evi^^ Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 предполагам сте виждали рекламата на mtel,в която се споменава един "детски"GSM.някой знае ли колко струват?трябват ми за подарък.ще съм ви благодарна много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 предполагам сте виждали рекламата на mtel,в която се споменава един "детски"GSM.някой знае ли колко струват?трябват ми за подарък.ще съм ви благодарна много. <{POST_SNAPBACK}> 79 lv. bez DDS eto ti link-4e za po podrobni tehni4eski parametri i taka natatak http://mtel.bg/info/promotions/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Мисля, че има и други модели в този стил, но за сега нямам повече информация за тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 предполагам сте виждали рекламата на mtel,в която се споменава един "детски"GSM.някой знае ли колко струват?трябват ми за подарък.ще съм ви благодарна много. Само имай предвид, че става дума за "много детски" GSM...с други думи за много малки деца - повечето функции са изрязани, няма екран, има само няколко фиксирани номера, които се избират....това е с оглед детето каквото и да пипа, да не може да го прецака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted December 31, 2004 Author Share Posted December 31, 2004 Само имай предвид, че става дума за "много детски" GSM...с други думи за много малки деца - повечето функции са изрязани, няма екран, има само няколко фиксирани номера, които се избират....това е с оглед детето каквото и да пипа, да не може да го прецака. <{POST_SNAPBACK}> да,разбрах.отказвам се.може да затваряте темата.извинете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.