Jump to content
BulForum.com

Тонколони за компютър

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Имам доста добри впечатления от продуктите на Luxeon. Мисля, че няма да сгрешиш ако се насочиш към някой от техните модели.

/offtopic

elninyo, айде сега всеки да се изфука, м? Човекът е казал с какви пари разполага и иска препоръки в тези граници. Това, че ти имаш еди какво си за 180 + зелени на него не му е от полза, нали така?

Благодаря за досегашните предложения!

Утре или вдругиден смятам да отида на някои от посочените от вас места да проверя за какво става въпрос :)

Все пак още приемам предложения и препоръки,НО В РАМКИТЕ НА 60-80 лв. !!!Не се изсилвайте прекалено,както стана на няколко пъти ;)

За тези пари, който даваш е най-добре да се насочиш към 2.1 система, просто дори и да можеш да си вземеш някаква 5.1 ще е много зле.

За $50 можеш да си вземеш примерно Creative Inspire™ T3000 2.1.

prod10329_hdr_1_6_1.jpg

Това е ориентировъчно, защото не знам еквивалентите на този модел при Logitech или Luxeon. Което ти хареса повече и има по-добри спецификации взимаш него. :)

Някой знае ли къде мога да намеря Creative® Inspire™ T3000 на възможно най-ниска цена? По сайтове го гледам за 60-70 лв. някъде,но тва реално ли е за БГ?

Все още не съм гледал по магазините,но както изглежда дотук се колебая м/у Creative® Inspire™ T3000 и Creative® Inspire™ P380.Поне за тази цена ми се струват най-удачния избор. Как мислите ?!?

Някой знае ли къде мога да намеря Creative® Inspire™ T3000 на възможно най-ниска цена? По сайтове го гледам за 60-70 лв. някъде,но тва реално ли е за БГ?

ако намериш някъде 2.1 колони на creative за тея пари - 60-70 лв, свиркай за да ходя и аз на "взгляд" :D

аз съм се ориентирал към Creative® Inspire™ P380

"хубав, силен и плътен" = това или това не мога да ти кажа каква е цената по фирмите, защото не ми се гледа сега. само ти показвам моделите.

младеж, аз тея пари не ги бера по дърветата :lol:

младеж, аз тея пари не ги бера по дърветата  :lol:

е... аз бях длъжен да дам разумно предложение. пък и като искаш плътен и кристален звук.. друг избор просто нямаш. всичко друго е ощетено от тук от там.

Хах...Аз имам разумно решение. Значи купи си LUXEON верно е не ка толкова добри като Creative но си заслужават парите. Аз съм със LUXEON WP2.1 с 2 по 10W и съббуфер 20W. Взех ги за 75 лева. Басс-а си удря здраво. Колоните са изцяло от дърво. Абе гледах някъв Creative 5+1 със басче еми то онова чудо като го набузиш и басс-а изкривява. Взех ги отт...къде беше....ммм Д&E Computers

Emi v4era gi gledah to4no kolonite v 'tehnopolis' ot tam si vzeh moite, ima edin UNITEK 2.1 mislia 4e beshe 82 lv. basa mu izglejdashe dobre/ na vunshen vid/ sega ne sam go 4uval ama mislia 4e shte sviri dobre, za tezi pari tolkova , imashe i drygi predlojenia, otidi i vij na miasto, drygia variant e v niakoia PC-firma , tam sushto predlagat takiva neshtica :D  :bgrin:

Unitek 2.1 са и моите ама сyм ги взел за ~25$ или към 40-50лв. Така, че от къде ги измисли тия 82лв? Не се лъжи да си ги взимаш за тия пари. Иначе съм доволен как свирят, дори много доволен. Модела е SP-622, да не се окаже, че говорим за различни модели, мощноста им е 18W +2x10W.

Ей тва е яко, ама не знам в БГ дали го има изобщо.

Онзи ден имах възможност да видя и чуя за първи път 2.1 система с името Microlab, май така беше дано не се бъркам нещо. Модела беше нещо от рода на M-333(40W RMS). Честно казано останах приятно изненадан. Товa "чудо" наистина звучеше добре. Басът беше плътен, subwoofer-a e солиден.

Като цяло свири доста добре, стига да не решите да надувате докрай, тогава просто става "мазало", но то за тея пари (60лв.) е нормално.

На мен лично май най-много ми хареса това, че надписа Microlab на subwoofer-a свети в синьо и на тъмно изглежда невероятно. :)

Като цяло изненадващо добри тонколонки. B)

http://www.microlab.com.cn/

http://www.microlab.com.cn/en/product/spea...eries/index.htm

М-333

Онзи ден имах възможност да видя и чуя за първи път 2.1 система с името Microlab, май така беше дано не се бъркам нещо. Модела беше нещо от рода на M-333(40W RMS). Честно казано останах приятно изненадан. Товa "чудо" наистина звучеше добре. Басът беше плътен, subwoofer-a e солиден.

Като цяло свири доста добре, стига да не решите да надувате докрай, тогава просто става "мазало", но то за тея пари (60лв.) е нормално.

На мен лично май най-много ми хареса това, че надписа Microlab на subwoofer-a свети в синьо и на тъмно изглежда невероятно. :)

Като цяло изненадващо добри тонколонки. B)

http://www.microlab.com.cn/

http://www.microlab.com.cn/en/product/spea...eries/index.htm

М-333

Тва жувотно излгежда доста добре :) :)

Къде си го видял :confused

Купени са от някакъв магазин, нямам идея кой е. Не знам и кой е вносителя за България, но явно все някой ги внася щом ги има.

Просто ми стана интересно, защото никога не бях чувал тази марка и спрциално този модел ми направи добро впечатление.

• 4 weeks later...

EuRoNimouS, взе ли си нещо?

Unitek 2.1 са и моите ама сyм ги взел за ~25$ или към 40-50лв. Така, че от къде ги измисли тия 82лв? Не се лъжи да си ги взимаш за тия пари. Иначе съм доволен как свирят, дори много доволен. Модела е SP-622, да не се окаже, че говорим за различни модели, мощноста им е 18W +2x10W.

я кажи от колко време си с тези колони? като гледам, май само ти си довоелн от тях. сега има едни "паднали отгоре" 40 лв. и се чудя дали да си взема такива(Unitek SP-622) или да посъбера (почти още толкова) за Creative Inspire 2.1 P380 :confused

• 3 months later...
http://www.desbg.com/de_PRICE.htm

ama sum se oburkal P560 sa 52$

a P5800 sa 65$ koeto pravi 85lv

:)

хм ... тея цени не е ли нормално да падат. т'ва е било преди 1/2 година .. сега даже едните са ги дигнали със 7$ :blink:

в скоро време май няма да си взема 'убави колонки :D

21299.jpg

CREATIVE SBS 350

Система: 2.1, мощност (RMS):сателити: 3W, субуфер: 6W, пълна мощност: 15W, размер на говорителите: сателити: 2", субуфер: 4", честотен диапазон: 40Hz-20kHz, възможност за включване към: DVD, CD, TV, MP3, Walkam, кабелно дистанционно управление, гаранция: 12 месеца

65 лв в technopolis

... и тея май се водят "най-слабите" от 2+1 на creative :huh:

LuxeOn%20WF%202.1.jpg

LUXEON WF2.1 - 40$ в jarcomputers

тези май са по-добри ... за парите си

Понеже и аз реших да си зема колони,ще ви помоля да ми кажете кой от следните модели да избера:

1. luxeon- http://www.luxeonav.com/en/5.1/w5.1h.htm

2. creative-тук

3.logitech-тук

Звуковата ми карта е Creativ 5.1(ако това има някакво значение) :) 10x  :)

CREATIVE притежават качествен звук,но относно мощност - слабички са!При LUXEON е обратното!

Понеже и аз реших да си зема колони,ще ви помоля да ми кажете кой от следните модели да избера:

1. luxeon- http://www.luxeonav.com/en/5.1/w5.1h.htm

2. creative-тук

3.logitech-тук

Звуковата ми карта е Creativ 5.1 :) 10x  :)

няма място за размишления просто. Logitech.

Понеже имам познат дето се занимава сас ел. техника и по-принцип от него знам че тонколоните кото са от дарво имат по- добар звук ,а кото гледам Logitech не са дървени , а пластмасови. Luxeon са доста внушителни и са доста по-мощтни от Logitech и Creative и са с дървен корпус и са на същата цена като Logitech. Това си е мое мнение секи сам решава :) B) :inqn

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...