Jump to content
BulForum.com

детски gsm

Recommended Posts

предполагам сте виждали рекламата на mtel,в която се споменава един "детски"GSM.някой знае ли колко струват?трябват ми за подарък.ще съм ви благодарна много. :)

Guest the_hot_guy
предполагам сте виждали рекламата на mtel,в която се споменава един "детски"GSM.някой знае ли колко струват?трябват ми за подарък.ще съм ви благодарна много. :)

79 lv. bez DDS eto ti link-4e za po podrobni tehni4eski parametri i taka natatak http://mtel.bg/info/promotions/index.php :punk :)

Само имай предвид, че става дума за "много детски" GSM...с други думи за много малки деца - повечето функции са изрязани, няма екран, има само няколко фиксирани номера, които се избират....това е с оглед детето каквото и да пипа, да не може да го прецака. :)

Само имай предвид, че става дума за "много детски" GSM...с други думи за много малки деца - повечето функции са изрязани, няма екран, има само няколко фиксирани номера, които се избират....това е с оглед детето каквото и да пипа, да не може да го прецака. :)

да,разбрах.отказвам се.може да затваряте темата.извинете :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...