Lame_0ne Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 До колкото си спомням това го имаше в ресет и цената беше някъде около тази която е в страницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 това са THX Certified системи... нищо чудно че са толкова пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Имам доста добри впечатления от продуктите на Luxeon. Мисля, че няма да сгрешиш ако се насочиш към някой от техните модели. /offtopic elninyo, айде сега всеки да се изфука, м? Човекът е казал с какви пари разполага и иска препоръки в тези граници. Това, че ти имаш еди какво си за 180 + зелени на него не му е от полза, нали така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 Благодаря за досегашните предложения! Утре или вдругиден смятам да отида на някои от посочените от вас места да проверя за какво става въпрос Все пак още приемам предложения и препоръки,НО В РАМКИТЕ НА 60-80 лв. !!!Не се изсилвайте прекалено,както стана на няколко пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 За тези пари, който даваш е най-добре да се насочиш към 2.1 система, просто дори и да можеш да си вземеш някаква 5.1 ще е много зле. За $50 можеш да си вземеш примерно Creative Inspire™ T3000 2.1. Това е ориентировъчно, защото не знам еквивалентите на този модел при Logitech или Luxeon. Което ти хареса повече и има по-добри спецификации взимаш него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted January 3, 2005 Author Share Posted January 3, 2005 Някой знае ли къде мога да намеря Creative® Inspire™ T3000 на възможно най-ниска цена? По сайтове го гледам за 60-70 лв. някъде,но тва реално ли е за БГ? Все още не съм гледал по магазините,но както изглежда дотук се колебая м/у Creative® Inspire™ T3000 и Creative® Inspire™ P380.Поне за тази цена ми се струват най-удачния избор. Как мислите ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Az ot skoro sam s Luxeon 5.1 sateliti 5x5 W i subwoofer-25W,da ti kaja sam dovolen,zvukat e dobar,pak i struvaha 67 lv predi mesec,vzeh gi ot noel computers(do voenna bolnica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Някой знае ли къде мога да намеря Creative® Inspire™ T3000 на възможно най-ниска цена? По сайтове го гледам за 60-70 лв. някъде,но тва реално ли е за БГ? ако намериш някъде 2.1 колони на creative за тея пари - 60-70 лв, свиркай за да ходя и аз на "взгляд" аз съм се ориентирал към Creative® Inspire™ P380 "хубав, силен и плътен" = това или това не мога да ти кажа каква е цената по фирмите, защото не ми се гледа сега. само ти показвам моделите. <{POST_SNAPBACK}> младеж, аз тея пари не ги бера по дърветата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 младеж, аз тея пари не ги бера по дърветата е... аз бях длъжен да дам разумно предложение. пък и като искаш плътен и кристален звук.. друг избор просто нямаш. всичко друго е ощетено от тук от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Хах...Аз имам разумно решение. Значи купи си LUXEON верно е не ка толкова добри като Creative но си заслужават парите. Аз съм със LUXEON WP2.1 с 2 по 10W и съббуфер 20W. Взех ги за 75 лева. Басс-а си удря здраво. Колоните са изцяло от дърво. Абе гледах някъв Creative 5+1 със басче еми то онова чудо като го набузиш и басс-а изкривява. Взех ги отт...къде беше....ммм Д&E Computers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Emi v4era gi gledah to4no kolonite v 'tehnopolis' ot tam si vzeh moite, ima edin UNITEK 2.1 mislia 4e beshe 82 lv. basa mu izglejdashe dobre/ na vunshen vid/ sega ne sam go 4uval ama mislia 4e shte sviri dobre, za tezi pari tolkova , imashe i drygi predlojenia, otidi i vij na miasto, drygia variant e v niakoia PC-firma , tam sushto predlagat takiva neshtica <{POST_SNAPBACK}> Unitek 2.1 са и моите ама сyм ги взел за ~25$ или към 40-50лв. Така, че от къде ги измисли тия 82лв? Не се лъжи да си ги взимаш за тия пари. Иначе съм доволен как свирят, дори много доволен. Модела е SP-622, да не се окаже, че говорим за различни модели, мощноста им е 18W +2x10W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ей тва е яко, ама не знам в БГ дали го има изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ей тва е яко, ама не знам в БГ дали го има изобщо. има го.. само дето тва не е за компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Онзи ден имах възможност да видя и чуя за първи път 2.1 система с името Microlab, май така беше дано не се бъркам нещо. Модела беше нещо от рода на M-333(40W RMS). Честно казано останах приятно изненадан. Товa "чудо" наистина звучеше добре. Басът беше плътен, subwoofer-a e солиден. Като цяло свири доста добре, стига да не решите да надувате докрай, тогава просто става "мазало", но то за тея пари (60лв.) е нормално. На мен лично май най-много ми хареса това, че надписа Microlab на subwoofer-a свети в синьо и на тъмно изглежда невероятно. Като цяло изненадващо добри тонколонки. http://www.microlab.com.cn/ http://www.microlab.com.cn/en/product/spea...eries/index.htm М-333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted January 8, 2005 Author Share Posted January 8, 2005 Онзи ден имах възможност да видя и чуя за първи път 2.1 система с името Microlab, май така беше дано не се бъркам нещо. Модела беше нещо от рода на M-333(40W RMS). Честно казано останах приятно изненадан. Товa "чудо" наистина звучеше добре. Басът беше плътен, subwoofer-a e солиден.Като цяло свири доста добре, стига да не решите да надувате докрай, тогава просто става "мазало", но то за тея пари (60лв.) е нормално. На мен лично май най-много ми хареса това, че надписа Microlab на subwoofer-a свети в синьо и на тъмно изглежда невероятно. Като цяло изненадващо добри тонколонки. http://www.microlab.com.cn/ http://www.microlab.com.cn/en/product/spea...eries/index.htm М-333 <{POST_SNAPBACK}> Тва жувотно излгежда доста добре Къде си го видял Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Купени са от някакъв магазин, нямам идея кой е. Не знам и кой е вносителя за България, но явно все някой ги внася щом ги има. Просто ми стана интересно, защото никога не бях чувал тази марка и спрциално този модел ми направи добро впечатление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 To4no taka! Uniteka neshto i na men ne mi haresva .Pone 2-ta modela koito sam polzval ne svireha dobre. Emi sega sum s CREATIVE 5.1 P5800 i sam obshto vzeto dovolen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 EuRoNimouS, взе ли си нещо? Unitek 2.1 са и моите ама сyм ги взел за ~25$ или към 40-50лв. Така, че от къде ги измисли тия 82лв? Не се лъжи да си ги взимаш за тия пари. Иначе съм доволен как свирят, дори много доволен. Модела е SP-622, да не се окаже, че говорим за различни модели, мощноста им е 18W +2x10W. <{POST_SNAPBACK}> я кажи от колко време си с тези колони? като гледам, май само ти си довоелн от тях. сега има едни "паднали отгоре" 40 лв. и се чудя дали да си взема такива(Unitek SP-622) или да посъбера (почти още толкова) за Creative Inspire 2.1 P380 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Pi4 vzemi si Smile ima edni ot darvo struvat 43lv i basa e prosto mnogo po-dobar ot dosta po-skapi modeli.Udrqt qko Ne mi haresvat samo visokite ,no kato se zabiqt edni piezo pi6tqlki i stavat pu6ka.Prosto mnogo me u4udiha otkam BAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 M piezo pi6tlqkite vadat unikalen zvuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 http://www.desbg.com/de_PRICE.htmama sum se oburkal P560 sa 52$ a P5800 sa 65$ koeto pravi 85lv <{POST_SNAPBACK}> хм ... тея цени не е ли нормално да падат. т'ва е било преди 1/2 година .. сега даже едните са ги дигнали със 7$ в скоро време май няма да си взема 'убави колонки CREATIVE SBS 350 Система: 2.1, мощност (RMS):сателити: 3W, субуфер: 6W, пълна мощност: 15W, размер на говорителите: сателити: 2", субуфер: 4", честотен диапазон: 40Hz-20kHz, възможност за включване към: DVD, CD, TV, MP3, Walkam, кабелно дистанционно управление, гаранция: 12 месеца 65 лв в technopolis ... и тея май се водят "най-слабите" от 2+1 на creative LUXEON WF2.1 - 40$ в jarcomputers тези май са по-добри ... за парите си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Понеже и аз реших да си зема колони,ще ви помоля да ми кажете кой от следните модели да избера: 1. luxeon- http://www.luxeonav.com/en/5.1/w5.1h.htm 2. creative-тук 3.logitech-тук Звуковата ми карта е Creativ 5.1 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Понеже и аз реших да си зема колони,ще ви помоля да ми кажете кой от следните модели да избера:1. luxeon- http://www.luxeonav.com/en/5.1/w5.1h.htm 2. creative-тук 3.logitech-тук Звуковата ми карта е Creativ 5.1(ако това има някакво значение) 10x <{POST_SNAPBACK}> CREATIVE притежават качествен звук,но относно мощност - слабички са!При LUXEON е обратното! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Понеже и аз реших да си зема колони,ще ви помоля да ми кажете кой от следните модели да избера:1. luxeon- http://www.luxeonav.com/en/5.1/w5.1h.htm 2. creative-тук 3.logitech-тук Звуковата ми карта е Creativ 5.1 10x няма място за размишления просто. Logitech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolen_tip Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Понеже имам познат дето се занимава сас ел. техника и по-принцип от него знам че тонколоните кото са от дарво имат по- добар звук ,а кото гледам Logitech не са дървени , а пластмасови. Luxeon са доста внушителни и са доста по-мощтни от Logitech и Creative и са с дървен корпус и са на същата цена като Logitech. Това си е мое мнение секи сам решава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.