Jump to content
BulForum.com

Визможно ли е

golqmhaker

Recommended Posts

Здравейте! Един приятел видя форума и ме запита дали може той да го отвори от Визио. Моля кажетем,ако е възможно.

Благодаря предвърително!

Здравейте! Един приятел видя форума и  ме запита дали може той да го отвори от Визио. Моля кажетем,ако е възможно.

Благодаря предвърително!

Dokolkoto znam predi, kato be6e www.warezru.veno.biz/invision moje6e, no sq mai ne :(

Когато работех в една зала към визио(Evolution вече я няма), даже съм свалял от този warez. :)). Е, тънкия момент беше, че един приятел ми беше пуснал прокси :)

не могат,както ние не може да влезнем в техния варез или да дърпаме примерно от евро.нет.

Kakto Visio taka i LanGame ni vijdat kakto foruma taka i celiq sait i igrite , filmite , programite ..... No nq moga da svalqt ni6to , nito da se registrirat v foruma ( za logvane nz ).

M/u drugoto bratov4ed mi e na Visio i vijda si4ko perfekto , ama kakto kazah ne moje da slavq

Imam priqtel ot klasa koito i na lanGame i toi si vijda si4ko , taka 4e ne mi obqsnqvaite 4e ne go vijdat i toi sy6to ne moje da svalq.

Kakto Visio taka i LanGame ni vijdat kakto foruma taka i celiq sait i igrite , filmite , programite ..... No nq moga da svalqt ni6to , nito da se registrirat v foruma ( za logvane nz ).

M/u drugoto bratov4ed mi e na Visio i vijda si4ko perfekto , ama kakto kazah ne moje da slavq

Imam priqtel ot klasa koito i na lanGame i toi si vijda si4ko , taka 4e ne mi obqsnqvaite 4e ne go vijdat i toi sy6to ne moje da svalq.

I kak sha go vijda warez.ru-to :confused Mnogo mi interesno

Bratovchedka mi e na visio i na warez.ru otvarq tehnia warez

shtoto nali te imat .de .ru .tv razni ei takiva extensions

Vijdali sa go dopredi mesec i polovina.Otkakto stana samo warez.ru ne mogat da go vidqt!

mi ai kaji kak, s kakyv adres stava ot langame 6tot me symnqva6 :confused

az sym si pusnal proxy ama kato mi smeniha ip to i sq go otvarqm svryh bavno :angry:

Kakto Visio taka i LanGame ni vijdat kakto foruma taka i celiq sait i igrite , filmite , programite .....  taka 4e ne mi obqsnqvaite 4e ne go vijdat i toi sy6to ne moje da svalq.

кви са тия глупости,имаше една тема преди точно за това че не става а ти доста си се обаркал приятел,преди да но сега ЦЪ

Az lichno ospiavam da otvoria site na Visio-www.warez.tv

koito iska moje da vidi che stava.a te za nashia mislia che niama kak da stane zaradi proxy-to.

Otvarqsh go ama nqma nishto obshto s istinskoto sadarjanie po princip.

Vadi ti sam nqkva klasacia s warez linkove.

To i warez.ru se otvarq otvnka i izliza nqkva stranica ruska za nepomna kvo beshe tam :D

Добре! А тяхен ли е евро.нет? Имат ли форум някъде по сайта? Лошото е , че вече баща ми иска да се мести на Висио, защото бяхме на гости семейството при тяхното и ни показаха как теглят филм за 8мин. Аз не съм съгласен, защото ще изгубя форума.

Жалко!!!!!!!!!!!!!!!1

Абсолютно съм сигурен, че не може!!!Защото имам 3 приателя, които са на ВИЗИО и когато се опитат да влезнат в този уарез им изписва, че такъв сайт не съществува :(

Мисля, че чрез www.warez.ru не може да се влезне отникъде във форума на Евроком - казва се DNS услуга и когато изпишеш на браузъра си даден адрес и си посочил DNS сървър - тоя на доставчика ти, той първо проверява локално в списъка си с адреси, ако не го намери - пита по-старшия сървър, той ако не го намери - съответно още по-старшия и т.н. докато стигне някъде, където пише www.warez.ru = 195.161.114.176 например.

Значи ако потребител на Евроком напише warez.ru, локалния DNS веднага го насочва към вътрешния сървър, а ако е извън Евроком - отива си на истинския руски warez.ru (той си съществува и потребителите на Евроком нямаме достъп до него). По същия начин Визиото насочва warez.com (който си е истински 66.45.237.99) например към неговия си вътрешен сървър. Това доколкото предполагам е направено за да не може отвън (например от Европа или Майкрософт) да се види с какво е пълен сърсъва :)

Извън мрежата на Евроком можете да опитате да влезете директно с IP-то на Еврокомския warez.ru -> 195.161.114.176, не знам дали ще можете, нямам как да проверя...

А къде трябва да се напише това ip, да пробвам с Визио сайта. И да питам евро.нет тяхен ли е, защото като напише евро.нет ми излиза някъв сайт с оферти и незнам си кво. Аре кажете моля

Благодаря предвъртиелно!

МИсля си,че не е възможно.

/off

Някой може ли да ми даде сайт с офертите на Visio? :o)

Ще кажете ли. Че баща ми и мен тормози тука.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...