама е много сложно вързваш +12 и -5 и чрез потенциометър докарваш до 13.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.