golqmhaker Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Здравейте! Един приятел видя форума и ме запита дали може той да го отвори от Визио. Моля кажетем,ако е възможно. Благодаря предвърително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Здравейте! Един приятел видя форума и ме запита дали може той да го отвори от Визио. Моля кажетем,ако е възможно.Благодаря предвърително! <{POST_SNAPBACK}> Dokolkoto znam predi, kato be6e www.warezru.veno.biz/invision moje6e, no sq mai ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Zdrasti! Mislia che ne e vazmojno! Visio niamat dostap do warez.ru . Pone taka mislia de ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Когато работех в една зала към визио(Evolution вече я няма), даже съм свалял от този warez. . Е, тънкия момент беше, че един приятел ми беше пуснал прокси Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 не могат,както ние не може да влезнем в техния варез или да дърпаме примерно от евро.нет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Kakto Visio taka i LanGame ni vijdat kakto foruma taka i celiq sait i igrite , filmite , programite ..... No nq moga da svalqt ni6to , nito da se registrirat v foruma ( za logvane nz ). M/u drugoto bratov4ed mi e na Visio i vijda si4ko perfekto , ama kakto kazah ne moje da slavq Imam priqtel ot klasa koito i na lanGame i toi si vijda si4ko , taka 4e ne mi obqsnqvaite 4e ne go vijdat i toi sy6to ne moje da svalq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Kakto Visio taka i LanGame ni vijdat kakto foruma taka i celiq sait i igrite , filmite , programite ..... No nq moga da svalqt ni6to , nito da se registrirat v foruma ( za logvane nz ).M/u drugoto bratov4ed mi e na Visio i vijda si4ko perfekto , ama kakto kazah ne moje da slavq Imam priqtel ot klasa koito i na lanGame i toi si vijda si4ko , taka 4e ne mi obqsnqvaite 4e ne go vijdat i toi sy6to ne moje da svalq. <{POST_SNAPBACK}> I kak sha go vijda warez.ru-to Mnogo mi interesno Bratovchedka mi e na visio i na warez.ru otvarq tehnia warez shtoto nali te imat .de .ru .tv razni ei takiva extensions Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Kakto Visio taka i LanGame ni vijdat kakto foruma taka i celiq sait i igrite , filmite , programite ..... No nq moga da svalqt ni6to , nito da se registrirat v foruma ( za logvane nz ).M/u drugoto bratov4ed mi e na Visio i vijda si4ko perfekto , ama kakto kazah ne moje da slavq Imam priqtel ot klasa koito i na lanGame i toi si vijda si4ko , taka 4e ne mi obqsnqvaite 4e ne go vijdat i toi sy6to ne moje da svalq. <{POST_SNAPBACK}> Vijdali sa go dopredi mesec i polovina.Otkakto stana samo warez.ru ne mogat da go vidqt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Kakto Visio taka i LanGame ni vijdat kakto foruma taka i celiq sait i igrite , filmite , programite ..... No nq moga da svalqt ni6to , nito da se registrirat v foruma ( za logvane nz ).M/u drugoto bratov4ed mi e na Visio i vijda si4ko perfekto , ama kakto kazah ne moje da slavq Imam priqtel ot klasa koito i na lanGame i toi si vijda si4ko , taka 4e ne mi obqsnqvaite 4e ne go vijdat i toi sy6to ne moje da svalq. <{POST_SNAPBACK}> mi ai kaji kak, s kakyv adres stava ot langame 6tot me symnqva6 az sym si pusnal proxy ama kato mi smeniha ip to i sq go otvarqm svryh bavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Kakto Visio taka i LanGame ni vijdat kakto foruma taka i celiq sait i igrite , filmite , programite ..... taka 4e ne mi obqsnqvaite 4e ne go vijdat i toi sy6to ne moje da svalq. <{POST_SNAPBACK}> кви са тия глупости,имаше една тема преди точно за това че не става а ти доста си се обаркал приятел,преди да но сега ЦЪ Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Az lichno ospiavam da otvoria site na Visio-www.warez.tv koito iska moje da vidi che stava.a te za nashia mislia che niama kak da stane zaradi proxy-to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Az lichno ospiavam da otvoria site na Visio-www.warez.tvkoito iska moje da vidi che stava.a te za nashia mislia che niama kak da stane zaradi proxy-to. <{POST_SNAPBACK}> Otvarqsh go ama nqma nishto obshto s istinskoto sadarjanie po princip. Vadi ti sam nqkva klasacia s warez linkove. To i warez.ru se otvarq otvnka i izliza nqkva stranica ruska za nepomna kvo beshe tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 31, 2004 Author Share Posted December 31, 2004 Добре! А тяхен ли е евро.нет? Имат ли форум някъде по сайта? Лошото е , че вече баща ми иска да се мести на Висио, защото бяхме на гости семейството при тяхното и ни показаха как теглят филм за 8мин. Аз не съм съгласен, защото ще изгубя форума. Жалко!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Абсолютно съм сигурен, че не може!!!Защото имам 3 приателя, които са на ВИЗИО и когато се опитат да влезнат в този уарез им изписва, че такъв сайт не съществува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 /off Някой може ли да ми даде сайт с офертите на Visio? :o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 onq den se poma4ih da vlezna v foruma ni ot edin priqtel i direktno pak si me vrushtashe na warez.tv Visio sa go blokirali i direktno prehvurlq kum warez.tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Мисля, че чрез www.warez.ru не може да се влезне отникъде във форума на Евроком - казва се DNS услуга и когато изпишеш на браузъра си даден адрес и си посочил DNS сървър - тоя на доставчика ти, той първо проверява локално в списъка си с адреси, ако не го намери - пита по-старшия сървър, той ако не го намери - съответно още по-старшия и т.н. докато стигне някъде, където пише www.warez.ru = 195.161.114.176 например. Значи ако потребител на Евроком напише warez.ru, локалния DNS веднага го насочва към вътрешния сървър, а ако е извън Евроком - отива си на истинския руски warez.ru (той си съществува и потребителите на Евроком нямаме достъп до него). По същия начин Визиото насочва warez.com (който си е истински 66.45.237.99) например към неговия си вътрешен сървър. Това доколкото предполагам е направено за да не може отвън (например от Европа или Майкрософт) да се види с какво е пълен сърсъва Извън мрежата на Евроком можете да опитате да влезете директно с IP-то на Еврокомския warez.ru -> 195.161.114.176, не знам дали ще можете, нямам как да проверя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 31, 2004 Author Share Posted December 31, 2004 А къде трябва да се напише това ip, да пробвам с Визио сайта. И да питам евро.нет тяхен ли е, защото като напише евро.нет ми излиза някъв сайт с оферти и незнам си кво. Аре кажете моля Благодаря предвъртиелно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 МИсля си,че не е възможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Преди се виждаше форума от вцякъде,но сега незнам нали направиха промени мисля,че не може Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Ами в браузъра вместо да пишеш www.warez.ru, напиши IP-адреса и това е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 A nqkoi znae li IP-to na site-a na visio, 4e da go vidq na k'vo mqsa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Ами в браузъра вместо да пишеш www.warez.ru, напиши IP-адреса и това е... <{POST_SNAPBACK}> ne ve majna ne stava ne6tata ne stavat s DNS a s redirektvane na porta 80, 8081... maj Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 31, 2004 Author Share Posted December 31, 2004 /off Някой може ли да ми даде сайт с офертите на Visio? :o) <{POST_SNAPBACK}> Ще кажете ли. Че баща ми и мен тормози тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Ще кажете ли. Че баща ми и мен тормози тука. <{POST_SNAPBACK}> Научете се да използвате Google няма да има нужда да чакате някой да ви дава линкове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.